Внимавайте! Измамници!

• 112 466
  • 986
  •   1
Отговори
# 210
Не съм ядосана нито пък споря за нещо, просто не схващам какво точно те интересува, че продължаваш да ме питаш.

# 211
На мен една нагла ми каза, че съм си публикувала данните в интернет.
Казвайте да отбележат да не ви звънят повече по никакъв повод. Те си имат там поленце.

# 212
Това с отбелязване в поленце не работи, дори да обещаят да го направят. Това в случай, че наистина се обажда някой досадник, който наистина опитва да продаде нещо.
Много по-тежък случай са истинските измамници, които опитват да измъкнат пари. После ни чул, ни видял.

# 213
По повод измамите със стоки си направих експеримент с поръчка на "лаптоп" за 150 лв и безплатна доставка. Фирмата уж английска, продава часовници (?!) данни разбира се няма. Инак пратиха номер на товарителница и дойде от Спиди през Русе. Преглед, естествено, нямаше. Лекичко малко пакетче, като за таблет на размери. Имаше много коментари в ФБ, където група младежи бяха поръчали всеки по 2-3 и естествено не ги бяха взели, за да набутат измамниците с доставка в двете посоки. Лаптоп за 150 лв, айфон за 30 €, косачка за 60 лв и прочие... къде с предварително плащане с карта, къде с наложен, както дойде. Лошото е, че имаше изгорели наивни хорица.

# 214
И какво имаше в пакетчето?

# 215
  • Mediterraneo
По повод измамите със стоки си направих експеримент с поръчка на "лаптоп" за 150 лв и безплатна доставка. Фирмата уж английска, продава часовници (?!) данни разбира се няма. Инак пратиха номер на товарителница и дойде от Спиди през Русе. Преглед, естествено, нямаше. Лекичко малко пакетче, като за таблет на размери. Имаше много коментари в ФБ, където група младежи бяха поръчали всеки по 2-3 и естествено не ги бяха взели, за да набутат измамниците с доставка в двете посоки. Лаптоп за 150 лв, айфон за 30 €, косачка за 60 лв и прочие... къде с предварително плащане с карта, къде с наложен, както дойде. Лошото е, че имаше изгорели наивни хорица.

Поръча ли или не поръча? И какво получи? Самата ти наивно си изгоряла, остави ти този експеримент. И ММ като последния идиот плати 30 евро за "палет стока", уж върната на търговци на Амазон. Дойде цяло палетище- часовник, който в алито не струва и  долар.

# 216
Ясно си пише, че не е взел пакетчето. Искал е да набута измамниците с доставка на нещо, което няма намерение да вземе и плати.

# 217
Ами не, не пише ясно. Пише за някакви младежи от ФБ, не пише за себе си.

# 218
Поне аз така го разбрах и че идеята е на групата младежи, а той се е възползвал от нея.

# 219
  • Mediterraneo
Това не означава, че е ясно обяснено. Наклонили са му го на измамника, нали се сещаш, че е изпратил нещо, чиято себестойност е пренебрежимо малка, че да не плаща за доставката( в случая връщането). И докато има опция за плащане при получаване, няма да им върви на измамниците в Бг. Тук единици търговци имат изобщо тази опция.

# 220
С никакви пари не съм изгорялА, поръчах, за да се уверя, че е измама и да пиша предупреждения! Съжалявам за неразбирането, очевидно в темата няма наивници да се подлъжат на подобни схеми. Не знам какво имаше в пакета, директно го отказах и предупредих момичетата в Спиди. Един господин в ФБ се оплака, че е получил бебешка играчка вместо телефон.

# 221
Е, без преглед и тест не се поръчва нищо. Защо я е приел тази играчка?

# 222
От фейсбук нищо не купувам.

# 223
Моята поръчка беше експеримент за потвърждение на измамата, а господинът в темата се оплака, че е била достоверно изглеждаща пратка.
От фейсбук съм научила за много интересни стоки, поръчвала съм и нямам оплаквания, напротив.
Всеки сам си преценява какво и откъде да поръчва.

# 224
Не ща интересни стоки..
Искам сигурност и коректно отношение за това пазарувам само от доказани търговци ..не от Драганка бизнесменката която продава във фейса.
Фейсът е рай за измамниците...ама рай!!

Общи условия

Активация на акаунт