90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XVIII

• 35 837
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
  • Sunshine state
Нищо не знам за Южна Дакота, нито имам познати, които да живеят там. Това говори доста, понеже аз имам много познати. 😂
Сиатъл не е зле, но е прекалено голям и скъп за живеене град, а и като се има предвид, че Вашингтон DC е силно димократичен, бих избягвала. Simple Smile Мисля, че е ясно каква ми е политическата принадлежност. 😀

# 166
България имах предвид аз (за Трюдо).

На мен не ми харесва щата Вашингтон - ако бях на мястото на Натали щях да си тръгна веднага. Обичам природата, но не и студа. Освен това не искам да живея в гората, освен ако нямам къща с много висока ограда (може би и с ток).

# 167
E той конкретно живее в гората, да.. в Sequim. Ама иначе Наталия кацна на летище Сиатъл и после с колата пътуваха час-два до неговата къща в планината. Човекът е избрал да живее далеч от градския шум. И да, студено е. Поне през лятото е кеф Wink

# 168
Искам да съм  snow bird - през зимата да съм във Флорида, а през лятото някъде на север.

# 169
За първи път чух за този град (Сиатъл) още в детските години точно от филма "Singles" с Джейн Фонда (който у нас беше преведен като "Любовни квартири"). Действието се развива точно в Сиатъл. Само си виках: "ех, как искам да живея там", то тук беше зората на демокрацията, пълна мизерия, режим на тока, купонна система, празни щандове... И всъщност имах касетката със саундтрака, знаех песните наизуст... яки групи бяха вътре.. Soundgarden, Pearl Jam, Alice in Chains... то в 90-те години нямаше голям избор от касетки с музика и от видеокасети с филми (взимахме ги от видеотеки), та... помня го този филм, точно защото нямаше голямо разнообразие и малкото, което си слушал и гледал, го помниш.

Сега видях, че го има и на български в интернет, хаха...

Със субтитри:
Първа част
Втора част
Трета част
Четвърта част

С дублаж:
Първа част
Втора част
Трета част

# 170
Здравейте. Къде освен по телевизията мога да гледам предаванията? Защото все не мога да ги хвана по tlc...

# 171
Не съм разбрала някъде да се качват. Варианта ти е с интерактивна телевизия. Аз почти никога не гледам в реално време.

# 172
Да, при тези канали (които не са български, ама ги има и на български) нищо не се качва в интернет, защото се следи за авторски права доста строго. Предаванията на  TLC, Discovery, ID, HGTV не се качват в нета. Сложете си EON на телефона и ще може да ги гледате със закъснение, до 1 седмица. В чужбина също се отварят, но само в ЕС.

# 173
Влязох да видя какво,кого коментирате.Аз само на някакви повторения налитам.Разговорът последните две страници ми стана много интересен.И аз си харесах Сиатъл преди 20г от снимки.Много зелено.Мои близки бяха тази година,града не им допадна изобщо.Мръсно и много наркомани.Извън него било приказно и спокойно за живот.Със зеленината си ми допадна и Ванкувър в Канада.

# 174
E не са само повторения. В събота 21-23 ч. има нов сезон на "90 дни до сватбата", в смята 21-23 ч. има нов сезон на "90 дни: наобратно". Сега рекламират и новия сезон на "Семейството на Шантел", явно ще е последен.

Последна редакция: нд, 10 дек 2023, 19:58 от diziler

# 175
Дано да е последен.

# 176
Впрочем, имаше новина, че предаването Дарси и Стейси е прекратено, но вчера видях слух, че не е съвсем вярно - според този слух шоуто продължава под ново име - Стейси и Дарси. Сега ще се фокусира повече върху проблемите на Стейси.

Ако е истина.

# 177
Не гледам “Семейството на Шантал”,но видях сума ти реклами за тях.😂

# 178
Е те минаха няколко сезона. Педро и Шантел преди просто бяха една от двойките в "90 дни до сватбата"

# 179
Педро и Шантел си бяха влюбени - глупостите им не могат да ме накарат да повярвам, че той се е оженил за нея, за да я мами. Просто му омръзна. Ако аз трябваше да понасям Карън, и аз щях да се разведа.

Общи условия

Активация на акаунт