90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XVIII

• 35 891
  • 737
  •   1
Отговори
# 345
Не ми се занимава да ровя точно този сезон откога докога е сниман, даже в Уикипедия може да пише. Казах само, че някои неща ги снимат предварително ,не непременно на Коледа. Както и новогодишната програма на БНТ е снимана в началото на декември.
А в случая целият сезон "Наобратно" вече е заснет, това реално е 21-и епизод, тоест... предните епизоди може да са снимани пролетта, лятото, есента.. .и в предпоследния епизод остана само Коледа и "Откровенията на двойките" с Шон.
Не твърдя, че с конкретния сезон е така. Само казвам, че не е невъзможно. Те монтажа си го правят в движение. Като излъчват пети епизод, монтират седми примерно...  Не е казано, че трябва да е монтиран и готов целият сезон, за да започнат да излъчват първия епизод.
И въпросната френдка в дублажа ми е казвала как понякога са дублирали на конвейр, защото нещо буквално е преведено "снощи", без редактор.. .и трябва да се излъчи утре по Дискавъри или ТЛС. И ако не се дублира, се пуска версия със субтитри (както имаше случаи по време на пандемията, поради липса на достатъчно дублажисти, половината в карантина и т.н). По ТЛС дублират 2 жени и 1 мъж, по Дискавъри 2 мъже и 1 жена, пестят се пари и така.
Основното, което казвам е, че тук не всичко е със закъснение. Съмнява ме, да е 1 година закъснение от предната Коледа. Напълно възможно е този епизод с Йохан да е излъчен преди 10 дни в САЩ (баш по Коледа) и вчера по ТЛС България. А да е заснет към средата на декември. Конкретно тази сцена. Други сцени с други двойки да са заснети по-рано. А за предните 20 епизода снимките да са се точили половин година - напълно реалистично.

# 346
Не мисля, че специално сцената с Йохан е заснета, за да бъде пусната по Коледа, но не ми се спори повече. За мен това е случка от миналата Коледа. Много често лятото са излъчвали Коледни епизоди. На 6 дъщери снимат сезона почти целогодишно - Деня на благодарността, Коледа, рожденни дни, Великден, лятна почивка. Няма как да са в тайминг със всички събития за 2 месеца излъчване.

# 347
Може, може... не изключвам.

А за "Семейството на Шантел" снощи какво ще кажеш? Едната мацка, с която Педро се запозна е копие на Шантел (една идея по-слаба), препоръчана от Никол. И самият Педро се отказа от нея. След това се видя с една стара френдка Корайма, която го е сваляла когато той е бил с Шантел, сега пък той е свободен, но тя е сгодена, хаха. И качиха някакво стори, Шантел щеше да откачи. Според нея те са имали връзка по време на брака им и той е криел и лъгал. А всъщност не са имали нищо.

# 348
Не съм го гледала. На епизода от събота съм още. Това с Корайма преди време, според мен, беше за пред камерите. Не мисля, че Педро е изневерявал на Шантел. Нито тя на него. Много се намесиха родителите им и за това се разделиха.

# 349
Е те ще го повторят епизода. Педро каза, че Корайма го е сваляла по време на брака му с Шантел, но той не й е отговорил, защото не е редно. Какъвто ще да е, Педро си има морал и се държи много по-достойно от Шантел, Никол и Лидия, а в случая и от Корайма.

# 350
Гледам сега. Истината е, че и аз не съм сигурна дали Джино обича Джазмин истински или просто се е вкопчил в нея. Тя е права, че той изглежда фалшив понякога.
Хареса ми как Джазмин си говори с Коко (кучето).

# 351
Ще гледам малко по-късно, че сега съм на новия епизод на Бачорски.  А  Джино изглежда потресаващо зле. Не знам коя жена изобщо би се хванала с този. И някакви тикове има и ... бляк Wink

# 352
И е гнусен. Само като му видиш кухнята и банята, как можеш да си легнеш с такъв човек?

# 353
Ооо, да, вярно, че и тоалетната му показаха един път. Че не си пуска водата след ... независимо каква по големина нужда. Не беше  пуснал водата дори и когато отиде да посрещне Джасмин от летището, не си оправил леглото, не изчистил, не подредил... А в Панама си оставяше гащите и чорапите навсякъде по пода. Направо драйф отвсякъде.

# 354
  • Sofia
Повторение на “Последният курорт” започна 🫤

Последна редакция: нд, 07 яну 2024, 22:05 от Doli

# 355
  • Sofia

Джазмин

# 356
Тези първите кои бяха? Този не беше ли нещо криминално проявен?

# 357
Е онзи с Жулиана (забравих му името), да крими проявен беше. А тя искаше да излъже всички, че е умрял и да вземе уж някакви пари. Колко наивно!

# 358
  • Sofia
Забравих им имената.
Тя от Сибир май беше 😄
Сигурно е “помилван”,заради бебето 🤔

# 359
  • Sofia
Това е Варя, а името на нейния не го помня. Да, той е в затвора и няма да излезе скоро. Предполагам, че снимката е стара. Това бебе не го знам какво е, но едва ли е тяхно дете.

Общи условия

Активация на акаунт