Искам да кажа...(212) през Ноември 2023

• 46 682
  • 897
  •   1
Отговори
# 105
  • Бургас
Aaa, изоставен се е почувствал миличкият.

# 106
Буб, никъде не отмарям все още, но запазих поредно спа в Банско, после сме в София на концерт. С нетърпение чакам утрешния дъждовен ден. На бара съм с вас.

# 107
Честита да е Теа - здраве и късмет!

От служебните командировки на мъжа ми и аз трудно се дореждам до ходене тук и там. Сега съм му стегнала куфарите, че ще митка из Италия и Германия, а аз домА. За компенсация съм си чукнала няколко рандевута и билети за мюзикъла Семейство Адамс имам. Та няма да съм съвсем капо 😆

# 108
На тиймбилдинг съм.
То купона свърши и сега си лягам.
Лека нощ!

# 109
  • На брега на реката
Ау, Новинка, браво на теб!

Добро утро!

Наспах се набързо и вече пия кафенце! Ще стягаме багажа и ще отлитаме за София. Аз вече съм добре още от вчера, та ще отида наРД на Феята. Ще гледам много - много да не ги гушлявя, но поне ще съм там. ЛЛ ме увери, че няма опасност щом нямам сипмтоми, но за всеки случай! Стиснете палци, всичко да е наред, моля!

За пиано бар, бройте и мен! Сигурна съм, че във вашата компания, няма да се запрозявам от 22 ч. Joy

Роди, как е в The Corner /нали там бяхте/?  Питам, защото е сравнително близо до децата и често, пътувайки го виждам и съм се питала как ли е?!

Хубав ден, момичета!

Последна редакция: сб, 04 ное 2023, 06:49 от Бубoлина

# 110
Добро утро.
При нас поне за сега прогнозата за дъдж е вярна.
Задушница е.

# 111
  • при моите деца .....
Добро утро!
Задушница е!
Да си спомним за нашите близки, които вече не са сред нас....
Ще отида до Правец.
Днес е дъждовно....
Ще си стоим вкъщи с Митето.
Днес ММ тръгва, трябва да събирам багаж.
Хубав ден!

# 112
  • на Мелмак
Добро утро, момичета!

Не спря да вали цялата нощ!
Бубе, приятно да ви е Simple Smile
Роди, ще се появи към обед, мисля Wink
Да, днес е голяма задушница.

# 113
  • Germany
Добро утро!
Разходих кучето, изпих кафето и след малко ще изпратя големият на пробен изпит. Вчера му излезе резултата от 1вият изпит - взел го е и то доста добре. Дано и следващите да са така или по добре Simple Smile И аз съм си взела изпита. Резултата излезе снощи. Доволна съм. От понеделник почвам следващият модул. Снощи бяхме на кръчма с приятели, много приятно се получи. Днес къщна работа ме чака, а хич не ми се подхваща.

# 114
  • Бургас
Добро утро!
Задушница е 😭....

# 115
Навън е тъмно като в рог. Все едно е вечер, а не ден. Изпратих ММ и сега ще го мисля. Дано на запад вече са свършили дъждовете и ветровете.

Златната ни рибка умря. Щерката е заета да се оплаква, че я болят зъбите от брекетите, които сложихме вчера, та няма много сили да я жали.

Спокоен уикенд!

# 116
  • Бургас
Добър ви ден!

Страхотен вятър духа цяла нощ, на няколко пъти имах чувството, че ще се отвори прозорецът, точно зад главата ми. Днес няма и помен от лошото време, топличко, слънчево.
Спах до 10, чакаха ме мекичета със сирене за закуска, после ходихме до гробищата, сега ще се поразходим малко и после да сядам да работя, а ученичката да учи. Марто още е пей сърце, спира тока на дворната котка Мачо.

Рир, спокойно и ползотворно пътуване на мъжа ти! Ели бързо да свикне с брекетите!

Бубе, весел празник!

Мони, браво и на двама ви!

# 117
  • Germany
Рир, не знам в коя част на Германия ще пътува мъжа ти, но при нас е ОК вече времето.
Селесте, метни една мекичка насам!

# 118
  • на Мелмак
Малкия иска мекици Simple Smile
Утре съм на тигана.

# 119
Ааа, Мони той има една седмица в Италия преди да тръгне за Германия (Заарланд). До тогава времето ще се смени 100 пъти. Просто днес ще пресрещне "Кириън" - вече не е силен, но си остава кофти за пътуване.

Скоро няма да хапнем мекици. Многострадалната кара от сутринта на кисело мляко - пюретата и крем супите били за бебета. Като ѝ изгладнее Д-то ще я видя как бързо, бързо ще се научи да ги яде 😆

Последна редакция: сб, 04 ное 2023, 14:19 от rire

Общи условия

Активация на акаунт