90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XVIII

• 35 836
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
В смисъл... има някаква разлика, дали щатът е демократичен или републикански ли? Аз.. ако обичах топлото време щях да се радвам да съм във Флорида (Маями, Тампа, Непълс), но не ми понася. Иначе знам, че е красиво... с океана, палмите, плажовете с бял пясък...
Искам в Юта и Аляска.

p.s. а какъв е цветът на кожата на хората, въобще не ме вълнува

# 151
Цветът сам по себе си няма значение, а нивото на престъпност (което понякога съвсем случайно е свързано с него).

# 152
Абе той за някакви капки на пода в кухнята и незабърсани веднага я направи на луда. Жената ползвала мивката и капнала нещо, този като някоя свекърва, докато не си го избърше, не я остави на мира.

Верно е като свекърва 😁 моята е така. Веднага забърсва

# 153
Цветът сам по себе си няма значение, а нивото на престъпност (което понякога съвсем случайно е свързано с него).
Е мисля, че във всеки голям град има разни крайни квартали с цветнокожи. Бронкс в Ню Йорк не е ли нарицателно? И в Лас Вегас има, и къде ли не.
А за Флорида ... не знам, май там бяха много латиноси. Но не съм наясно доколко генерират престъпност.

# 154
  • Sunshine state
За мен има значение каква е демографията на населението, да. Имам малко дете и не искам да расте сред цветнокожи и разни генгове. Дори и училищата избираме така. Доста е занижено обучението в такива с предимно цветнокожо население. Това не е клише, а факт. Който няма против, да си се заселва, където иска. На мен не ми е ок. Всеизвестен факт е, че престъпността е по-голяма сред тях, не си го измислям. При нас няма толкова латиноси, но в Маями е лудница. Има голяма разлика между демократичен и републикански щат, ни сега няма да навлизам в подробности, понеже изместваме темата, а тя е много дълга. Ние сме републиканци и щатът е силно червен. Така искаме и да остане.

# 155
Съгласна съм с теб, но аз съм за семейните ценности (не вярвам в множество полове и такива неща - какво са Ники, Клио и другите там - за мен хора с психически проблеми)...

# 156
Аз много не разбирам разликата, понеже нито живея там, нито съм се задълбочавал. Мислех, че навсякъде е кажи речи еднакво. Ти така го описваш, сякаш са различни държави. Но на ЛС ще те питам каквото ме интересува, хахаха.

Иначе не е добре детето да се учи да мрази чернокожи или латиноси, хората са хора, в крайна сметка. Познавам чисто бели, които са доста кофти хора. И обратното. Един човек, както го възпиташ... такъв ще стане. Средата е важна също, разбира се.
Тази, която води "Двойките разказват" (Шон Робинсън) е  мулатка. Е... мислите ли, че не е образована или е от лошите среди? Така че има хора и хора.
Скрит текст:

# 157
  • Sunshine state
Тя не мрази никого и в класа имат две момиченца, с които си е приятелка. Просто не желая да е предимно в такива среди. Толкоз. Латиносите са друга бира, те са по-добре като цяло и държат на семейството и обучението. Пак зависи, де. В Маями не бих живяла, там си е джунгла. Ходим за някой и друг уикенд на Оушън драйв за забавление, но дотам. 😀
Аз съм си консервативна и споделям републиканските виждания за нещата. Естествено, че има и аспекти, които не ми харесват, но то няма политическа идеология, която да е идеална.

# 158
Че Байдън е откачалка и пълен изкуфелник.. спор няма. Ама кефи ли те, че Тръмп  като спечели, му беше първата работа да започне да строи стена с Мексико? Или да забрани на гражданите на 6-7 държави (Пакистан, Йемен, Сирия и още няколко) да стъпват в САЩ? Дискриминираш едни хора, за сметка на други. Защо от България да може да стъпват там, а от Пакистан да не могат? А в Мексико да не би да живеят втора стока хора? Нали САЩ е "страната на ограничените възможности", защо всякакви етноси да могат да получават гражданство и права там, пък само някои (предимно от близкия изток) - не? И с тази стена... безумна работа.
А като почна пандемията и Тръмп дето каза, да си инжектират дезинфектант, колко хора го последваха и наистина си инжектираха... това нормално ли е? И той изкуква, честно. Явно трябва тотална смяна на системата. И някаква многопартийна система, а не всичко да се дели на синьо и червено.

# 159
Байдън не я ли довърши тази стена? Това политиците са големи лицемери... Няма особена разлика между двамата (освен това, че Байдън е сенилен, а Тръмп все още не е).

# 160
Двуполюсната система е абсолютно ненормална работа. Така бяхме и тук през 90-те, с БСП и СДС, няма средно положение. В САЩ положението е интересно, обществото е доста разделено. За такова нещо в Канада например не съм чувал. Едва ли има двуполюсна система. А и щом са си избрали Трюдо, май повечето хора са либерални.

# 161
Трюфо е много "добър" - праща конна полиция срещу мирни протестиращи, а наскоро осъди човек на 2 години затвор, защото е държал реч по време на протест.
Представям си какво ще се случи тук, ако някой опита подобни тактики.

# 162
.
Представям си какво ще се случи тук, ако някой опита подобни тактики.
"Тук" в смисъл... не в България, а в щата Флорида?
Трюдо ми падна в очите покрай задължителната ваксинация, ама това е друга тема.

Интересен ми е този щат, дето живееше Джибри... Южна Дакота? Май само прерии и чат пат разни къщи. А градчето, в което той живееше беше малко.

# 163
  • Sunshine state
То има причина да се опитат да ограничат нелегалния поток от Мексико - нелегална работна ръка подбива пазара и икономиката, отделно висят в системата с медицински сметки, не плащат данъци. Какъв им е кярът от тях? Аз си харесвах Тръмп, мислеше за страната на първо място. Така и трябва, а не да угажда на тоя и оня. Да не говорим, че Байдън хубавичко ни го натресе с тая война, от която има голяма сметка точно той. Много извън темата сме и предлагам да спрем, всеки си има своите виждания за нещата, а аз съм бая крайна в мнението си точно по тия въпроси, та няма смисъл.

# 164
Добре, кажи за някои от щатите, в които живеят различните герои в "90 дни до сватбата". Би ли живяла в Южна Дакота... в някоя къща до Джибри, хахаха... при пумите и вълците в прериите Grinning

А Майкъл (на Наталия) живее в щата Уошингтън, близо до Сиатъл (макар че той специално е в планината)... Там изглежда готин щат, макар и студен, на границата с Канада. Имаше един супер як филм от 90-те Singles, точно в Сиатъл се развива действието. И супер саундтрак има.

Общи условия

Активация на акаунт