90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XVIII

• 35 813
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
  • Sofia

Сарпер

Последна редакция: пн, 27 ное 2023, 18:57 от Doli

# 106
Джино на пръв поглед е симпатичен с коса и млад, обаче като си представя лигавото му говорене и странно поведение, си мисля, че е само на снимка.

# 107
  • Sofia
На първата снимка Джино ми прилича на Адам Сандлър, а на втората – на младия Киану Рийвс. Joy

# 108
А какво стана с моли и лели, тя защо излъга, че е посегнал на голямата и дъщеря(потвърдили се, че е лъжа)

# 109
Моли и Кели последно в Последният курорт се разделиха уж. Той си тръгна от курорта. На другия ден и тя. Не са говорили за случката с голямата й дъщеря. Към днешната дата не знам дали са заедно.

# 110
Сарпер сега изглежда много по-зле, отколкото е бил преди

# 111
  • Sunshine state
Ама той и преди не е бил китка.. На последната снимка е като някой сериен убиец. Laughing

# 112
Моли се държа гадно точно заради скандала с дъщеря й - било им е забранено да го обсъждат по тв, тъй като тече следствие по същото време. Впоследствие съдът го оневини, но тя опита да го обвини в нещо друго (много злобна жена!) и мисля, че още не са приключили. Мисля, че Оливия беше арестувана след този случай, по друго обвинение (което не е свързано с Кели).

Двамата са били окончателно разделени преди курорта, но Кели се е надявал да се разбере с нея. Поканени са като заместваща двойка - на тяхно място е трябвало да бъдат Колт и Ванеса, но Колт се е потрошил на някакъв батут (твърди, че е платил 250 000 долара за лечение, които от предаването отказват да му дадат и в момента той и жена му мразят предаването).

# 113

Брандън и Мари не бяха ли уволнени от предаването?

# 114
Да, уволнени са, защото Мери още в началото на сезона издаде, че са се оженили и вече имат дете.

# 115
А, тогава защо пускат пост в официалната им страница?

# 116
Не знам - да не би да са водили преговори? Много хора коментират техните сегменти (предимно болезнената ревност на Мери - тя се очерта като злодеят на сезона) и може да са решили в крайна сметка да не ги уволняват.
Слуховете за бебето също бяха объркани - според повечето сайтове тя трябваше да е родила първото още през август и да чака второ. Но явно не е така, щом сега им честитят.

# 117
Да, има нещо гнило около тях. Според мен ще ги видим в следващ сезон.

# 118
Някой гледа ли в сряда "Наобратно"? Йохан и Даниел (Дейниъл) се карат непрекъснато. Той се оказа голямо леке и използвач. Тя призна, че той отказва да плаща сметки, иска от нея до 3 месеца и кола, и апартамент да купи... Той дори и да не работи, ако може... Супер наглец. И Йохан се дразни, че тя иска да остане в Доминикана, на него му се иска да се премести в САЩ, та ако може и там тя да го издържа. Как не го е надушила отначало? Или флуидите през първите 3 месеца са толкова силни, че заслепяват всекиго?

В момента върви новият сезон на "90 дни до сватбата", ама още съм на "Мастършеф" със закъснение Grinning

# 119
  • Швейцария
Аз гледах. Йохан е най-противното същество. Толкова нагъл мъж рядко съм виждала, но Даниел сама си е виновна. Никой не я принуждава да го търпи. Аз бих му била шута на секундата.

Общи условия

Активация на акаунт