Кралски работи и клюки - ноември 2023

• 70 840
  • 754
  •   1
Отговори
# 150
Посещение в кметството на Копенхаген

Скрит текст:

# 151
  • Някъде там
В университета в Копенхаген разглеждат  "El Libro de Los Epitomes", който съдържа описание на книги от библиотека, принадлежаща на Ернандо Колон, син на Христофор Колумб.

Ооо чудесни са и днес. Мери много повече ми харесва заради цвета на палтото и елегантността
Маргрете за първи път от много години участва в събития при държавни посещения, различни от вечерните приеми и посрещания.
Много хубаво че така показва уважението си към испанците.

Хари с видео обръщение за
17-ия  фестивал Stand Up for Heroes в понеделник. Събитието е в чест на болни и ранени ветерани и техните близки.

Цялото видео тук
https://cdn.jwplayer.com/previews/TSkKXnnX

Последна редакция: вт, 07 ное 2023, 14:03 от daviz

# 152
Маргрете много ми харесва днес.
Страхотен Хари, много елегантен и хубав Two Hearts

# 153
  • София
Като в приказките с истински кралски блясък!

# 154
Харесва ми, че семейството е на първо място, и не веднъж Уелс го доказват - Катрин не е в Сингапур, а е с Джордж,  заради изпитите му.
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 155
  • Разпиляна във въображението
Много красива корона носи Камила. Една от най-красивите.

# 156
Короната на Камила е страхотна! Това се казва истинска кралска корона, нямам търпение един ден да видим и Кейт с нея.

Още едно прекрасно бижу от трезора на Краля!

Принцеса Антония, херцогиня на Уелингтън, носи тиара Уелингтън.

# 157
  • Разпиляна във въображението
Ау, и Уелингтън е много красива.

# 158
  • София
Принц Уилям с победителите в наградите Earthshot за 2023 г.

# 159
  • Враца
Какво значение влагат в думата late (my late grandmother)?
Скоро в един сериал, Позлатената епоха, го имаше подобно, my late husband, на БГ беше преведено като "съпругът ми".
Да не би да обозначават с тази дума починали хора? Иначе думата я знам със значение "късен".

Последна редакция: вт, 07 ное 2023, 15:07 от Трън в Очите

# 160
Да, Починал/а, покоен.

# 161
  • София
Очите ми се напълниха с красота днес от традициите на англичаните - всичко е изпипано до съвършество.

# 162
Истински кралски блясък
Очите ми се напълниха с красота днес от традициите на англичаните - всичко е изпипано до съвършество.

# 163
Камила с тоалета от коронацията ли е?
Уилям е прекрасен млад мъж, много хубави снимки.
От официалните тоалети на Мери и Летисия, Мери ми хареса повече, роклята на Летисия ми стои някак старомодно, като от абитуриентски бал, тиарата е красива, но е големичка и някак стои несъразмерно, особено съпоставена с тиарите на другите дами, обеците й обаче са прекрасни.
От днешното посещение на дамите в Дания, отново тоалета на Мери повече ми харесва, единствено имам резерви за съчетанието на бяло палто с черен чорапогащник. Летисия последните няколко пъти много странно си зализва косата, изглежда сплескана върху черепа й.

# 164
Е, Ейгър, те тая церемония я практикуват над 1000 години.  Величие, традиция, приемственост и уважение към предците - красота.  И демонстрация на могъщество и богатство, няма други  с такъв мащаб в световен план като британците.

Общи условия

Активация на акаунт