Искам да кажа...(212) през Ноември 2023

• 46 683
  • 897
  •   1
Отговори
# 120
Добър ден!

Аз снощи не отидох на бар 😆 Апнах си и се прибрах да си нуням 😆

И тук се лее дъжд, така че планът за чистенето отпадна. Врътнах една пералня, ходих на маникюр, купих 2 кашона плочки, отметнах седмичния пазар и си лягам. Ще чакам любимия да се наработи и да гледаме мебели за баня и да се гушаме.

Моята котка единствено когато пътувам показва, че поне малко ме харесва. Като ме няма крещи и ме търси. Като ме има не ми обръща внимание 😆

# 121
  • Бургас
Топлото и слънчево време се смени много бързо с вятър и дъжд. Обиколихме селото, хапнахме много вкусни десерти с круша и тиква и вече засядаме с ангажиментите.

# 122
Привет и от мен!

Скрит текст:
Ние сме на вила в планината от вчера. Голяма компания сме, всички роднини са тук. Времето обаче и при нас беше ужас преди обяд и малката не спря да мрънка. Аз пък не спах изобщо, защото изкарах набързо вируса с повръщане през нощта, който тя ми е лепнала преди няколко дена. Сега поспахме всички два часа и половина и се надявам да сме по-свежи 😃. И нашата закуска беше мекици, а за обяд шкембе чорба. Не можах да опитам нищо..

Бубе, да си изкараш чудно празника!

Да се оправя при всички времето и да имате спокоен уикенд 😊!

# 123
  • Бургас
Снощи както си влача вечерята за домашните,състояща се от дюнер и пици получава съобщение на вайбъра от ММ придружено със снимка на банята и текст "не се прибирай" .Замислих се, ама вече се бях набутала да платя яденето. Днес три пъти ходихме до магазина докато нацелим тръбите за сифона. Накрая вече взехме правилните и работата тръгна.
Валя да преди малко. Вече не. Ама пак е топло,де. Аз все още съм със сандалите и къс ръкав.

# 124
  • на Мелмак
Бел, да се оправяте бързо!

Лин, случил е на жена ТМ Simple Smile
Пожелавам ти да се изкъпеш скоро в твоята си баня Wink

Всичко се изяде, имахме гости. Сега ще правя на децата телешки стек, а за нас наденички и лучени кръгчета. Живнах малко и да направя нещо за ядене, да не заслабнем случайно Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 125
Привет от Солун. Два дена бришем града, мисля, че няма място където не съм била. Днес и пазарите наобиколихме и в 10 бяхме мокри кокошки. Изчакахме едва до обяд, после в родната къща на Кемал Ататюрк. И дето видим църква, а тук са на всеки ъгъл- влизаме. 
Една снимка на бурното море

На плаж, Метеора и околни....другия път.

# 126
  • София
Привет!
Ние днес имахме идея да ходихме у свекървата да отбележим задушница, но понеже нямат ток от снощи още сутринта дойдоха в нас.
Та както можете да предположите легнахме си в 4 ч и не съм се наспала особено. Цял следобед се вихрим в кухнята с нея.
Пиано бара беше върха. Натанцувах се на воля. Една жена от компанията и тя се оказа, че може да пее, та и тя се включи.
Ако някой желае да види клипове да ми даде някоя социална мрежа да изпратя. Hug
Бел, бързо да ви минава!
Рир, скоро ще й мине болката сигурно. Моята щерка само няколко дни беше така. После всичко си ядеше.

# 127
  • някъде ... тук ...
Я да споделиш бара, Роди Simple Smile
Отдавна не съм ходила, а и с вас, мацките от темата съм навита.
Едно време не пропусках форумен купон, където и да е.

Ние сме на село. Поне да не сме в апартамента като е дъждовно и мрачно. Обаче днес даже и изпече Simple Smile
Заложихме зелето. Мързелувахме. Поподредихме. Малко рафтове допълнително. И т.н.

# 128
  • Бургас
Тит, това бурно море не сте го гледали май от брега. Доста стряскащ цвят, но и някак примамлив.

Цял следобед гърмя, трещя, валя проливен дъжд, с две думи пак не уцелихме време да дойдем. Аз от страх само включвам и изключвам лаптопа, че съм на финала на голям превод, а нямам много вяра на селската ел.инсталация.
Котката Мачо отнесе доста мачкане днес, но пък благодарение на това децата видяха, че има кърлеж, та провеждахме урок по ваденето му.

Печката бумти, вече няколко пъти след пицата за вечеря подравнявам тавата с макарони на фурна и ще видим кой ще охка посред нощ.

# 129
И у нас се пече пица.
Селесте, в Солун не знам да има бряг, та отвън е снимано моренцето.
И тук цял ден валя и стана хладно, дано утре се оправи, че трябва да се перем:)
Роди, ти певица ли си?
Аз само инстаграм ползвам, ако си качвала нещо там, дай името да те потърся.
Дотук много слабо записване за пианобар, задействайте се момичета:)

# 130
Официално съм 9 дни отпуска. Каквото иска да е времето.

# 131
Прибрах се. Изкарахме чудно на тиймбилдинга.
Нещо се разболявам, носа ми тече. Много се потих тия дни и после навън...не ми се отрази добре.
Но няма по-хубаво от това да си легнеш в твоето легло.
Лека!

# 132
  • Бургас
Тути, мисълта ми беше, че не са му са се любували отдалеч, ами явно са се качвали на корабче.

Новинка, бързо да пресечеш хремата!

# 133
Селесте, на една пейка сме седнали на кея с Калино.

Изненадващо, градът е пълен с млади хора.

# 134
  • София
Ели, Корнер е бара.
Тути, певица не съм. Обичам да танцувам и се радвам на добри певци и изпълнители.
Утре ще е голям мач, момичета. Не мога да повярвам, че ще гледаме такъв финал - Гришо и Ноле. Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт