90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XVIII

• 35 880
  • 737
  •   1
Отговори
# 225
О, да. Не прочетох отдолу.

# 226
90 дни до сватбата тази вечер беше интересно.

Рико Суаве все стои в скута на Мануел (еквадореца), хахахаха.  Той пък вдига гири, че нямал интернет на телефона, Ашли му казва да ползва нейния, а не се сеща да му пусне хотспот.

Има някаква нова двойка, с кореец и американка. Много неприятни са ми тези корейски физиономии, по тази причина не гледам корейски сериали и музикални клипове с К-поп. Нелицеприятни хора. (Според моите вкусове де).

# 227
За мен корейците са много красив народ Simple Smile Специално този - не. И освен това е нагъл - нарича момичето пиги.

# 228
За първи път снощи гледах малко от новия сезон. Ама, тази/този транс с човека от Молдова ли, къде там, ами.... много е страшен. И как може да си сложи такива глутеуси. Майко мила, сънувах кошмари!!!

# 229
Ники Екзотика е това - тя е американка, а гаджето й е от Молдова. Игор (тя го нарича Джъстин, защото не му харесва името) по принцип не обича транссексуалните, освен това е ходил на маскен бал облечен като нацистки офицер, но много иска да е богат американец, затова се е прежалил.

# 230
Не разбрах кой е ходил на маскен бал като нацистки офицер, Игор или Ники?

# 231
Ники Екзотика е това - тя е американка, а гаджето й е от Молдова. Игор (тя го нарича Джъстин, защото не му харесва името) по принцип не обича транссексуалните, освен това е ходил на маскен бал облечен като нацистки офицер, но много иска да е богат американец, затова се е прежалил.
Благодаря за разяснението Simple Smile Още не мога да се начудя на д-то й/му. Как може човек да си причини доброволно нещо подобно?!? А иначе, винаги съм се чудела, как хората се прежалват. Принципно. Аз не мога да си представя да съм интимна с човек, който ме отблъсква или дори отвращава. Но явно желанието за по-добър живот е по-силно от всичко.
И малко не по темата, но някой има ли идея, как всъщност се случват нещата в спалнята с трансовете? Досега помня онзи латиноса в по-предния и италианката от Лондон в предния сезон. Дали става по конвенционалния начин или по алтернативни, ако ме разбирате?

# 232
Игор - имаше снимки в Редит. Той ги е махнал от Инстаграма си. Не се знае точно на какво събитие е бил, но е в пълна униформа.

Venel82, зависи дали са преминали през всички операции, или не. Ники е оперирана и Игор не е усетил разликата. Клео нямаше операции, но въпреки това са правили нещо с Крисчън.

# 233
Ако Клео не е оперирана и са били интимни по другия начин, както мъж с мъж, то значи Крисчън е малко сбъркан. То не, че някой от тях е нормален, но поне Ники е оперирана и да кажем, че секса там е като мъж с жена.

# 234
  • София
Това, което са правили Клео и Крисчън, го правят и много обикновени двойки, даже не малко мъже обичат. Друг е въпросът, че Крисчън се срамуваше от Клео

Последна редакция: пн, 18 дек 2023, 11:08 от Yellow_girl

# 235
Да, Крисчън отричаше, докато Клео не го попита защо отрича.

# 236
Те много двойки го правят, ама са мъж с жена, а не мъж с мъж 😃

# 237
Е, за този вариант и аз се досетих. Питах за "предния" вариант Wink

# 238
Да се радваме, че все още ни дават варианти между човек и човек Wink

# 239
Между другото, Гейб обясняваше подробно процеса, но не ми се превежда:

Общи условия

Активация на акаунт