Искам да кажа...(212) през Ноември 2023

• 46 694
  • 897
  •   1
Отговори
# 180
  • гр.София
Добро утро ☕
Честита рожденичка на Бубето🎂
Честито на всички с повод 🤗
Почивка съм 🙂 кафе на тишина!
Але, разсмя ме 😂 със скандал вика започнах!
Ени, най- сетне се отърва и ти 😘
Шоколади, мекици, пралини... Всичко искам 😁
Аз съм на вълна подаръци, започнах да поръчвам по малко, даже и коледния календар купих на щерката.
Хубав седмица момичета 🤗

# 181
Добро утро!🌞 Ради, да стане най- хубавата кухня! 😘 Пих кафе досега и ще си захващам задачките.Набелязала съм някой неща от Лидъл и ще ходя към обяд.Уикенда сме на театър и го чакам с нетърпение.Започвам да купувам и кол.подаръци( обичам да съм готова отрано).Хубава седмица, момичета!💕🤗

# 182
  • Бургас
Деси, кой календар взе? Аз обмислям на Alverde за Вики и братовчедките, че там май има най-малко гримове, ако изобщо има.

Лин, не е много спокоен старт на деня, че и на седмицата вашето, но пък вече е зад гърба ви целият зор.

Сави, коя постановка ще гледаш?

Але, идеално те разбирам, първото кафе до 15 мин след събуждане ми е задължително.

Сутринта ходих да пазарувам в Била и си купих непланирано 3 саксийки рози. Имаше много красиви, по 2.29 лв/бр. Може и да не прекарвам никакво време на терасата, но поне я поддържам Simple Smile

# 183
  • гр.София
Селесте, тя си го избира от Дъглас🙂

# 184
  • Germany
Не остана време сутринта да се разпиша, та използвам паузата на курса да ви нагледам. Едвам станах тази сутрин, много ми се спеше. Не знам какво е това чудо, но през ваканцията се будех сама в 6 и нещо, а сега не мога да отлепя в 7,00.
Ети, не знам дали си прочела, че снощи е имало северно сияние ясно видимо и от България, та може затова да те боля толкова време глава. Надявам се, че днес си по добре!
Али, лек път!
Лин, довечера да се похвалиш с нова баня Simple Smile
Аз мисля да не взимам коледни календари тази година. Не са фенове момчетата, та ще си го спестя. За коледен подарък и двамата избраха да им помогнем с купуването на нов телефон, та няма да го мисля.

# 185
  • София
Ети, златна ти уста. Майсторите са вкъщи и работят. Kissing Face
Това с кафето наистина е неприятно.
Аз преди малко поръчах дни книжки само за децата: https://www.ozone.bg/product/kolektsiya-top-misterii/
Други коледни подаръци още не съм измислила.

# 186
Ще гледаме Баща ми се казва Мария в театър Сълза и смях.Комедия е и много ми я препоръчаха🙂

# 187
  • на Мелмак
Аууу, Али, без кафе сутринта е ужасТ!

Дано северното сияние си е взело със себе си и главоболието Grinning
Днес е тъпа болка, но поносима и засега не мисля да взимам Апче Simple Smile Благодаря Hug

Роди, тъй, тъй, уикенда да е хубаво времето, да се вихриш навън и да ме споминаш с добро Grinning

Денят е слънчев и чудесен Simple Smile

Деси, обратното броене започна, м? Wink

# 188
Я да ви питам. Сутринта като реших Синеочка, се оплака, че я сърби главичката. Първата ми мисъл беше "въшки"! 😂 Но не са. Видях ранички, явно се е чесала. Има и пърхут там. С какво да я мия, че да се оправи?

Последна редакция: пн, 06 ное 2023, 19:14 от Anyyyone

# 189
  • Germany
Ени, аз бих се консултирала с педиатърката. Може да са различни неща и като се има предвид, че говорим за дете е по добре да я види лекар.
Имаме една ужасно досадна персона в новият курс, която плямпа тъпотии нонстоп и много ме изнервя...

# 190
  • София
Ени, това съм ползвала за дъщеря ми, в училищна възраст. Имаше ефект:
https://apteka.framar.bg/30112838/%D0%B1%D0%BE%D1%87%D0%BA%D0%BE … -200-%D0%BC%D0%BB

# 191
Тихичко да кажа, че кафе не пия от три години.
Ама знам какво е, така че разбирам колко е зле да няма.

# 192
  • при моите деца .....
Къде сте?
Сега изпих чаша вино със семейството си...
Ние с Митето от Етрополе, ММ - близо до Виена от камиона, Марти от Пфаркирхен....
Та животът се променя....
Но добре поговорихме....
Попитах Марти какво иска за Коледа, каза "Не знам. Нищо. Аз всичко си имам"
По математика им искат калкулатори.
Беше възмутена от цената 45 евро...
Ще й кажа да следи на ЧП и ще й го сложа под елхата...
Митето иска да пише на Дядо Коледа за куче и кучешка храна....
Мисля, че добрият старец не носи живи животни... 🤣
Но нямам идея.
Игра за Плейстейшън с Годзила? Динозаври?
Наздраве!

Последна редакция: пн, 06 ное 2023, 20:52 от * Боби *

# 193
  • На брега на реката
Али, съчуствам за кафенцето.

Ети, да минава и да се не връща.

Да ви разсмея малко:
Скрит текст:
Романтична вечеря на свещи, с боб, пръжки, туршия и чесън. Joy
Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: вт, 07 ное 2023, 05:53 от Бубoлина

# 194