Внимавайте! Измамници!

• 103 210
  • 867
  •   10
Отговори
# 735
Даже не спират до там. Освен изкуствено генериран глас, успяват да генерират и лице. Спокойно може да получиш видео обаждане от някого, който дори и не подозира.

# 736
Като започнеш да му задаваш неформални въпроси на Ивайло, и запецва. Трябва да си ъпгрейтнат бот- а🙂 Питах го на коква възраст е, отговори:" Разбирам, довиждане!"😃

# 737
Днес специален продукт за стави и кръст беше, но нито издава как се казва, нито какво съдържа.Grinning Повтаря, като папагал едно и също.

# 738
Ивайло или някой подобен беше предлагал на майка ми лекарство против наднормено тегло. Тя искрено се обидила, казала му, че не е с наднормено тегло и му затворила Joy
Чак после разбра от мен за какво става въпрос.

# 739
Днес специален продукт за стави и кръст беше, но нито издава как се казва, нито какво съдържа.Grinning Повтаря, като папагал едно и също.
Може и да е папагал, иначе нямам обяснение за такъв малоумен бот😃

# 740
  • София
Попаднах на една интересна и полезна статия в която споделят как да се предпазим от измамници. Стават все по-изобретателни и за съжаление продължават и в новините да споделят за нови измамени възрастни хора. Именно затова е желателно да се говори с тях и да им се разяснява.

С мама си имаме и парола, преди са и звъняли, сега скоро не, но за всеки случай да сме спокойни и двете.

С ИИ не мога да се справя - блокирам няколко номера, продължават, но като почнат да блещят простотии, веднага затварям.

Сега звънят и масово, че някой е спечелил пътуване и тем подобни и те канят някъде си, за да си го получиш... и това също е измама.

# 741
Да ви обърна внимание, че са се нароили сайтове за винетки. Имитират истинските, но цените са тройни. Не знам дали изтчват картата, не стигнах до плащане. Поне на два или три попаднах.

# 742
Аз си купих винетка от изи пей, там поне няма източване на карти или фалшиви винетки, всичко е точно

# 743
С кредити..

Повече в линка

# 744
Търсят закъсали, които не мислят, само и само да закърпят положението, да нахранят децата

# 745
  • Пловдив
Търсят закъсали, които не мислят, само и само да закърпят положението, да нахранят децата
Търсят шарани. Защото с кредит за 80 хиляди и за 60 хиляди не е точно за нахранване на децата. За тази пари може жилище в малък град, добра къща в някое село или чисто нова кола, две по-малки чисто нови коли. Такива пари не се теглят от закъсали за храна хора.

И изобщо на такива мошеници се ловят склонни към измама и мошеничество хора, не просто закъсали. На същия принцип бабите хвърлят пари през терасата - това са пари за подкуп.

# 746
  • Далечният изток
Ама ти мислиш, че тези дето ги теглят, те са ги взели ли?!
На тях им хвърлят някакви трохи... Точно, защото са закъсали. Ще ти дам 1000 лева, ако дойдеш с мен до банката да подпишеш едни документи. Примерно. И на ония толкова им трябва. Може и за по-малко, 500 лв да им дават.

# 747
  • Пловдив
Ама ти мислиш, че тези дето ги теглят, те са ги взели ли?!
На тях им хвърлят някакви трохи... Точно, защото са закъсали. Ще ти дам 1000 лева, ако дойдеш с мен до банката да подпишеш едни документи. Примерно. И на ония толкова им трябва. Може и за по-малко, 500 лв да им дават.
И пак, знаеш в какво положение си, нормална банка няма да ти даде кредит, е какво остава? Според мен е напълно логично да се сетиш. И ясно пише "фиктивно", значи се опитват да излъжат банката. Е ако не си мошеник няма как да те измамят.

# 748
На мен ми писна от лъжци. Два пъти - във вторник 23.09 и днес 28.09 продавач в ОЛХ ме лъже че ще донесе лично до нас два джойстика за РС, но не го прави. От един град сме. Аз му казах че не мога да отида до тях, той отговори че той ще дойде до нас. Не съм го карал насила, той изяви желание. След обещанията и двата пъти не идваше.

След като нямаш намерение да свършиш работа, защо обещаваш и лъжеш хората.
Не мога да си представя да обещая нещо, което нямам намерение да направя и да подвеждам хората

Последна редакция: нд, 28 сеп 2025, 20:25 от dsfds

# 749
  • Далечният изток
Янтра, на никого от нас не са ни ясни тия схеми. И по-добре де.

А ти пък в ОЛХ чакаш някой да не те лъже ли.... Оф боже.
Преди много, много години, още беше Продавалник, една жена искаше да си купи нещо от мен, нещо дамско, рокля май беше, от един град бяхме, но аз нещо закъснявах и ми се обади по телефона мъж да ме пита къде съм, че ме чака. Ами кръгом и обратно към вкъщи...

Общи условия

Активация на акаунт