90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XVIII

• 35 807
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
Сега гледах стар епизод на Наобратно - бях забравила колко щастлив изглеждаше Лиам (синът на Лаура) от това, че връзката й с Аладин се разпадна. Все едно че му се е случило най-хубавото нещо Astonished
Лаура се обиди и помоли водещата да го изключи, защото се държи неуважително (беше на екран).

# 91
  • Sofia
Тази вечер от 21ч нов сезон ли почва?
В програмата пише 1епизод.

# 92
Да, току що го рекламираха. Бях забравила, че е от днес.

# 93
  • Sofia
Уфф,противните Джино и Джазмин и в този сезон ще са 🤬
Останалите също са големи откачалки,един свестен няма 🤔

Последна редакция: сб, 25 ное 2023, 21:43 от Doli

# 94
  • София
Джино и Джазмин са адски противни, но явно са новите "Шантел" и в още сезони ще ги гледаме.

# 95
Вече непротивни май няма...

# 96
И пак транс двойка. Този Джъстин (Игор) малко прилича на наш Георги (на Дарси).
Джино и Джасмин са отвратителни. Как може да ги включват от сезон на сезон?

# 97
Вещицата и еквадореца са ми интересни.

Транс-жената и молдовеца... какво да кажа, тя ми е мега противна, основно заради хилядите си операции, очите са ужасни, все едно е с цветни лещи, изглежда плашещо. Той изглежда нормално, но се чудя как майка му е съгласна той да се ожени за 47 годишна. Явно заради опцията за американска виза, та чедото й да си уреди живота.

Джино и Джасмин са ми супер неприятна двойка, с досада ги гледам точно тях.

# 98
  • София
Вещицата,.докато пътуваше към летището, през цялото време поглеждаше към камерата, докато "изживяваше" панически атака. Интересно как ще продължи тяхната връзка.
Транс жената направо е загубила човешки лик с тези операции. Очите, лицето, пръстите са кошмарни. Молдовецът ще я потрае, заради визата и толкова.

# 99
Да, и аз мисля, че като се оженят и вземе визата... Игор (Джъстин) ще й бие шута. А и тя ще е вече над 50 годишна. Сама се е направила да изглежда зле. Транс или не, просто не е било нужно да си напомпва устните и да си сменя цвета на очите.

Вещицата си позира отвсякъде. А и не е ли странно да казва "I am a witch"? Тези неща не е нужно да се афишират. Нека си е каквато си е, да си прави ритуалите, това са повечето пъти тайни неща. Фактът, че сама си обявява "аз съм вещица"... смятай колко е вещица. Накупила е свещи, тарти каро, няколко книжки за магии... и се прави на интересна. И това с паник атаката беше театро, разбира се

# 100
Игор не може да понася Ники - според мен, всичко от негова страна е преструвка, защото тя непрекъснато му праща пари. Той не може изобщо да бъде интимен с нея, та не знам до къде ще я докарат.

# 101
Е тя каза, че преди 15 години, когато той е бил на 20 г.  са го правили всеки ден по няколко пъти. А сега като е на 35 г. не я задоволявал, хаха. И за 2 седмици го направили "само 4 пъти"

# 102
# 103
Джибри е изкукал. И той ли иска да му порастне врата? Тя, че Миона ламтеше за САЩ, е така, ама и той не е съвсем в час, за да остане тя с него.

# 104
ТиЕлСи трябва да направи туристическо предаване и да го наеме за водещ - изглежда много ентусиазиран Grinning

Косата му пораснала ли е? Нали си беше татуирал цялата глава с будистки символи?

Общи условия

Активация на акаунт