Искам да кажа...(212) през Ноември 2023

• 46 704
  • 897
  •   1
Отговори
# 195
  • Бургас
Ма как 45 евро за калкулатор?!
Моята девойка пък беше възмутена, че в кварталната книжарница коректорът е 4 лв и ме прати да купя от Пепко. Взех два за 3 лв, евтинийка.

Бубе, да ви е сладко!

# 196
  • някъде ... тук ...
Боби, предполагам научен им искат. Виж тук по сайтовете и техно-магазините, но може хубавите и толкова да струват.
Като се сетя, че едно време купих моето Касио с 1 стипендия и половина. Още работи. Изкара следването на големия, сега дреб го ползва в техникума Simple Smile

Бубе, супер е, к'во пък Simple Smile

# 197
  • при моите деца .....
Ели, това и обясних....
1994 сестра ми си купи калкулатора за 80 лв.....
А тогава това бяха много пари.....

# 198
  • някъде ... тук ...
Боби, сега погледнах в нета - има доста и по-евтини от 45е, поне изглеждат читави.

# 199
  • Бургас
Бубе,вкусно е у вас!

Много са тези евро за калкулатор.

# 200
  • Germany
Боби, имай предвид, че има специални изисквания за тези калкулатори. Недей да купуваш без Марти да ти е дала параметри.

# 201
Отметнахме в програмата купон номер едно с щерката и другите майки и балеринки. Сега по леглата, че утре е първа смяна, а аз имам разни служебни срещи с неизвестен край.

Ох, как исках навремето калкулатора на майка - смяташе всичко - тангенс, котангенс...

# 202
Добро утро 🙄

Вчера всичко планувано свършихме. Скендъл номер 2 последва малко след скандъл номер 1, ама тоя път бях пила кафе... Влязохме в един магазин да си изберем абсорбатор. В магазина няма абсолютно никой, включително и персонал не се види. Гледаме си ние, аз се радвам,  че и печка и микровълнова ще вземем, има  план. След едни добри пет минути идва един мъж - нещо ще искате ли. Ама с един тоооон. Викам по принцип да, но ако не е удобно да минем друг път? И той казва: Ами аз чакам камион, ама кажете. Аз питам: Значи не ви се продава днес?. Той: Ами чакам камион, ама каже де, кажете. Казах довиждане и си завъртяхме. Как пък няма да се моля някой да има желание да ми вземе парите.
Остатъкът от деня беше добре. Уточнихме кухнята с братята турци (да казвам ли, че нищо общо няма като бизнес). Взеха мерки и за дрешникът и порманто. Поръчахме мебели и ламинат. Стигнахме до София,  хапнахме и беж по леглата.  Сега аз пустосвам ранния полет, любимия спи.
Днес ще е дъъълъг ден. Ако в хотела не са ни подготвили поне една стая докато стигнем ще ходя на конференция по клин и чорлава. Поне ще изпъкна 😆

Спокоен ден, банда!

# 203
  • На брега на реката
О, Алечко, разсмя ме на ранина! Ще събереш очите на всички!
В магазина, бих направила същото като теб! Парите си изкарвам с труд и ще ги дам, на който ме уважава като клиент!

Добро утро!

Снощи много ми беше смешно, затова сложих снимка на вечерята! Ама то си има предистория! Blush
В неделята ходихме до Аико, да си вземам друго олекотено, че това нашето много запарва. Та, мотахме се там, избрах завивка и тръгваме към касите и пътьом забърсвам тази свещ в буркан. Не, че много обичам свещи, а по-скоро харесах буркана. ММ ме вижда и пред касиерката се изцепва: "И това ли ще взимаме? Щото у дома няма, та още взимаш!". Казвам, че ми хареса буркана, а той ме гледа изумено и каза, че и буркани си имаме! Касиерката се попика от смях, а аз тържествено обещах, че ще я паля всяка вечер. Та тъй, независимо каква е вечерята, свещи ще има, докато се освободи буркана! Joy
Отивам да изтрия снимката, че може и други да надничат, пък няма да заавлявам целия форум!

Хубав ден, момичета!

# 204
Добро утро, момичета!
Буб, хубава вечеря си подготвила и не ни се обяснявай за романтиката.
Али, така да ти се радвам, че скандалите хич не ме впечатлиха. Simple Smile Винаги пътувам с дози кафе за такива случаи. Да си хапнеш от шоколадите и за мен.
Хубав ден от мен!

# 205
  • Бургас
Добро утро!
Бубе,Алечко,разсмяхте ме рано сутринта!😂

# 206
  • на Мелмак
Добро утро, момичета!
Али, приятен полет!
Много зависи от продавача, това е факт! Вчера едно девойче продаде на свекърва ми кафеавтомат, който тя изобщо не беше мислила да взима Grinning
Бубе, свещи да има Wink
Честити да са именниците днес!

# 207
  • Бургас
Добро утро!

Але, лек път! Ползотворно и приятно пътуване!

Ети, кой празнува днес? Утре знам, че са Мишовците.

Лин, как е банята? Рекламации?

Дойдох рано в майка уж да правим лютеница, тя вече я сложила да къкри.

# 208
Ходих да търся кой има имен ден, ама май е утре. 😃
Бубе, екстра си беше вечерята. Чак ми се дояде боб. 😂
Али, дишай.
Синеочка има спортен празник днес и са от 9. Аз станах в 7:30 и на път към кухнята за кафе, гледам едно заблудено дребосъче, с раницата отива на училище. 😆 Стигна до портата и се върна. Дожаля ми за него, ама като и родителите са шматки, така е.

# 209
  • на Мелмак
Оооо, мислех, че днес е Архангелов ден Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт