Искам да кажа...(212) през Ноември 2023

• 46 684
  • 897
  •   1
Отговори
# 135
  • някъде ... тук ...
Благодаря, Роди. Ходила съм там преди години, но си приказвахме с компанията. Имам нужда от танци, а и пеене Simple Smile
И да не бие Гришо, важното е, че е на финал с Ноле.

Харесвам Солун. По някакъв начин си приличат с Волос, поне по крайбрежната.. Бурното море хем е страшно, хем те привлича...

# 136
  • на Мелмак
И аз харесвам Солун, много пъти сме били там Heart Eyes
Калин е Heart
Аз пея откровенно фалшиво, но пък си денся Wink
Не знам дали ще дойда на форумна сбирка, но ще ви се кефя.
Щом е готино там, ще организирам нещо Yum
Утре ли е Гришо? Да го гледам.
Мирише ми вече на Коледа и искам мама, ама няма. Последната ми Коледа с нея беше незабравима и за мен и за ММ. Днес съм се разчувствала.
Мари, честита ти отпуска, да я използваш пълноценно, не в чистене Wink

# 137
Ех, Ети, по болни теми за мен пишеш. Моята майка си отиде точно след една Коледа преди 36 години.....
И за чистенето ме хвана на тясно. Утре предстои подреждане на гардероба на момчето- да си изясним какво му става, какво ще носи, кое не му харесва и не иска да облича.

# 138
  • някъде ... тук ...
Моите мама и тате се надявам да са по-добре и пак заедно. Мислех да не го мисля, ама...
Животът продължава, въпреки и със загубите.

# 139
  • на Мелмак
При мен октомври и ноември са ми най-тягостни. Да минават. Боли ме, но... Оставаме със спомените и коледите. Simple Smile

# 140
  • Бургас
Оххх,и мен днес цял ден ме стяга душата и гърлото....
Поплаках си,като отидох при мама и тати... уж да ми олекне,.....но уви....😭

# 141
Добро утро

Момичета 🤗

Днес започва голямото пътуване. Багажите са стегнати. Пием кафе,  гласувам и заминаваме. Времето тук е приятно, обаче в Женева го дават дъжд. То не, че ще имаме кой знае какво време за разходки, амаа биваше да не вали.

# 142
  • при моите деца .....
Добро утро!
Али, лек път!
Дано не са познали прогнозата...
Събудих се в 7. Можех още да поспя...
Днес планът е гласуване, перална, съдове, прибиране на пране, разходка с Митето.
Хубав ден!

# 143
  • Canada
Добро утро!

Момичета, 🤗 Препоръчвам Пътят на душите на д-р Майкъл Нютън. Не знам дали ще ви донесе утеха, но човек определено си отговаря на някои въпроси.

Вчера беше апокалиптично при нас, днес слънце грее. Битовизми ме чакат, а така ми се пътува 😁

# 144
  • Germany
Добро утро!
Снощи много рано ми паднаха батериите и в 22,30 спях. Съответно днес се събудих в 6 и нещо, а ми беше последен ден от ваканцията на малкият, дето мога да си поспя до след 7,00. Навън е мрачно и почна да вали малко след като излязохме с кучето, та се прибрахме бързо бързо.
Лек път, Али!
Хубава неделя на всички!

# 145
  • Бургас
Добро утро!
Лек път,Алечко! Весело да ви е!

# 146
  • на Мелмак
Добро утро,
Наспах се Simple Smile
Али, лек път и хубаво време!
И ние ще ходим да гласуваме, но първо - на тигана с мекиците. После до Метро на пазар.
Бубе, как мина вашият рожден ден?

# 147
  • Germany
Ети, как ти е главата днес?

# 148
Добро утро.
Вчера имах много работа, днес ще го карам по-леко. Отметнах домакинстване и разкрасяване.  Само втората манджа да се свари и съвсем съм готова. Следобед детето е на рожден ден,  аз мисля да се поразходя по магазините.
Али, лек път и да не ви вали.
Мари, хубава отпуска.

# 149
  • на Мелмак
Ети, как ти е главата днес?

Пореден ден не е ок Confused
Най-вероятно ще е мигренозно. От промяната на времето.

Общи условия

Активация на акаунт