Какво повече НЯМА да купя - 24

• 84 928
  • 745
  •   1
Отговори
# 570
  • Plovdiv
Подправки сушени купувам от пазара или домашни, ако все пак увисна взимам от лидъл доста прилични са. Много ме е яд, че нямаме пазари като в турция за подправки и чай, добре де и бакалава.

И да не е спам искам да кажа, че телешкия салам от Берьозка е отврат. Уж много ми го похвалиха, аз не можах да го преглътна дирекно го изплюх в кофата. За сведение мм каза, че си бил добре

# 571
  • Варна
Хартия за печене Anna. На кутията пише "не залепва за тестото". Залепва и още как!

# 572
  • Пловдив
От сушените зеленчуци на БиоСет и аз взимах преди време и бях доволна, сега си режа всичко в чопъра и замразяван във формички за лед, заедно с малко масло.
Подправки сушени не харесвам, затова и най-често използваните си ги отглеждам в саксии на перваза в кухнята.

# 573
Подправки сушени купувам от пазара или домашни, ако все пак увисна взимам от лидъл доста прилични са. Много ме е яд, че нямаме пазари като в турция за подправки и чай, добре де и бакалава.

И да не е спам искам да кажа, че телешкия салам от Берьозка е отврат. Уж много ми го похвалиха, аз не можах да го преглътна дирекно го изплюх в кофата. За сведение мм каза, че си бил добре
На лидл подправките на Апетитко и родна стряха стават. На родна стряха нищо друго не става.

# 574
Лаваца Crema e Gusto голяма горчилка, бляк.

# 575
  • софия
Офф топик, но например?
Пукани люти чушки.

# 576
И аз от доволните от РС - ориз, сладко от вишни, брашно, кашкавал, лютеница, сирене, кисело мляко, заквасена сметана. На други марки почти не купувам от изброените. Сигурна съм, че пропускам още продукти.
Извинявай. От нищо от изброените не съм. Изключително ниско качество. Но както казала котката"на вкус и цвет, таварищи нет" и си облизала това под опашката...
Ориза им не се сварява, сладкото им има странен вкус на химия, в киселото мляко, ако има мляко.. съм трамвай. Кашкавал го запечи на филийка и се свива на топка по средата, там дори не искам да мисля какво може да има..

# 577
РС единствено ми харесват ориз, грах в буркан и май това е... А и вино съм взимала в кутия с чучрче на РС, бива Simple Smile
РС млякото не е моето. А на Ненко му бяха хубави нещата, докато не се набута в Лидъл... сега са масови.
Кашкавалът не е ок. Лютеницата е доста компромисна. Сладка само домашни правим и ядем.
Зелен фасул, леща и гювеч никой не яде вкъщи, не мога да коментирам...

# 578
Аз ли съм най-големият карък, че оризът на РС се оказа с много камъчета.
Щрака между зъбите и ме влудява. Пакетът е купен много отдавна, преди повече
от 6 месеца и се чудех дали да му дам втори шанс след като има и доста доволни
от марката.

# 579
Аз каквото съм купила на РС, не съм повторила и спрях съответно да пробвам други продукти. Може и да имат някои, които си струват, но няма да купя всичко, за да ги улуча. 

# 580
Аз ли съм най-големият карък, че оризът на РС се оказа с много камъчета.
Щрака между зъбите и ме влудява. Пакетът е купен много отдавна, преди повече
от 6 месеца и се чудех дали да му дам втори шанс след като има и доста доволни
от марката.
Не си. Просто нещата са им боклуци.

# 581
Почти винаги купуваме ориз на Родна стряха. И 1 кг, и 2 кг в опаковка. Досега камъни в него не сме откривали, както и си се сварява чудесно.🙂

Последна редакция: чт, 01 фев 2024, 01:37 от dolce miele

# 582
Ами този пакет ми е втория от РС. Първият път го харесах заради това, че
сармите станаха много добре с него и си купих още един  преди да съм го привършила,
обаче се получи нещо като с Крина - хареса ти нещо, но не смееш да го препоръчаш,
понеже не се знае дали по-натам ще е същото.

# 583
Трябваше да изхвърля почти половината кофичка, защото беше горчива. Незнам нещо в съхранението в магазина ли е причината. Купувала съм на тази марка, но не така в кофичка като кисело мляко, ами в мека опаковка и много ми харесваше. Все пак ще я избягвам, не бих взела отново.

# 584
  • гр.Пловдив
Кайма ЕЛКО !
За пръв и последен път купувам 0,500 в квадратна тарелка замразена от 12лв кг -трябваше ми за супа ...Еееее,няма такава пихтиеста гняс,невъзможно е да се оформят топчета,буквално се маже като сапун при положение,че и не я изчаках да се размрази ..рошава,мазна и на каша буквално,на вкус незнам как е май само ММ ще си я яде супата,не ми се занимаваше да ходя пак в магазин...но няма да повторя определено!:rage:

А иначе сушените луканки и бабеци са им топ,аз и затова се доверих на марката,но каймата....

Общи условия

Активация на акаунт