Внимавайте! Измамници!

• 121 838
  • 1 080
  •   2
Отговори
# 240
  • варна
Благодаря на всички отделили време ,за да вземат отношение по моя въпрос!

# 241
+3592 904 1500 този номер ми звъни вече няколко пъти. Не вдигам. На някой звънял ли му е.
От Гугъл:
Цитат
Звъняха ми пак за масажният център в пловдив, и тоя път ги изслушах. Записват данни за име, град искат да си продиктуваш номера - според мен попълват база данни за спам. Номерат им са : 02/904 1500/1504/1578. Може да блокирате предварително.
Преди малко ми позвъниха от този номер 02 904 1500. Категорична съм, че това е изкуствен интелект, не успява да се справи с елементарни въпроси, които няма да затруднят човек. Не трябва да им се отговаря на нито един от въпросите, събират информация. Намерението - да ми предложели нещо много полезно за моето здраве. Предполагам, че освен събирането на информация за човека, целта е и тази измама - да те омаят да теглиш голям кредит за глупости.
https://fakti.bg/bulgaria/858657-koi-i-kak-sklonava-hora-da-sklu … -za-hiladi-levove

Телефонът е към Виваком, на фирма, проверих го.
От киберпрестъпност на ГДБОП казаха, че работели по въпроса. Колко време им трябва?

Сега ми звъняха от този номер: 02 9041500 и някакъв мъж се представи, че от програма за стави безплатно лечение, човека ме попита дали имам проблем и след като му казах, че нямам и остреща ми отговориха чудесно с вас ще се свържи д-р (еди кой си...), моля да ми дадете вашите данни и пощенски код за да ви изпратим документите. На този въпрос два пъти му зададох въпроса откъде ми имат номера и AI ми отговори чудесно, имаме ви данните ще ви изпратим документите и следователно го блокирах!

# 242
Разследване на нова, за безплатни прегледи на гръбначния стълб оказали се подаръци на кредит
https://nova.bg/news/view/2025/01/10/483296/%D0%B2%D0%BC%D0%B5%D … 1%8A%D1%86%D0%B8/

# 243
Ха ха, Atanas Gospodinov 773474, явно ползват много тъп ИИ. ChatGPT ще се справи по-добре.

# 244
Прощавайте, ама описаните схеми са доста наивни и, честно казано, са капан за хора с не особено висока финансова култура.

1. Картите имат лимит. Никоя банка не звъни да пита дали си харчил много пари - така или иначе над лимита не можеш да похарчиш.

На мен са ми звъняли реално  от банката ,защото беше теглено в рамките на половин час три пъти по 400 лв -ей така да проверят дали всичко е наред и не са ми откраднали картата ..

# 245
+3592 904 1500 този номер ми звъни вече няколко пъти. Не вдигам. На някой звънял ли му е.
От Гугъл:
Цитат
Звъняха ми пак за масажният център в пловдив, и тоя път ги изслушах. Записват данни за име, град искат да си продиктуваш номера - според мен попълват база данни за спам. Номерат им са : 02/904 1500/1504/1578. Може да блокирате предварително.
Преди малко ми позвъниха от този номер 02 904 1500. Категорична съм, че това е изкуствен интелект, не успява да се справи с елементарни въпроси, които няма да затруднят човек. Не трябва да им се отговаря на нито един от въпросите, събират информация. Намерението - да ми предложели нещо много полезно за моето здраве. Предполагам, че освен събирането на информация за човека, целта е и тази измама - да те омаят да теглиш голям кредит за глупости.
https://fakti.bg/bulgaria/858657-koi-i-kak-sklonava-hora-da-sklu … -za-hiladi-levove

Телефонът е към Виваком, на фирма, проверих го.
От киберпрестъпност на ГДБОП казаха, че работели по въпроса. Колко време им трябва?

Сега ми звъняха от този номер: 02 9041500 и някакъв мъж се представи, че от програма за стави безплатно лечение, човека ме попита дали имам проблем и след като му казах, че нямам и остреща ми отговориха чудесно с вас ще се свържи д-р (еди кой си...), моля да ми дадете вашите данни и пощенски код за да ви изпратим документите. На този въпрос два пъти му зададох въпроса откъде ми имат номера и AI ми отговори чудесно, имаме ви данните ще ви изпратим документите и следователно го блокирах!

На мен също ми се обади мъж, че печеля безплатно лечение или смяна на ставата. Директно му затворих.

# 246
Само като почне със "Здравейте, аз съм Яна..." или нещо от сорта, затварям и блокирам.

# 247
Не е бе-ге измама, ама по света и за какви суми иде реч!! Фюююю
https://life.dir.bg/zvezdi/mnim-brad-pit-nakara-frantsuzoyka-da- … rati-830-000-evro

# 248
  • София
Това за французойката ми идва малко....съмнително или наистина е голяма патка. Омъжена за предприемач, който явно не е бил беден, нямала понятие от социални мрежи... и си мисли, че Пит няма пари за медицински разходи.  А е на моите години, не на 80.

# 249
Кой знае как я е омаял.....

....на мен ми се включват някакви подобни известни личности. Не им отговарям изобщо. Баш пък на мен ще пише Брад Пит, видиш ли.....хахахха

# 250
  • София Младост 3
Сега ми звъняха от този номер: 02 9041500 и някакъв мъж се представи, че от програма за стави безплатно лечениe
[/quote]

И на мен току що ми звъняха за безплатната програма където всичко е включено... затворих му, представи се като Ивайло Иванов от номер 02 9034100

# 251
Пфу, Брад Пит, този дъртак, ама че аматьори!
На мен Хаузер ми искаше приятелство, крехкото агънце на кака... Laughing

# 252
При нас за презентации с подаръци пущат писма и с писмото отиваш в кварталния клуб в посочения час.

# 253

Кой е той?

Той Брад лук чука за некви лелки.....аххаххаа

# 254

Кой е той?

Той Брад лук чука за некви лелки.....аххаххаа
Може да е на зор човекът😃

Общи условия

Активация на акаунт