Какво повече НЯМА да купя - 24

• 84 925
  • 745
  •   1
Отговори
# 585
  • оттам, откъдето започва България
Споделено от темата и у дома купихме от сушените продукти на Елко, за да установим, че не са  нашият вкус.
Кайма само от фирмен магазин (който сме пробвали), за да избегнем грешки.

# 586
Никога повече кремовете за ръце и лосионите за тяло на ДМ от коледните серии!
Обожавам ароматите им, но след всяко мазане сякаш кожата ми става по-суха... Знам звучи невероятно... Особено аз, която знам, че  при нормална кожа не е ок всеки ден плътно да се нанася крема за тяло. Също така и че трябва да се разнообразяват.... Първоначално, точно заради методите ми, реших че проблемът е в другите лосиони или при мен. Еми не. Кожата ми е като шкурка точно след тяхната употреба. Язък за съблазнителните им аромати на бисквитки и т.н.  Всъщност като си давам сметка, сигурно е точно заради ароматните вещества, но повече не! Отидоха на боклука две опаковки лосион за тяло и крем за ръце. Крема за ръце държах в чантата си, за да се мажа навън, но реално няма смисъл. Повече няма да се съблазнявам по пълни химии.
 Редактирам, се с риск да звучи като реклама - има кремове за ръце на Арома и други бг, които са всъщност химии, но остават кожата мека, дори и след две миенета със сапун, без да повторя мазането с крем отпреди първото измиване.

Последна редакция: нд, 11 фев 2024, 21:03 от Vicky_P

# 587
Ако някога си купите и смелите свински бут или плешка и смесите с малко телешко, готова кайма на която и да е фирма никога повече няма да погледнете.

# 588
  • гр.Пловдив
Ако някога си купите и смелите свински бут или плешка и смесите с малко телешко, готова кайма на която и да е фирма никога повече няма да погледнете.

Така е !
Но в забързаното ежедневие и с 2 деца принудени от кварталната бакалия ..,човек греши ,за една супа и да не можеш да случиш на читав продукт ! За ядосване си е!

# 589
  • Sofia
Не ми харесаха,от тиквата доста сладят😕

# 590
Няма да купя сокове Ciao. Ужасно са разредени.

# 591
  • София
Няма да купя сокове Ciao. Ужасно са разредени.
Никакви сокове не купувам от доста време. Ако случайно ни се допие, вадя сокоизтисквачката/ цитруспресата.

# 592
Крекери "Великови". Солени с доминиращ вкус на ванилия. Ужасен ужас.

Кисело мляко "Олимпус" 3,6% по БДС. Добър вкус, но визуално доста воднисто, все едно е 2%.

# 593
Кисело мляко "Олимпус" 3,6% по БДС. Добър вкус, но визуално доста воднисто, все едно е 2%.
Продуктите на Верея по принцип не са еталон за качество, особено за цената си.

# 594
Верея, Боженци, Елена - едни от най-добрите кис.млека с най-много живи лактобацили. Мнението е на лекар вътрешни болести, според него ако се изяжда ежедневно по една кофичка, няма нужда да се пият пробиотични добавки.
Не се водете по гъстотата и млека, в които слагат нишесте, сухо мляко, за да я постигнат.

Последна редакция: чт, 15 фев 2024, 12:30 от GeryGG

# 595
  • гр.Пловдив

Олимпуса на Верея ли е? Open Mouth

# 596
Верея, Боженци, Елена - едни от най-добрите кис.млека с най-много живи лактобацили. Мнението е на лекар вътрешни болести, според него ако се изяжда ежедневно по една кофичка, няма нужда да се пият пробиотични добавки.
Аз пък ви съветвам да не се водите по глупостите на някакъв набеден специалист.
Боженци и Елена са изключително долнопробни продукти, в едните дори е упоменато и сухо мляко в състава.

Единственото истинско мляко, от масовите на пазара, е на LB. С истинската българска бактерия и то в истинските количества. Всичко друго е компромис- с парите или със здравето ви.

И да- Олимпус се произвежда от Верея.

# 597
  • София
По-точно "Верея" се провежда от "Олимпус". Гърците купиха "Верея" преди година и половина от други гърци - "Делта".

# 598
  • Plovdiv
Аз много харесвам цаденото мляко на Олимпус, от години само него ползвам за салати.

# 599
По-точно "Верея" се провежда от "Олимпус". Гърците купиха "Верея" преди година и половина от други гърци - "Делта".
Ами не е точно вашето определение. Да, Олимпус купи Верея, но млякото продължава да се произвежда от Верея в българското предприятие, включително и това с марката Олимпус. Вашето твърдение щеше да бъде вярно, ако Верея се произвеждаше в Румъния в завода на Олимпус.
Както и да е, това не е толкова важно, важното е че дали ще купите Верея или Олимпус вече ще е все едно. Румънското мляко, между другото, беше с доста високо качество. За съжаление, вече ще се продава на други пазари. За нас- "качеството" на Верея!

Общи условия

Активация на акаунт