90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XVIII

• 35 904
  • 737
  •   1
Отговори
# 330
Натали е наглец и половина, това е положението. Нахална, меркантилна и неблагодарна.
Да видим довечера какво ще дават в "Наобратно", епизодът се казва "Искам раздяла". А след това "Семейството на Шантел" - епизодът е "Роза с друго име" Grinning

# 331
На снимката Натали изглежда много висока, като супермодел.

Тя похарчи много пари за козметични операции, а Майкъл е пращал пари за майка й.  Мноого ги бива украинките  да използват мъже.

# 332
Натали я дават в новия сезон на Животът ни като необвързани - видях клипчета в Ю туб, същата си е. И все още е откачена.

# 333
Дарси и Георги

Статия, посветена на сватбата им в сайта на "People" - https://people.com/90-day-fiance-darcey-silva-georgi-rusev-weddi … _source=instagram

# 334
Дарси е на двайсетсантиметрови токчета?

# 335
Георги е заприличал на мъжкото пиленце от Монако 😃😃😃

# 336
  • Sofia
На Нора Недкова мязат и двете 😄
Качени са на табуретки според мен 🤔

# 337
Нашето момче е прекалило с ботокса и т.п., и изглежда доста неестествено

# 338
"90 дни: Наобратно" тази вечер - леко тегав. Епизодът май е доста нов, сниман е по Коледа. Йохан и Даниел раздават някакви коледни подаръци, той облечени като Санта Клаус.
Йохан си събира нещата, изнася се, а Даниел не му дава да си вземе дрехите, които тя му е купила, само неговите си дрехи. Е за какво са й мъжки дрехи? Леко дребнаво ми се видя. Че и закачалки да не може да вземе...

# 339
По Коледа, но миналата година.

# 340
E нали е уж нов сезон?

Двойката на йеховистите (в Южна Африка) също се разделя.

# 341
Нов сезон е, но Коледа беше преди 10 дни. Няма как да е от тази.

# 342
Да, Мери вече го роди това бебе, а в епизода е бременна.

Даниел (защо я наричат Даниеле в дублажа - не може да не са чули, че никой не го произнася така?) е много дребнава - какво като е платила дрехите, те са подарък, не му ги е дала само да ги ползва...

# 343
Нов сезон е, но Коледа беше преди 10 дни. Няма как да е от тази.
Има как, но не ми се спори.  ТЛС България е в координация с централата на ТЛС и понякога ние излъчваме чисто нови епизоди преди руснаците и преди други държави. Имам близка приятелка, която работи в дублажа в студио Дали (точно на ТЛС, Дискавъри и ID) и понякога ги викат "от днес за утре" и "от днес за днес", за да озвучат нещо, което ще се излъчи буквално след 2 дни. Имаше разни специални предавания ... за Лейди Даяна, за 11 септември и т.н. (по различните канали, които не са български, Nat Geo, Discovery, TLC), които са преведени и дублирани скорострелно и излъчени веднага.  Не твърдя, че в конкретния случай е така, казвам, че принципно не е невъзможно. Ако са заснели епизода с Йохан като дядо Коледа около 20 декември, не е невъзможно да излъчат тук епизода на 3 януари, ако е дублиран на български няколко дни по-рано.

# 344
По принцип как процедират не знам и може да си прав. Тук не е така. Физически епизодите ги снимат много по-рано, монтират, нагласят. Че сравнително бързо пускат новите сезон тук в България е така, но този сезон е с епизоди от миналата Коледа. Няма как толкова бързо да ти снимат и сглобят предаването, че да го излъчат в Щатите и после при нас. Предаването се снима с месеци, защото при някои двойки не се снима всеки ден. Дори със седмици. Не ти ли прави впечатление, че дават някоя случка при някоя двойка и после казват: “‘Минаха 3 седмици от тогава и тн”. Самото снимане на предаването отнема много месеци, за да съберат материал за цял сезон.
И Петя го даде с пример горе. Мери в сезона е бременна, а в днешно време вече е родила, та дори имаше слухове, че пак е бременна.
Също така като снимат Tell All са казвали: Минаха 4 месеца от снимките и не сме си говорили. Всичко това ми говори, че не снимат в реално време, монтират и излъчват. Просто няма как да съберат толкова материал в реално време и това да го правят, за да има епизод всяка седмица. Това не е живо риалити.

Общи условия

Активация на акаунт