Кралски работи и клюки - ноември 2023

• 70 668
  • 754
  •   1
Отговори
# 675
  • Някъде там
В първия момент помислих, че това е Леонор. Много си приличат според мен.
Ема е внучка на Маргриет, сестрата на Беатрикс.

🤣

Гийом и Стефани снощи на концерт

# 676
Портрет на принцеса Ан от Хърмаяни Маккош

Ех, каква кралица би била Ан!

# 677
  • София
В първия момент помислих, че това е Леонор. Много си приличат според мен.
Ема е внучка на Маргриет, сестрата на Беатрикс.

Точно щях да пиша, че на Леонор твърде много руж са ѝ сложили и къдравата коса не ѝ отива толкова. SmileySmileySmiley  Много си приличат и според мен!

# 678
Момичетата наистина много си приличат.

Заинтригува ме чернокожата херцогиня и ето на какво попаднах:
https://www.classa.bg/%D0%BE%D1%82-%D0%BD%D0%B5%D1%82%D0%B0/item … D1%80%D1%83%D0%B3

Роклята май вече сме я виждали 🙂

# 679
  • Някъде там
Определено сме я виждали.
Максима на 15-годишнината на фондацията Het Begint met Taal. Тази фондация свързва новодошлите в страната с езикови доброволци. Максима стартира "Разговори с колеги", нова програма за работодатели.

Белгийците на посещение на редакцията на "Soir"

# 680
Кралицата, като главнокомандващ полковник на The Royal Lancers, се присъедини към войниците от полка, докато засаждат 1000 дъбови фиданки в имението Сандрингам в памет на кралица Елизабет II.

# 681
И аз си помислих, че е Леонор. И си викам, абе какво се е случило с това момиче Joy
Голяма прилика, наистина.
Шарли от предните страници- най- бонбонестият и хубав роял, сори на всички дами Joy
Летисия много ми хареса в белия костюм, съчетанието със златните обувки и аксесоари го одобрявам много. Добре се е получило.
Харесва ми и Максима. Дори и пак с една (червена) ръкавица 😁

# 682
Херцогинята на Единбург започва визитата си в Колумбия със среща с вицепрезидента на Колумбия Франсия Маркес.

# 683
Много ми хареса и на мен Летисия в белия костюм, само дантелата на блузата отдолу можеше да я няма Simple Smile

Максито и Матилде както винаги без грешка.

Приличат си наистина много Леонор и Ема, кой знае къде се пресичат гените им Simple Smile

# 684
  • Някъде там
Уауу страхотна визия.Максима и Брижит Макрон присъстваха на откриването на изложбата "Скулптуриране на сетивата" на Ирис ван Херпен в Музея на декоративните изкуства в Париж.

# 685
  • Враца
Уауу страхотна визия.Максима и Брижит Макрон присъстваха на откриването на изложбата "Скулптуриране на сетивата" на Ирис ван Херпен в Музея на декоративните изкуства в Париж.

Нещо не ми харесва в тези визии.
Странно за особи на толкова високи позиции, но дрес-кодът не е уточнен и двете дами с вечерни рокли са като на различно събитие от другите две дами, които са в някакви елегантни, но не официални костюми.
Отделно нито Максима ми харесва в тази рокля, нито жената със синята рокля отляво. А самите рокли са разкошни, просто не отиват на тези две жени и на мястото.
Изобщо-един миш-маш.

# 686
  • Някъде там
Страхотна е Максима. Много много ми харесва. И рокля и прическа всичко.

# 687
Тази рокля е уау! И Максима изглежда много добре и в добра форма.

# 688
  • Разпиляна във въображението

Предполагам, че Максима носи рокля на Ирис ван Херпен - жената вляво в синята рокля Simple Smile

# 689
  • Варна
Максима и дамата вдясно от нея са се уговорили, че са с кропнати рокли. На другите две са споделили само, че едната е синя, дугата бяла. Всеки с нещо се е съобразил, ама накрая е наистина миш-маш.

Общи условия

Активация на акаунт