Искам да кажа...(212) през Ноември 2023

• 46 680
  • 897
  •   1
Отговори
# 90
  • На брега на реката
Благодаря ви,  за милите думи! Дай Боже,  всичките да се сбъднат и най-вече да сме здрави!

Може и да ми се смеете, но никога не съм ходила на пиано бар.   Ми то аз кат заспивам рано и не пия, какво да правя там!

Роди, весело да ви е!

Последна редакция: пт, 03 ное 2023, 10:53 от Бубoлина

# 91
  • Бургас
Съни, Сухишвили и Грузинските легенди май са различен балет, но очаквам зрелище и при двата. Като знам как малка трупа от самодейци вдига на крака Летния театър с кратка програма по време на Международния фестивал, при балета, който и да е той, със сигурност ще е впечатляващо.

# 92
Да, Селесте,  но от клиповете,  които съм гледала,  показват подобни танци. Даже и костюмите им са еднакви.

# 93
  • на Мелмак
Така, така, момичета, трупайте от всичко по малко, да има разтоварване, забавление. Иначе не може! Simple Smile
В къщи ММ е делегирал всичко на мен, понякога ми писва да мисля само аз, а той - както решиш, каквото искаш Simple Smile

# 94
Честита да е Фея Теа! Буб, пожелавам й баба Буб да не пропусне партито по повод рождения ден!
Али, много ме кефиш с програмата ти!
Роди, приятно и на вас.
И аз се глезя. Харесва ми.
Мони, стискам палци за изпита на Селесте за прегледа и за транспорта до село, а на Ети много скоро да отиде на пиано бар с НМ.

Последна редакция: пт, 03 ное 2023, 14:01 от mariat

# 95
  • Бургас
Минахме прегледите, Викчето се подобрява след АБ, аз съм си добре, имам две кисти, но били крайно незначителни. Остана и зъболекар да мина и приключвам профилактиката за тази година. Имаме повече от час до автобуса и пишем домашна на припек на една детска площадка.

Оф, някакъв клошар ми изскочи гол в гръб, разтреперих се направо. Добре че Вики отиде да люлее Марто и не разбраха какво стана.

Последна редакция: пт, 03 ное 2023, 15:38 от selleste

# 96
  • На брега на реката
Леле, Селесте,  много неприятно!  Случвало ми се е преди доста години  и още  помня колко беше шокиращо. Добре,  че Викче не е била там.

Мари, много благодаря! Ти къде отмаряш?

Ети, то и у нас е така!  Отговора обикновено е: "Ами, както кажеш мило. Аз съм съгласен!"  Rage
То май всички ка такива. Я, някой да си признае, има ли инициативен  мъж?

# 97
  • Бургас
Ето, признавам си. Моя Wink
Жестоки инициативи има. Като да си вземем заек, като да си разбием банята. Сега разглабя старата душ кабина и сигурно си чука инициативната глава Wink
И за други нещо дава предложения,де. Някак плахо, но дава

# 98
  • при моите деца .....
Привет!!!
Първо: честит празник, Бубе, да е жива и здрава Теа, да има приказно детство.
Али, много хубава програма.
Селесте, радвам се за добрите резултати от прегледите.
Ходи ми се на пиано бар....
Водих Митето на танци (отказал се е, но сега за месец да припомни и участва в един танц от детската градина...
Чакам ММ и ще приготвяме вечеря.
При нас той инициира и планира почивките.

# 99
Здрава, щастлива и игрива да е феичката Теа Birthday. Да е радост за всички около нея. А бабчето да се стяга и до утре да е на линия за празненството Hug.

Але, ще чакаме снимки от Женева.

Селесте, много неприятно. Аман от откачалки Rage.

В къщи всички са инициативни, но идеите са решават от семейния съвет Wink. Решението почти винаги е.... "жената каза..." newsm47 Joy.

# 100
Значи всички, които не са ходили и на които им се ходи на пианобар, могат да се запишат и да го организираме:)
Коледа идва, банкетно време е, аз съм добър организатор.
Бубе, честита да е феята, здрава и все така послуша около баба си:)
Прибрах се от командировка, котката ми се сърди Simple Smile
Селесте, гуш.

# 101
Признавам, че моят мъж всеки ден поема инициативата да лежи на леглото/дивана. Ако не съм аз, ще изгнием,  и то не в София, а на село.
Селесте,  много гадно, но добре че не е пред децата.

# 102
  • София
Тути, записвам се. Няма значение за какво. Компанията е най-важна. 😀

# 103
  • Бургас
И аз ще дойда на бар, пиано, пиЯно Simple Smile нЕма значение.

ММ никакъв го няма с инициативите за ходене тук и там, даже преди да тръгнем за Италия мърмореше нещо, че не му се ходело, а сега даже и италиански е започнал да учи.

Откачалката се появи след това и на гарата и там тръгна едно девойче да пипа, че като го метна един младеж, хубаво го поотупа.

Тути,  що ти е сърдита котката? За нея няма подарък ли, или с връщането си ѝ нарушаваш рахата?

# 104
Защото ме е нямало. Аз съм му най-любимият човек на моя котан и сега ме видя, хапна и ми се фръцна:)

Общи условия

Активация на акаунт