Обсъждане на имотни обяви - 33

• 46 036
  • 762
  •   1
Отговори
# 105
Летище, ма гали, и фраструктура… стига ли?

# 106
До 2027 г. са си 4 години, ако броим и цялата 2027. Обикновено пусковия срок се измества с едно поне 6 м. Та тук си на доста тъмно зелено. Сградата ми изглежда малка, за да я строят толкова време. Най-вероятно нямат още разрешение за строеж.

# 107
  • София
Не е задължително да има отстъпка. Моят апартамент беше на 90% това, което търся. Не си и помислих да се пазаря за някоя-друга хилядарка и евентуално да изпусна перфектния за мен имот и после да търся пак месеци наред.

# 108
И на мен ми се вижда евтино това 890 евро на квадрат. Все пак е в София. Вярно, че е далеч от готово, но щом го почнат, ще ги завършат. Те и други са далеч от готово и на тъмно зелено, ама почват от 2к.

# 109
Отворих им сайта. Събират се хора и инвестират в сградата т.е участваш като инвеститор.
https://konstruktive.bg/projects/investment%20%20%20%20%20%20%20%20%20%20

# 110
В българските условия това ми звучи като схема. Astonished

# 111
https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1b169745038288044

Попаднах на тази обява за продажба на апартаменти в София на цена 890€/кв.м.
Къде е уловката освен, че ще започнат да ги строят другата година?

Това не е продажба на апартамент,а на мечти.

Да се купува на зелено в момента е финансов кретенизъм.

# 112
То това нещо няма и първа копка. Не бих се навила никога, знаеш ли какво ще стане. Че и пари нямат, разчитат да се продаде и да инвестираш. Звучи като пирамида Grinning

# 113
[

Имаше един "град на мечтите", откриваха го с менчета с вода, първа копка, всенародно веселие... И доста хора изгоряха покрай/с него.

# 114
  • София
[

Имаше един "град на мечтите", откриваха го с менчета с вода, първа копка, всенародно веселие... И доста хора изгоряха покрай/с него.
той, този май не е имал никакво намерение да строи.. май не е започнал даже. Хора са си продали апартаментите , да си вложат парите в безумния му град.. всичко е започнало и приключило с първа копка , хапка , питка, събор , сеир и до там,,, Disappointed Relieved

# 115
То и на сегашния инвеститор психоанализа ли да му правят, та да разберат дали има наистина намерение да строи?!? Набират "акционери" до събиране на необходимия капитал, тип "бързайте, че не останаха свободни места"...

# 116
Този също не се знае дали има намерение да строи. Инвестираш и чакаш, точно като пирамидите от началото на прехода си изглежда.

# 117
Хората са казали “много на хубаво не е на хубаво” та и тук така.

Пс: Не знам дали тук е мястото да попитам, но какво бихте избрали - нова тухлена сграда или панелка, която е и по-скъпа на кв.м в сравнение с новото строителство?

Последна редакция: вт, 14 ное 2023, 18:42 от JoySS

# 118
Никога не бих влагала пари в панелка

# 119
ЕПК -да, но панелка и аз съм -не. Новата тухлена сграда обаче да не е някое недоразумение на строителството.

Общи условия

Активация на акаунт