Искам да кажа...(212) през Ноември 2023

• 46 692
  • 897
  •   1
Отговори
# 165
Роди, компанията със сигурност ще е приятна, а трудът на децата ще бъде опитан и оценен подобаващо Simple Smile

Един от шефовете днес донесе ябълков пай, приготвен от него. Надявам се, че за утре останаха няколко парчета.

# 166
  • на Мелмак
Ем, записах си шоколада Grinning
Много добре разказваш ти!

Роди, те така стават работите Wink
И ние имаме едни такива приятелства Simple Smile

Аз ще пращам тогава щерката да направи и един чийзкейк. А те да ѝ покажат тайната на палачинките.
Да си похваля децата, днес изчистиха, оправиха, подредиха Simple Smile
А мекици правих и за вечеря Wink

# 167
Роди, с гостите дето ще идват във вас, отивате в тях. Преди много години, една нова година щях да си карам сама в къщи...оказах се с 40+ човека, от тях познавах само 3-ма. Накрая изчистиха целия апартамент:))
Буб, на патерица. Честита да ти е рожденничката.
ние се прибрахме по-живо, по-здраво. Ама въобще не ми се прибираше, ако трябва да съм честна

# 168
  • при моите деца .....
Добро утро!
Не спах добре....
Днес съм на работа, Митето при баба и дядо.
Хубав ден!
Щастлива седмица!

# 169
  • Бургас
6 часа и четидессет и две минути, понеделник. Фугираме плочки в банята с моя мъж.

# 170
  • Бургас
Добро утро!
😱Лин, вие сериозно ли😱😂
Сън не спите!

# 171
  • На брега на реката
Добро утро!

Лин, рязко се разсъних като те прочетох! Спорна работа ви желая!

Нямам какво да кажа, освен да пожелая лека седмица!

Алечко, да не забраЙш шоколадите! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 172
  • Бургас
Сериозно, да. Така до довечера вече ще имаме баня. Иначе, ако в 5 чак започне да фугираме и чак утре ще можем да я ползваме.

# 173
Добро  утро!
Имаме си кмет, желаният, дано да е за добро!
Аз съм цял ден за сметка на утре, все още нямам деца и се мъча с една декларация за имущество и интереси, к трябва да подам днес.
Хубав и спорен да е денят ви!

# 174
Добро утро!
Нямам идея дали вчера се разписах, но всичко съм прочела.
Лина, ако си се оплакала от фугирането, хич не съм и разбрала.  Блазе ви! Нова баня, нов кеф. Simple Smile
Хубав ден от мен!

# 175
  • София
Добро утро!
И аз чакам уж вече тези дни мебелистите да идват да сглобят и поставят кухнята на верандата. Че преди седмица само донесоха пакетите. Главния мебелист имаше някакъв здравословен проблем. Надявам се всичко да е наред и да може да си довърши работата.
Прекрасен и усмихнат ден!

Последна редакция: пн, 06 ное 2023, 12:58 от Rodiva

# 176
  • на Мелмак
Добро утро, момичета!

Лин, казах ти, че ТМ е случил на жена 👩.
Роди, желая ви кухнята да стане днес Simple Smile
Толкова са хубави такива неща, нови в дома Simple Smile
Алечка, да се настани и даде отчет за шоколада, пралините и една снимка на лебедите и езерото, може и някой шницел Yum
Хубав ден и успешна седмица ви желая!
Днес и утре съм работна, вдругиден малко на път. Simple Smile
Аз си чакам малката количка, вече съм я кръстила "бръмбалеско".
Тази сутрин пак сме на св. МекициЙ Joy

# 177
Добро утро. Изпуснах ви тези дни, но у дома беше хан. Един тръгва, други идват... Луднах една седмица, нооо свърши! 😅 Оцелях. Днес Синеочка на училище, аз пия кафето и ще видим какви ще ги върша. ММ иска до Кауфланд да ходим, харесал някакви неща. Дребната до Пепко ме врънка, но в 17 вече е тъмно и не ми се ходи хич. Ще почака до събота или неделя.
Хубав ден и успешна седмица! 🍀

# 178
  • Бургас
Имам излизане по задачки,но ще е в по-нормално време. Изпратих учениците и сега пия кафе на тишина.
Обмислям плановете за деня.
Вчера свърших една част,днес и утре другите.

# 179
Добро утро!

Аз вече съм с един скендъл напред за деня.  Закуската в хотела е от 7.30. Снощи изрично питах, защото ставам рано и ми е задължително да всмуча кафе като си отворя окото. Отивам в 8.10 - заключено. Чаках 5 минути, една буля ме видя  реакция зеро. Тръгвам да слизам - асансьора не ще да тръгне. 6 етажа по стълбите, ам добре, че беше на слизане. Оставих си ключовете на рецепция,  товарим багажа в колата, жената ме гони да каже, че ресторанта е вече е отворен. Ми викам то хубаво, ама на мен ми трябваше отворен преди половин час,  вече нямам време....

Сега пия кафе кафе на една пейка 😆 Отиваме по магазините,  после да посрещем майсторите за кухнята и след това към София.

Общи условия

Активация на акаунт