90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XVIII

• 35 886
  • 737
  •   1
Отговори
# 240
Игор/Джъстин нали уж първоначално не бил разбрал за Ники,че е транс. Thinking К'во си е мислел,че е малко по-мъжествена,кобилеста,ама нали това е въпрос на вкус.
Не мога да им запомня имената,турчина дето е мн.активен в соц.мрежите,много ме дразни.Надут,безобразно самочувствие.

# 241
Сарпер, ужасен и като поведение, и като визия. Отблъскващо отвсякъде.

# 242
Игор даже много си я е харесвал, преди Ники да му каже, че е транс. Запознал я е със семейството си, правел е планове да се женят... Предполагам, че адамовата ябълка не му е направила впечатление.

# 243
Точно адамовата ябълка според мен не може да не направи впечатление. Rolling Eyes Освен да е имал съмнения,които до последно да не е споделил и отхвърлял такава възможност.Няма как да знаем,ще видим какво ще става.

# 244
Тоя Игор яко му личи, че не иска да е с Ники. Дори и да спи с нея. А, не е като да не го е правил. Като толкова драпа за Щатите, защо не се опита да си намери нормална жена?

# 245
  • Sofia
Тефтер на Сарпер с бройките 🫤

# 246
Какъв идиот! Обаче и тези, които му се връзват, са същите.

# 247
"Топлам" значи "всичко общо", хахаха. Така пише обикновено на фактурите отдолу, под разбивката. Не ОКР, ами направо психично отклонение има този.

# 248
  • Швейцария
Супер противен характер и се мисли за голям красавец. Аз го намирам за глуповат и повъхностен.

# 249
Не глуповат, ами направо ми е прост. От тия дразнещо простите 😃

# 250
Прост и много грозен!

# 251
  • Sunshine state
Нищо чудно да си измисля - то всеки може да си надраска такъв тефтер. Хубаво е, че си вярва. 😂

# 252
Тефтер на Сарпер с бройките 🫤

И пише коя бройка от къде е ....шок!

# 253
Бар геджехаятъ - барове-нощен живот,  юрт дъшъ - от чужбина, иш хаятъ - от работата, онлайн - онлайн, данс - танци, еитим - образование, дийер - други, всичко 1459

А дали е вярно... това е друг въпрос.
То и Митьо Пищова се хвалеше с подобни цифри.

Последна редакция: ср, 20 дек 2023, 11:46 от diziler

# 254
  • Швейцария
Ако е вярно, не говори добре за вкуса на жените. Този освен тяло друго няма. На втория етаж течение става.

Общи условия

Активация на акаунт