Искам да кажа...(212) през Ноември 2023

• 46 679
  • 897
  •   1
Отговори
# 765
Добро утро!

Тук е разкош! Много сняг е паднал 😍 И още вали.

Руми,  в парк хотел Асеневци ходихме, ама чак за спа почивка не става. Ние ей така, за няколко часа, плюс че в ресторанта правят разкошна телешка джолан чорба.  Прибрахме се към 6, аз опънах кокала да почета и станах  в 7.10 тая сутрин 😆 Любимия ме размърда по едно време да си сваля лещите и да се съблека 😆 Много бях изморена, отделно че настинката ми не се повлия добре от дискотеката и милионите цигари, дето испуших.

Днес ще снегоринем, трябва да напазаруваме и се скриваме на топло 🤩

# 766
  • Бургас
Добро утро!

Ще се радвам на вашия сняг, тук нЕма, но и не държа.

Ети, моята дилема е палачинки или гофрети, но поне още час ще се излежавам, имам време да реша.

Бубе, честит да е! На здраве и късмет да е името му! Питах Гугъл кои са днешните именици Simple Smile

Съни, да ти добавя още към лечението Simple Smile Ако търпиш тампони с ракия, слагай в носа и ушите, да загрееш носоглътката. Резенчето лимон за чая го изяждай със сода. И почивка, разбира се. Книга, филм, сън, важното е тялото да е в покой.

Ени, как е Синеочка?

# 767
  • на Мелмак
Бубе,
Честит ви именник!

# 768
Мързеливки ще закусваме ние. От снощи съм забъркала сместа. Мъжът ми ги пече, аз още се излежавам. Даже щорите не съм вдигнала да видя има ли, няма ли сняг. После ще докладвам 🤭

Болните да оздравяват!

Честито на именниците! Здраве и късмет!

Спокойна и мързелива неделя!

# 769
Добро утро.
Селесте, по-добре е. Не е вдигала темп. Не я боля корем повече. Ще я видя днес как ще е. 🤗
Тук е мнооого сняг. Нямаме ток, студено е вече. 😓

# 770
Аз отметнах вече палачинките. Поизбърсах праха и пуснах робота да довърши.
Излизането ще е пред блока да поиграем със снега,  много е красиво. 
Селесте,  това с ракията ми звучи като мъчение.
Трябва да си измия косата преди да са ми свършили силите, че вчера не можах.

# 771
Добър ви ден! Станах в 9. Ако бях спала през цялата вечер щях да ви се хваля, но.... Тук е много студено. Има сняг само по покривите, но за сметка на това вятърът е в повече.
Който има дилема какво да готви за закуска- направете цялото меню. Няма да има недоволни.
Буб, честит да е синът!
От 14 часа сън на кафе по женски+ щерките. До тогава лежерно чистене, готвене и подреждане.
Хубав ден!

# 772
  • Germany
Бубе, честит да е синът ти! Здраве и късмет да има!
Давайте още снимки със сняг. Толкова ми липсва. При нас е студено и влажно. Сутринта в 8,00 бяхме само аз и Ина по улиците. Много обичам така.
Приятно празнуване се получи тези два дни, но се уморих. Днес ще дояждаме и ще поуча малко.
Търся препоръки за очен крем. Обзавела съм се с торбички под очите и хич не се харесвам така. Някой да има опит с някакъв ефикасен крем, серум и т.н.?
Хубава неделя на всички!

# 773
Мони, няма чудодеен крем. Аз вече спрях да купувам такъв за под очи, ползвам си този за лице. Накакви пачове си купи и слагай в хладилника, сутрин би трябвало да повлияят на торбичките.
Бубе, честит да е синът ти!
Давам още снимки на снега, как ще се излиза днес, не знам Simple Smile
Това е от прозореца на спалнята:

Преди малко чух комшията, че буксува, едва излезе от подземния гараж, лошото е че и аз снощи се паркирах там, уж за да не чистя сняг днес, ама от сега почва да ме тресе ще успея ли да изляза.
Ени, дано бързо да дойде тока.
Готвих солени мъфини аз за закуска. Изядоха се моменталически:)
С това време ще дебелеем, видяло се е.

# 774
  • София
Буб, честит да ти е именика!
Прекрасна бяла приказка навън! И ние след малко ще имаме излизане навън по работа.
Ени, дано да дойде тока скоро. Свекърите и те нямат ток в момента. Дано да дойде скоро, че иначе трябва да търсим начин да ги вземем от там.

Последна редакция: нд, 26 ное 2023, 18:40 от Rodiva

# 775
Бубе, честит да е синът ти.
Ени, дано я дошъл токът. Много е гадно без ток.
Скрит текст:

# 776
  • Бургас
Съни, аз лично не усещам никакво парене от ракията. На Вики последно слагах в носа, в началото е леко неприятно, но се свиква бързо.

# 777
Съни, ракията не пари. Лук в носа вече е мъчение, иначе помага.

# 778
  • някъде ... тук ...

Ние ринем сняг, от сутринта.
Добре, че имаме приятели и приятелите им. Изкарахме колата.
Иначе от снощи нямаме ток. Добре, че сме на дърва.
Ени, дано дойде токът, че би трябвало довечера да празнуваме рд на приятел у ваше село.

Последна редакция: нд, 26 ное 2023, 14:53 от ЕлиТ

# 779
Хора, уникално красиво е навън, обаче утре ще има поледици.
Направихме една разходка с детето, изморих се от изкачване. Иначе е меко при нас, ще пробвам да изкарам колата след малко.

Общи условия

Активация на акаунт