Искам да кажа...(212) през Ноември 2023

• 46 668
  • 897
  •   1
Отговори
# 795
  • София
Добро снежно и студено утро!
Спокойна седмица на всички!

# 796
  • при моите деца .....
Добро утро!
Вчера пропуснах...
Бубе, да е жив и здрав! С гордост да си носи името!
След две нощи с малко сън, тази нощ спах непробудно.
Събуди ме алармата.
Сигурно ще е много студено в училище, с печки на дърва сме, а не са палени събота и неделя...
Хубав ден!
Щастлива седмица!

# 797
  • На брега на реката
Добро утро!

От чудесните дечица, видях само Митето! Сладур!

Не е за разказване, какво пътуване направихме вчера.
Скрит текст:
Тръгнахме от София в 13 ч и у дома бяхме в 21 ч., а този път обикновено е 3 часа. Пътя за Северозапада минава през Червен бряг /заради ремонта на пътя Мездра - Ботевград/.  Не беше добре почистено Луковит - Червен бряг и коли запречили пътя. Може ли, път който е посочен за заместващ първокласен път, да е в такова състояние! Висяхме повече от час, докато дойде трактор да освободи пътя за връщане, че и там инцидент. Едва се добрахме обратно до Луковит. От там тръгнахме за Долни Дъбник. Горе-долу добре, но на излизане от Дъбника в посока Кнежа, пътя пълен с огромни гьолове и за наш късмет ударихме в една от тях и буквално изхвръкна парче от предна лява гума. Двамата с ММ я сменихме с патерицата, че нали пък той не бива да вдига тежко и беше кошмар. Виелица, тирове, ужас. Лошото е, че имаше поне още 3-4 човека, които сменяха гуми. Пътя е като лунен пейзаж. Криво ляво стигнахме Кнежа. От там в посока Бяла Слатина, колона от тирове и никаква информация от никъде. Та звъннах на братовчед ми /да е жив и здрав/ и той милия тръгна с дъщеря си да видят какво става, та добре, че стана така, че иначе още щяхме да сме там.
Полицията казали, че са спряли само тировете и не знаели защо не монават коли?!  Ами зашото няма инфо и стоим в колоната и чакаме. Отвисяхме и там повече от час и накрая лека-полека се измъкнахме! Децата постоянно ни даваха информация, за да се придвижваме, че и интернета ги нямаше много.
Слушахме радио и нищо не казаха, за нашия регион. Сякаш не сме част от България! Абе какво да кажа, то си личи от написаното. Кошмар! Мислех, че е последния ден от живота ми!
Благодаря ви, за пожеланията за синчето ми!

Дано всичко се нормализира днес! Спокойна седмица, на всички!

# 798
Добро утро!
Буб, важното е, че всичко е минало.
Признавам си, още не съм видяла как е при нас положението тази сутрин.
Боби, много ме е яд за теб и училището ви. И заради децата, и заради условията....
Хубава седмица!
Хубава седмица!

# 799
Добро утро.
Бубе, добре че сте се прибрали живи и здрави.
Не разбирам защо нормалните зимни условия станаха проблем.  Уж коли, гуми, техника, всичко е по-добре от преди. 
Аз снощи имах много тежък пристъп на кашлица и не можах да спя. Сега уж съм по-добре.
Хубав да е денят ви и се пазете.

# 800
  • Бургас
При нас пече слънце. Не топли, но все пак пече. Хубаво,че в петък се прибрахме и изпреварихме снега. Не че имам нещо против да бедствам в 4 звезден хотел , ама ....
Имам работа колкото за целия китайски народ. Клиентите бяха толкова доволни,че си поръчаха още неща.

# 801
  • Бургас
Добро утро!

Бубе, тежко пътуване е било, но добре че е зад гърба ви вече.

Да не дърпам дявола за опашката, но ние тук сме направо друга България, един студен вятър и това е.

Съни, само мед ме спасяваше в такива моменти. Една голяма лъжица мед оставях да се разтопи сам в устата. И спях на повдигната възглавница.

Спокойна, светла и топла да е новата ви седмица!

# 802
Добро утро и от мен!
Вчера купихме къщичка на Пешо (кученцето на двора), санирахме я и тържествено му я инсталирахме. Новодомец е сега.
Ние не сме бедствали, 2 седмици не можем да сменим гумите, че на майстора му се развалила някаква машина, но утре моят Бубу е наред, после Hellboy.
Бубе, имали сте големи премеждия, важното е, че всичко е зад гърба ви.
За гърло знам следния лек: равни части мед, мазнина и ракия. Аз го правя с кокосово масло, че дава един приятен аромат.
Аз съм втора смяна, но готвя едни документи.
Имам проблем аз. Поръчах един сешоар, че го гледах от август, на -30%. Да, но четейки ревюта за него, попаднах и на друг, поръчах и него. Сега съм с два и трябва да реша кой да остане.
Утре съм на нокти и боя.
В сряда ще празнуваме голямата.
В четвъртък съм на лазерна.

# 803
Лято, аз коментирах един известен сешоар с фризьорката ми и отговорът няма да ти допадне. Дано избереш по-добрия за теб.

# 804
Здравейте, болна съм от събота и естествено, не мога да почна тази седмица работа.Ей така като стане, много ме е яд.Сега на топло вкъщи.Мисля и щерката, че  не е в България няколко дни Вчера излетя самолета без проблем, дано няма и на връщане.Синът има 6 на първия изпит🩵 хубав ден, момичета😘

# 805
Лято, затваряй очи и избирай. За себе си знам, че брандираният е по-издръжлив.
Малко помахах крачоли, ами хората масово не са си почистили тротоарите, чакат общината.
Съни, имам една китайска билка за кашлица. Давай адрес да ти я изпратя.
Едно слънце е пекнало, сигурно в къщи е 27 градуса.

# 806
Лято, затваряй очи и избирай. За себе си знам, че брандираният е по-издръжлив.
И двата са над 400 лева, и двата са хубави марки...
Линофрина, предполагам за кой говориш.

# 807
Лин, сподели с нас. За Дайсън ли става дума? Аз съм с един обикновен, Ремингтън май беше, доста време го ползвам. Пресата също, но нея рядко я пускам.

# 808
За един, който е доста над цитираната сума.
Тит, има ли небрандирани сешоари? Дори китайските са под някакъв бранд Grinning

# 809
Имах предвид брандове, използвани във фризьорските салони ( професионалните сешоари).
Иначе да, всички са брандирани.

Общи условия

Активация на акаунт