Внимавайте! Измамници!

• 102 484
  • 843
  •   1
Отговори
# 750
И в олх, и в базар има както измамници, така и честни продавачи. Хайде по-леко с обобщенията.
Като нямаш пари, търсиш начин да работиш още нещо. Не е само от недостиг, а и от неразумни харчове за глупости. Забелязала съм, че много хора без пари пушат - това са 200 - 300 лв грешни пари на месец. Хората правят страшни тъпотии от глупост и от алчност, не толкова от немотия.

# 751
  • Пловдив
Янтра, на никого от нас не са ни ясни тия схеми. И по-добре де.
А не са ни ясни. Много са ясни даже. След като не ти дават официалните банки е ясно кои дават.

И друго - аз гарант бих станала само по кредити които съм готова да плащам. Горе-долу както и да го мисля - само на децата ми. На мъжа ми съм солидарен длъжник, там ясно.

# 752
  • Далечният изток
Е, има честни продавачи, аз също продавам. Ама като не си изпълни обещанието един, че и два пъти, какво да очакваш?! Особено хора, дето ще си предавате на живо. Пращам само с наложен платеж и купувам пак така. Телефона съм си скрила, само ми пишат вече след оня случай.

# 753
  • София
Днес ме разтърси една споделена история във ФБ група. Като цяло не мога и отказвам да повярвам как има хора, които могат да паднат толкова ниско. Трябва абсолютно навсякъде да сме внимателни, да си отваряме широко очите, да се пазим...

Това е много тъжно. Дано да има справедливост.

# 754
  • София
Преди много, много години, още беше Продавалник, една жена искаше да си купи нещо от мен, нещо дамско, рокля май беше, от един град бяхме, но аз нещо закъснявах и ми се обади по телефона мъж да ме пита къде съм, че ме чака. Ами кръгом и обратно към вкъщи...
Колко пъти съм се уговаряла за размяна или нещо подобно и тъй като мъжът ми има път натам, изпращам него. Joy Хубаво, че отсрещната страна не е направила "кръгом". Joy Много успешни "сделки" съм имала, както от OLX, така и от форума.

Когато аз съм изпращачът, точно от куриерските услуги ме е страх. Като нищо мога да си платя услугата и в двете посоки. Затова лична среща на обществено място. Wink

# 755
  • Далечният изток
Лична среща никога...
Ама казваш ли на хората, че ще дойде мъжът ти? Защото на мен ми се представяше жена докато писахме и в един момент - мъж... Ами определено беше супер неприятна изненада. Плюс това трябваше да се видим някъде на някаква улица по тъмно. Ами как няма да се върна...

# 756
  • София /Абсурдистан
И на мен съфорумки, продаващи нещо, са пращали мъжете си да го донесат, аз също съм пращала моят да занесе нещо, което продавам и не виждам проблем. Винаги сме се предупреждавали за това, обаче.
Аз пазарувам от едни и същи хора и от едни и същи места и не очаквам изненади.

# 757
  • София
Ама казваш ли на хората, че ще дойде мъжът ти?
Казвам. 😃

# 758
Ужас Anguished Икономическа полиция вместо да се държи, като баба на пейка пред блока и да обяснява как непрекъснато се случва, и има много пострадали хора, да вземе да почне да си изпълнява функциите, може би?

# 759
Днес ми звъня някакъв, може би ИИ, да ми предлага лекарство за отслабване и подобрение на холестерола. Участавала съм в програмата, и специалисти ще се свъжат с мен да определим терапията на лечението ми, предвид възрастта ми. Хахаха. А от мен се иска адрес, на който да ми изпратят лекарството. Умряхме от смях с мъжа ми. Хазах, че нямам интерес, защото съм млада и слаба, но той настояваше да си прочистя тялото от замърсявания.
Пълно е с идиоти, които измислят какви ли не схеми за наивници!

# 760
Отново ми попада пост за измами във фейса,този път уж поръчваш нещо от страницата,а те карат да пратиш код ,с който да им заредиш к@зиното (уж ,че потвърждаваш поръчката ) Grinning
 Отделно оня пъпеш със ставите ( 08863...) пак се е активизирал на моя номер,само вдигам и затварям.

Скрит текст:

# 761
  • София
По повод измамените възрастни жени:
След като децата им си знаят родителите, че са недотам адекватни, трябва да вземат финансовите въпроси в свои ръце. Лошото е, ако живеят в чужбина.
Отнякъде изтича инфо кои хора са в такова състояние, това ясно.

# 762
Преди време наглеците от А1 и С'виваком бяха набутали убийствен договор на татко с Интернет, телевизии и още идиотии - а той беше роден 1927 г., ползваше стара Нокия с бутони и чуваше тежко. Не е като да не са разбрали, нали. Пълно дебелоочие за едната миризлива комисионна, с големи драми го отървахме. Та тия същите помиярчета снасят данни на измамниците, лично от напуснало Йетел близко момче го знам.
Последните месеци, преди майка ми да си отиде, плащах сметките й в офис на А1, всеки път зарибявки, щото изтичал договора й. Отговарях, спрете се бе хора, животът й изтича, вие наглеете.
Всички наши сметки минават през моя профил в онлайн система, всичко проверявам.
А такива съмнителни търговии - в никакъв случай.

# 763
От години Виваком нямат (или не предлагат, което е все същото) планове без интернет. Майка ми е възрастна жена с проблеми с очите. Телефон ползва само за обаждания. Телефонът е с копчета. Нито интернет, нито роуминг са ѝ нужни. Не можело било, нямали такива планове само за разговори. 200 минути национални и камари за роуминг, интернет и междугалактически връзки. Ако щеш!
И не е само Виваком, другите маймуни са същите.
Иначе нямало картели у нас. Да бе...

# 764
Ако има ТЕЛК над опр %, в моменга ми изскочи колко точно,  може да мине на такъв план - 2000 минутки ще има и 1000 мв....като мв може да не ги ползва. За 12 лв всичко това. Виваком визирам тук.

Или на предплатена карта да я минеш...на синко така му зареждам всеки месец пакети, като има само с минути и се натрупват ако заредеш преди 30тия ден...това на а1 .  Дали ще плащам абонаментна такса или вкарвам сума на предплатена..все едно и също ми е.

Общи условия

Активация на акаунт