Раждане в Майчин Дом - София (10 тема)

• 58 530
  • 751
  •   1
Отговори
# 480
Чела съм че др. Ибрям също следи рискови. Защо рискова Жаки, какво те притеснява от толкова рано някакви предпоставки за усложения ли има? Аз си препоръчвам винаги моя лекар проф Асен Николов, просто останах мн доволна въпреки че не съм била рискова бременност, но пък бебето се роди с проблем, а целия екип бяха много подготвени

# 481
Чела съм че др. Ибрям също следи рискови. Защо рискова Жаки, какво те притеснява от толкова рано някакви предпоставки за усложения ли има? Аз си препоръчвам винаги моя лекар проф Асен Николов, просто останах мн доволна въпреки че не съм била рискова бременност, но пък бебето се роди с проблем, а целия екип бяха много подготвени

Ще ми правят серклаж другата седмица и ми трябва някой наистина добър за рискова бременност. За дяволов има часове Ноември което не ме устройва. Искам или Майчин дом или Токуда заради неонатологията

# 482
Мами, колебая се между болница Надежда или Майчин дом. Засега се следя при др. Ибрям и съм доволна от него, но в Надежда след естествено раждане ми харесва,че дават бебето на бащата да го види веднага и да прекара време с него. Имат ли подобна практика в МД с избор на екип за раждането? Изобщо бащата може ли да види бебето някога преди изписването без да е през стъкло? Планирам ако съм в МД да съм на 12ти етаж, така че питам за там. Много съм объркана. Благодаря предварително за отговорите!

# 483
Мами, колебая се между болница Надежда или Майчин дом. Засега се следя при др. Ибрям и съм доволна от него, но в Надежда след естествено раждане ми харесва,че дават бебето на бащата да го види веднага и да прекара време с него. Имат ли подобна практика в МД с избор на екип за раждането? Изобщо бащата може ли да види бебето някога преди изписването без да е през стъкло? Планирам ако съм в МД да съм на 12ти етаж, така че питам за там. Много съм объркана. Благодаря предварително за отговорите!
Следя и аз с интерес. Интересува ме как стоят нещата с таткото и кога го допускат ?

# 484
Практиката в МД е добра да се гледат децата през стъкло от татковци през първите дни. Все пак трябва да има ограничен достъп до новородените бебета. Таткото си вижда детето без стъкло на изписването.

Последна редакция: пт, 23 авг 2024, 18:14 от Book_79

# 485
Преди няколко страници писаха, че вече може да се заплати бащата да присъства на раждането. Това става предварително, издава ви се документ, който носите като започне раждането и с него позволяват на бащата да влезе. Така той може да види бебето в момента, в който се роди. Колко време след това може да остане и дали може да го гушне нямам идея, но вероятно минути, защото бебето се дава за минута-две на майката, после се почиства и преглежда, може да й се даде за още няколко минути и се качва горе. Така че предполагам тогава и бащата си тръгва.

# 486
Аз раждах секцио и мъжът ми ме видя в реанимация минути след раждането, като беше видял и бебетата, току що родени и все още мръсни. Но за да се случи това имахме предварителна уговорка с доктора ни. Бях на 7.етаж,където му показвах бебетата само през стъкло през останалите дни.

# 487
Да , прочетох, че може да се доплати, но при естествено раждане. За секцио нищо не пише . Моята АГ изражда в МД, имаме уговорка,  и направо ще си я питам дали ще ми разреши .

# 488
Даже за секцио е много по-логично да може да присъства. Часовете са фиксирани - влиза, вижда бебето и като изкарат майката от операционната той си тръгва. За нормално раждане всичко може да се проточи много дълго време и какво ще прави толкова часове тоя мъж на едно място, не знам

# 489
Здравейте, не съм бременна.
Но реших да пиша в тази тема, евентуално ако знаете някоя, в която можете да ме пренасочите.
Имам уро-гинекологичен проблем и търся много добър гинеколог оперативна гинекология.
Можете ли да ме насочите в някоя подходяща тема?

# 490
  • В сбъднатите си мечти
Здравейте, не съм бременна.
Но реших да пиша в тази тема, евентуално ако знаете някоя, в която можете да ме пренасочите.
Имам уро-гинекологичен проблем и търся много добър гинеколог оперативна гинекология.
Можете ли да ме насочите в някоя подходяща тема?
    Здравейте , д-р Светослав Славов от Майчин дом , първа гинекологична клиника ( 6 ет ) също д-р Тоцев ,те са виртуози в оперативната част ,лапароскопия ,робот и т.н .според диагнозата . Ако искате ми пишете .

# 491
Здравейте.

Ще бъда много благодарен, ако може да помогнете.

Със съпругата ми очакваме дете. Обаче съпругата ми й откриха миоми, част от които са големи и проблематични. Може ли тези от вас, които са раждали в София, да споделят:

- добър лекар в София, който изражда бременни жени с миоми.
- изражда с цезарово сечение, тъй като в случая вариант за естествено няма

Засега доктор Дяволов доста положителни отзиви четем за него, но:

1/има ли по-добър от него
2/други добри освен доктор Дяволов, съответно кои са те

Също така всякаква друга полезна информация във връзка с раждане с миоми.

Последна редакция: чт, 29 авг 2024, 13:24 от started50

# 492
Здравейте.

Ще бъда много благодарен, ако може да помогнете.

Със съпругата ми очакваме дете. Обаче съпругата ми й откриха миоми, част от които са големи и проблематични. Може ли тези от вас, които са раждали в София, да споделят:

- добър лекар в София, който изражда бременни жени с миоми.
- изражда с цезарово сечение, тъй като в случая вариант за естествено няма

Засега доктор Дяволов доста положителни отзиви четем за него, но:

1/има ли по-добър от него
2/други добри освен доктор Дяволов, съответно кои са те

Също така всякаква друга полезна информация във връзка с раждане с миоми.

Бих се доверила само на Дяволов.
Аз също съм с миоми и тепърва ме очаква същото със секциото

# 493
Аз родих със секцио моите близначки със миоми от 10, 8, 6,4 см при д-р Иван Диков на 01.03 т.г. . Той ме следеше в МЦ на Майчин дом. Възстанових се много бързо и досега нямам никакви проблеми. Според д-р Диков миомите са много повече, но трябвало матката да се нареже на филии, за да се установи точния им брой.

# 494
Оххх, И аз съм с открити към 7-8 миоми, в 28 г.с. съм и силно се надявам да мога да родя естествено.  Едната дори се вижда 8 се напипва ясно по корема.  Следя се при д-р Славов.
Знам, че дори и да се премахнат оперативно след раждане, явно организмът е склонен към образуване на миоми Sad

Общи условия

Активация на акаунт