Кралски работи и клюки - ноември 2023

• 70 821
  • 754
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Емблематични места в Сингапур светнаха в зелено тази вечер в чест на церемонията по връчването на наградите Earthshot утре.
Скрит текст:

Принцът на Уелс носи ръчно изработена флорална синя вратовръзка от рециклирана пластмаса на WILMOK с италиански щампи и да, тя е направена изцяло от рециклирани пластмасови бутилки.
Много добър начин да привлекат още внимание към чудесната инициатива на принца.

Сингапур е изумителен град и много се радвам, че беше първото място в Азия, където се представя Earthshot Prize.
Още няколко различни снимки:

# 106
Еха, Силвия на 80 ли става.
Ще има ли прием в нейна чест, Давиз?

Харесва ми Летисия, хем е електриков елека, но е съчетан чудесно.

# 107
Маргрете

Скрит текст:

Посрещането

Скрит текст:

Блейзърът на Летисия от днес - модел "Jestena" BOSS
Скрит текст:

# 108
  • Някъде там
Това се казва посрещане.
Цялото семейство на летището да посрещне гостите.
Браво на датчаните, за пореден път показват че уважението  и вниманието към гостите е на първо място.
Страхотни са всички. Мери както винаги изключително елегантна стилна и  изискана. Тя ми харесва най много от дамите.
Носено е палтото.
Летисия също ми харесва в сиво.
Маргрете и тя.

Ули не съм проверявала. Ще видя и ще  пиша.

Последна редакция: пн, 06 ное 2023, 16:11 от daviz

# 109

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 06 ное 2023, 17:19 от dPova19

# 110
  • София
Когато това, което правиш има значение то е високо оценено и ти го показват по всякакъв начин. Принцът може да се гордее.
Сингаруп е целият Earthshot Prize днес. Уникални снимки долитат от изток.

# 111
Третият ден от посещението на Софи в Канада, днес е на посещение в болница Toronto General, където се е срещнала с персонала и пациентите.

# 112
Третият ден от посещението на Софи в Канада, днес е на посещение в болница Toronto General.
Знае ли се защо е без Едуард?

# 113
Хари и Меган са били на концерт на Кейти Пери в Лас Вегас

Две кратки клипчета - https://twitter.com/Le__Katerina/status/1721285097662369851 и https://twitter.com/marklecombr/status/1721218553930477675
Меган е била с рокля на Валентино
Скрит текст:
Още снимки от Дания. Фелипе се есрещнал с министър-председателя на Кралство Дания Мете Фредериксен в двореца Кристиансборг.
Скрит текст:

# 114
  • Някъде там
Страхотни кръстник и кръщелник.

Ах този Фелипе. Дори Мери изглежда ниска до него.

Палтото е носено а и Летисия има същото. Роклята под него много ми харесва. Жалко че не я видяхме. Дано я облече пак.

# 115
Инфанта Кристина на откриване на изложбата "Dalí. El Crist de Portllilgat" във Фигерас

Скрит текст:

# 116
  • Някъде там
Великолепие и  величественост в Дания от всички дами.Истински кралски  блясък и класа. Истинска наслада за очите. Не разочароват никога.
Първи снимки

Невероятни рокли и бижута.

# 117
О, трите дами са прелестни. Фелипе и той. Фреди до него малко се губи Simple Smile

# 118
 то до него се губят всички.

# 119
  • Разпиляна във въображението
Тиарата на Летисия ми се струва една идея по-голяма, някак не на място. Нещо по-малко щеше да е по-добре.

Общи условия

Активация на акаунт