Искам да кажа...(212) през Ноември 2023

• 46 671
  • 897
  •   1
Отговори
# 780
При нас остана само кал и изпочупени дървета. За съжаление има и пострадали коли на съседи. Едната я извозиха с репатрак.
Тути, ако имаш вариант пеша или градски транспорт, въобще не вади колата.

# 781
  • на Мелмак
При нас има паднали дървета, счупени коли, препречени улици.
На съседа до нас колата е тотал щета.
Ени, дано имате вече ток!
Много добре ми се е получила крем супата, поработих, хапнах и съм полегнала тодорка вече Simple Smile

# 782
И ние успяхме да разчистим колите и да ги извадим. На любимия я оставихме в града, ще се надаме утре джипа да издрапа. Напазарувахме за нас и за кума, разчистихме и пред тях, че той е след операция на крака, а кумицата бедства в Русе. Сега готвим, защото имаме ток. У кума няма, та да има какво да ядем. Ако спре и у нас ще ходим у тях, защото те имат камина 😆

# 783
Ние снощи обходихме града посред нощите, навсякъде беше изчистено. Днес ни се обадиха, че е паднал балона на кортовете, та ходихме да чистим ( градът е проходим, лишото е че шофьорите масово не знаят какво да правят на пътя). Ние с моята кола излизаме, на ММ ниската състезателка няма дори да успее да излезе от гаража ( сега се сетих защо искахме да имаме и високо проходима кола).
Сега съм си направила глювай и гледам ТВ.

# 784
В момента е нормална зима за нашите географски ширини. Жалко, че отново сме неподготвени и учудени.
Децата в нашата община няма да учат утре, заради проблемите с енергозахранването и снегопочистването.

# 785
Благодаря ви, момичета! Ток имаме, дойде още към 12. 😍 И слава богу, щотооо закъсвахме. От кога врънкам ММ да вземем газова камина.. Бутилка имаме нова, че един приятел ни даде печка, обаче тя се оказа развалена и сега стои само бутилка, пълна с газ. Взехме котлон, та правих кафе на джезве и пилешка супа. 😃 Магазинът отсреща не работеше, защото ролетната щора не могат да е отворят, нито да маркират покупките. Добре, че има примитивни, които смятат на елка и ни продадоха хляб. 😅 Абе яд ме е, защото на тези сметки за ток, които плащаме, да не могат да си поддържат мрежата, е срамота! Не може само да се лапа и да се прибират пари, а насреща нищо.. 😤
Тъй, дано при всички да е добре обстановката вече. 🍀 Утре ще си учат нашите. Писахме домашни и четохме уроци, та ме приспа Синеочка. 😂

Последна редакция: нд, 26 ное 2023, 22:23 от Anyyyone

# 786
  • на Мелмак
Прекрасно детенце Heart Eyes

# 787
  • София
Прекрасна Синеочка! Heart Eyes
Ени, за съжаление не е само до подръжка на мрежата. Така като гледам заснежените и заледени проводници на снимките, на такива условия нищо не може да издържи.
Свекърите са все още без ток. Едва ги изкараха с друга кола. Там и субарото не можа да мине. Ще ни гостуват пак тази нощ. В тяхна чест готвим картофи с ребра. Blush

# 788
  • Germany
Ени, разкошна е Синеочка!
Благодаря ви за споделените снежни снимки! Много е красиво!

# 789
  • при моите деца .....
Привет!
Обичам вкъщи...
Ако някога мрънкам - да ми напомните...
Бах на обучени в Боровец, осъмнахме без ток и вода....
А вечерта се заформи много хубав купон...
След закуска тръгнахме...
При нас, в Етрополе, снегът е в повече.
При сесра ми от вчера 23 ч е без ток и вода...
Не съм я чувала... мисля я....
Като се прибрах изведох Митето да се порадва на снега.
Съни и Синеочка се надявам да са по-добре.
Връщам се да чета. При Митето болките бяха 1 ден.

# 790
Прекрасни деца 😍

Моето, голямото, най-накрая пристигна. Олекна ми. Плевен - София 6 часа.

Ние снощи нямахме ток. И тази вечер пак го спираха, а без ток нямаме топло, нямаме телефони. През деня преспи, затруднено придвижване. Та, извинете ме, ама никак не се радвам на снега.

# 791
  • при моите деца .....
Руми, сестра ми е в твоя район....
При нас, в Етрополе, 45 см сняг.
Митето беше щастлив....
Има коледно желание - шейна.

# 792
При нас има сняг, доста.  Сега излизах, пак вали.
ММ излезе с приятели, та ако не успеят да хванат такси съм на повикване. Така и така стоя, взех и супа да правя.
Днес мама се прибираха от почивка, мислих ги ама не съм се обаждала на всеки 15 минути като брат ми. Та майка ми каза, че било почистено навсякъде. Да, имало много камиони по Тракия и движението било само в едното платно, но било ок.
Аз харесвам и обичам сняг, напомня ми за детството. Много обичам и по време на сняг да ходя в гората. Опитах се да навия ММ утре сутрин на даправим един бърз преход, каза, че се бил уговорил за тенис.

# 793
  • Бургас
Бубе,здрав и щастлив да е именика!🍀
Момичета,дано да имате ток и топлина!
Много красиви снимки!
Но предпочитам да ги гледам на топло у дома!
Мога само да се овъргалям в снега,като бяла мечка и да се скатая на топло в хралупата си 😂

# 794
Добро утро!

При нас положението вчера беше нормално зимно. Бързахме да сготвим, че да не ни спрат тока, но не го спряха. В кума, обаче, цял ден нямаше,  та ги взехме да си заредят телефоните и да хапнат у дома. Кумицата, обаче, така и не можа да тръгне от Русе. Татко от София и брат ми от троянския балкан се прибраха успешно.

При нас имаше много нападали дървета по пътя и силен вятър, та предполагам за това са били проблемите с тока.

Ще видим днес кой ще успее да стигне в офиса и кой не.

Спокойна седмица,  банда!

Общи условия

Активация на акаунт