90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XVIII

• 35 888
  • 737
  •   1
Отговори
# 360
Джефри или нещо от сорта беше.

# 361
Да, Джефри и Вяра от Сибир. Дали е тяхното бебе? В затвора имат право на съпружеско свиждане 😃

# 362
Вярно, че са Джефри и Варя, аз яко се обърках. Този май имаше много голям син, двамата изглеждаха почти на една възраст (баща и син), твърде млад е станал татко.  Този сезон беше доста отдавна, вече ми се размиват физиономиите, то станаха хиляда двойки вече

# 363
  • Sofia
Двама сина имаше.

Последна редакция: ср, 10 яну 2024, 00:00 от Doli

# 364
Яра не е лоша жена, ама големи комплекси има относно външния си вид.

# 365
С тия цомби... що ги показва? Трябва ли хората да ги гледат? Нали си има мъж, той да ги гледа. Какво е това обличане, ужас.... Страшна работа са тия рускини, украинки, беларускини и подобни...

# 366
Джазмин явно е тръгнала по стъпките на Лариса, ако не бях прочела, че е тях щях да заложа на Лариса Smile

# 367
Яра поне изглежда по-добре след корекциите, което не може да се каже за повечето хора (не само в шоуто). Шикайна, например, е някаква гротеска.
Джефри на Варя е осъден на 18 години затвор, не намирам информация да е освободен - може да са го пуснали в отпуск за добро поведение.

# 368
Той какво беше направил? Това са много години затвор. И тя въпреки това да е с него? Похвално!

# 369
Той й поема пълната издръжка в САЩ, а тя може да си прави каквото си иска. И Натали щеше да остане с него, ако й беше предложил същото (те са приятели - и с него, и с Варя).

Отвлякъл е и е пребил бившата си жена. Заплашвал е живота й. Освен това имаше други подобни обвинения от жени.

# 370
Значи си живурка. Как няма да в с него. А, той от къде има пари да я издържа като е в затвора? Нещо работи там?
Много години са това за побой, тук в България за убийство не дават толкова, а какво остава за домашно насилие. Но евала на държавата.

# 371
Той не работи - издържа се само от наеми - т.е. професионален хазяин. А иначе професията му май е актьор.

# 372
Някой хвана ли последната сцена на “90 дни: наобратно”? Каква беше тази луда истерия на… (забравих й името), дето се ожени за индиеца? Такова крещене рядко се среща Grinning
След това даваха и “Семейството на Шантел”. Защо имам чувството, че Педро е станал по-мургав отпреди? Да не е прибегнал и той като Миона за още изкуствен тен, хахаха

Никол казва на Лидия “ти си започнала да мислиш с вагината си”. Що за приказки са това между дъщеря и майка?

# 373
  • Sofia
В депресия е.
Никъде не излиза и не общува с никой.
Не знае език,не можела и с нейните роднини да говори често поради часовата разлика.
Той по цял ден на работа,с неговите родители и брат му не се разбира…за 3мес.само 2-3пъти била слизала при тях,не се хранели заедно,било ѝ омръзнало едно и също да яде…

# 374
Ким - сега има информация (но не знам дали е вярно), че ТиДжей в момента е при нея в САЩ. Не е ясно дали са решили да живеят там, но не са разделени.
За мен нейното поведение е неадекватно - още една Ариела, която не работи, не учи, няма интереси, но очаква всичко да й се поднася. Чудя се как оцеляват тези хора - ок, докато родителите й могат и искат, те поемат издръжката, а след това?

Общи условия

Активация на акаунт