Искам да кажа...(212) през Ноември 2023

• 46 690
  • 897
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Нашите деца ни направиха палачинки за закуска. Така били по-вкусни. Heart Eyes
Али, лек да ви е пътя и там да си изкараш страхотно!
Ети, дано да минава този пристъп вече!
Прекрасен ден на всички!

# 151
  • Бургас
Разкошни палачинки,Роди! Браво на децата!😍

# 152
  • Бургас
Еха, браво на малките кулинари, супер са им палачинките!

Але, лек път! Дано не познаят с прогнозата, или пък да вали само докато сте в срещи!

Ети, много време мина, измъчи се сериозно. Дано започне да отшумява!

# 153
  • Бургас
Оо, палачинки! Ей така ме излъга моя мъж , каза ми че щял да ми направи палачинки и кафе ако отида да спя у тях . Кафе ми прави 14 години,  ама палачинки още чакам.
Ходихме за елха до Джъмбо. Купихме, нищо че сме по сандали. Станахме като в Австралия. По Коледа на плаж

# 154
  • Бургас
С кеф бих празнувала коледа на плажа 🌊💙

# 155
  • На брега на реката
Добър ден!

Прибираме се вече. РД мина чудесно. Беше много весело за децата и за нас също.
Феята беше приказна и сякаш знаеше,  че има празник и се държа подобаващо.  Накрая каза за себе си: "Коко сън касиха"! Joy

Ети, са минава вече това главооболие!

Аз пък, искам снежна Коледа! Искам бяла зима, пухкав сняг и пушещи коминчета, като в детството ми!

Роди, браво на децата!

# 156
  • на Мелмак
Успях да излезна, да гласувам, минахме през един по-далечен китайски, сготвихме. Обади ми се една позната евентуално да излезем, но явно ще ми трябва още хапче.
Остана ми от вчера телешко, сложих го на бавно готвене. Много тесто от мекиците също имам, обмислям 2-3 пици или някакви кифлички.
Пазаруване - утре. Сега малко дрямка Grinning

# 157
Бубе, със закъснение, но честит рожден ден на малката фея. Да расте здрава и много щастлива.Balloon
Але, лек път и ползотворно изкарване! Ако обичаш шоколад задължително посещение на магазините за шоколад на Läderach, те са ми в топ 3 на най-хубавите шоколади в света, а пралините им са от друго измерение. Миналата седмица от там си взех белия им шоколад с карамелизирани бадеми, шамфъстък и портокалови корички и е божествен. Цените им са швейцарски Grin, но пък си заслужава човек да се поглези.
Роди, много хубави палачинки, браво на децата, добре си ги тренирала. Grinning
Ети, съчувствам ти с това главоболие. Дано да мине вече! Hug

Ние уикенда отскочихме до Франция на рожден ден, в петък заминахме и днес се върнахме, много весело беше, днес преди да си тръгнем се подсладихме в една сладкарничка, много хубаво капучино пих и хапнах един огромен макарон със смокини и крем от шамфастък, много фин и приятен на вкус. Вкъщи ни посрещна дъжд, но няма нищо и без това плана е да гледаме финала в Париж, Гришо играе много добре от Китай насам, дано да завърши сезона с титла.

# 158
Али, лек път и супер преживявания!
Роди, браво на децата!
Аз днес се подкарах здраво - чай, прахчета, джиндифил, мед и лимон. По-добре се чувствам, дано утре да съм пушка.
Още преживявам емоциите от тимбилдинга, беше в съседна страна, прибрах се с много армагани, всичките са харесани.
Лека вечер!
О

# 159
  • Бургас
Ети,четох за силни магнитни бури 🤔може да ти влияят с главоболието.
Бързо да ти отминава!
Ем,големи хаймани сте,браво!

# 160
  • на Мелмак
Момичета, толкова е мило да се сещате за мен! Но пък и ми е неудобно, от друга страна Sunglasses
Аз толкова съм свикнала да ме боли главата, да съм недоспала, уморена. Ежедневие ми е. Оплаквам се, когато не се търпи, за съжаление тази седмица е ужасно. Благодаря ви още веднъж Hug

# 161
  • при моите деца .....
Привет!
Ети, дано утре си по-добре.
Роди, браво на децата!
Емили, имала си хубав уикенд... Толкова хубаво описваш вкусове... трябва да ти платят за реклама. "Усетих" вкуса.
Бубе, радвам се, че се оправи и успя да присъстваш на празника. Още много хубави поводи да посрещате и да ни разказваш. Обичам да те чета!
Ужасно време при нас...
Ужасен вятър....
За малко утихна, та изведох Митето...
Вечеряхме  с Митето.
Сипах си вино.
Наздраве!

# 162
  • На брега на реката
Ем, благодаря ти!
Този шоколад звучи невероятно!
Али, весело да ти е и да купиш за всички по един от тези шоколади. Ние ще си го  платим де, ама да го донесеш.

# 163
Ем, защо трябваше да те чета точно след тренировка и да се присетя за един сет от блокчета асорти... с малините беше убийствен Heart

Роди, дъщеря ми е мастер шеф на палачинките. Хайде да ги запознаем и да обменят опит. Simple Smile

Ети, колеги се оплакват от главоболие и сънливост. Явно има нещо.

# 164
  • София
Наздраве за новите кметове! И аз съм на винце.
Лин, нямаш грижи. Ще се радват децата на на добра компания докато творят. Heart Eyes
Аз следобед понеже имах доста ябълки правих и ябълков пай.
Ние имахме план на НГ да посрещаме гости вкъщи, а сега в пиано бара семейство, с което се запознахме там ни покани в тяхната къща в Гоце Делчев да посрещаме празника заедно. Явно се получи любов от пръв поглед. Joy

Общи условия

Активация на акаунт