Искам да кажа...(212) през Ноември 2023

• 46 660
  • 897
  •   1
Отговори
# 825
И аз си търся палто, но знам точно какво искам Satisfied
Няма и няма. Поръчах едно, горе-долу наподобява и сега го чакам.
Иначе днес ми пристигна последната поръчка - рокля, а първата от преди 10 дена все още я няма.

Знам си, че по черния петък не обичам да пазарувам.

# 826
  • Бургас
Аз не си търсех, още по-малко сиво-черно, ама вълна с кашмир на Мотиви за 9 лв що да не.

# 827
Лоша си, ако не ти стане - взимам го Joy

# 828
  • Бургас
Преди пране ми става, ще видим след това до кой размер ще го докарам Joy

# 829
Надявам се не в пералня - само химическо.

# 830
  • Бургас
Руми, благодаря за съвета! Тъкмо му прочетох и етикета. Ще го нося утре на химическо.

# 831
Здравейте, имам черно палто до колената, което не съм носила от 5 години, все ми беше голямо. Та един плюс от килата отгоре, сега ми е ок. И дълго в цвят какао от миналата година.
Ама много ми тежат тези зимни дрехи, а тепърва предстои да се носят.
Простирах преди малко на терасата, прилично е времето.
Хубава вечер!

# 832
Моето палто въна и кашмир си го пера в пералнята. Нищо му няма.
Да ви се оплача, яде ми се нещо сладко, шоколадово, голяяямо количество. За съжаление ближа чай лайка.

# 833
Днес за пръв път опитах райска ябълка.
Ами много хубава и сладка. Въодушевена купих едно дръвче и го изпратих на адреса на родителите ми. Звъня на майка ми , да и кажа да не се шапката. Оказа се че имали 2, даже тази година дали плод. Е ще имат вече 3.

# 834
Титина, знаеш, че видовете райски ябълки се делят основно на два вида. Едните се ядат, когато станат меки, полуразлагащи се, а другите- твърди. Ние с ММ хапваме само от вторите. Преди година, две, прочетох, че сушените райски ябълки били страхотно мезе за червено вино. Все още не съм пробвала.

# 835
  • някъде ... тук ...
И ние сме фенове на втория вид. Последният път си купихме 1 щайга от Кърналово.
Нямаме на село, може да се замисля. Меки и полуразлагащи се плодове хич не обичам и мушмулите си седят на дървото.

# 836
Тит, много е хубава, нали Simple Smile много обичах като дете. Сега, понеже ми се прияде, а няма откъде да си набавя, отворих Линдт с люта чушка и продължавам с новата книга с котешки истории.

От 4 палта в гардероба нося само едно. Всичките ми зимни връхни дрехи са топли, не са обемни и са много леки. Тежи ли, просто не е моето.

# 837
Я разкажете повече, че да разбера какви райски ябълки имам. Майка ми даде едни малки, оставила съм ги в панер и чакам да омекнат. Аз досега само меки съм яла, от вас чувам, че има и друг вид.

# 838
  • Бургас
И аз знам само за меки райски ябълки.
В момента имам три,които чакам да омекнат.

# 839
  • някъде ... тук ...
Ако майка ти е казала, че трябва да чакаш да омекнат, явно тя знае какво ти е дала Simple Smile
Твърдите са сладки и стават за ядене така.
Хрупкави, сладки и само махаш връхното като доматите.
Аз не ги различавам на пазара и питам от кои са, мъжът ми иска да опитва Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт