Кралски работи и клюки - ноември 2023

• 70 894
  • 754
  •   1
Отговори
# 525
  • Разпиляна във въображението
Принцът и принцесата на Уелс заедно с вицепремиера на Южна Корея Чу Кьон-хо пътуват с карета от конната гвардия до Бъкингамския дворец след церемониалното посрещане.

Иначе събитието е посещението на Президента на Южна Корея.

Кралицата е с президеншата

# 526
# 527
Очите ми останаха в Катрин. Извънземна е тази жена. Невероятна. Изключително представителна, стилна, отдадена. Голям късмет имат кралското семейство с нея...
От последните страници също така лилаво-червеният тоалет на Максима е разкошен. Единствено ми се струва, че за нейната структура щеше да е по-добре да е малко по-къса роклята. Видях някакви снимки, на които и се вижда коляното - по-добре изглежда с такава дължина според мен. Или до средата и под средата на прасеца. Офисната дължина нещо не ми харесва на нея.

# 528
  • "Нищо човешко не ми е чуждо, който ме надмине не е човек" Макбет
Кейт е великолепна, царствена, прекрасна. Истинска кралица, тази жена е най-голямото бижу и попадение на монархията. Червеното и отива изключително, много, много ми харесва така.

# 529
  • София

много секси снимка е излязла - страхотни крака.
Лелеееее наистина е много секси Катрин/ ама как са я уловили само/
Така се показват хубави крака- леко ,загадъчно, секси

# 530
# 531
Струва ми се, че в последната една година някак поставят в центъра на изявите Кейт, прави впечатление,  че на такива големи събития тя изпъква, това в никакъв случай не е нейно решение, предвид строгите протоколи, по-скоро Чарлз иска да ги презентира, така да кажа, да ги представи като бъдещето на монархията. Ето и днес Кейт е с най-яркия тоалет, Камила едва се забелязва с този тъмно син аутфит, не че не може да облече нещо ярко, виждали сме я на самостоятелни ангажименти да блести и тя, затова считам, че решението е по-скоро чисто политическо.
Чие дело е този тоалет, на коя марка, струва ми се познато това фишу на палтото?

# 532
Кейт е великолепна, царствена, прекрасна. Истинска кралица, тази жена е най-голямото бижу и попадение на монархията. Червеното и отива изключително, много, много ми харесва така.
Просто не мога да повярвам, че тази жена изглежда по този великолепен и царствен начин.

# 533
  • София
Уау..какви крака само! Убийствена визия! КРАЛИЦА!

https://www.instagram.com/p/Cz6FJQrMZm0/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

# 534
Супер е принцесата на Уелс!

# 535
Такива божествени крака с много тренировки се правят.

# 536
Кралят, кралицата, принцът и принцесата на Уелс, херцогинята на Единбург и херцогът и херцогинята на Глостър посрещнаха президента на Република Корея и първата дама на обяд в BP, последван от изложба на корейски предмети от Кралската колекция.

# 537
  • При семейството си
Шармантна, стилна, секси, премерена, страхотна Кейт.
На Хари в погледа му личи, че Инвиктус игрите са неговото нещо, са му присърце.

# 538
  • Варна
Много и отива червено на Катрин. И с тази наметка изглежда много царствено.

# 539
  • в сърцето на един мъж...
Уау, Кейт отвява всички с излъчване и тоалет! Разкошна! С този тоалет излъчва класа, стил, пари, изящество - всичко онова, което излъчват принцесите! Камила също изглежда много добре!

Общи условия

Активация на акаунт