90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XVIII

• 34 511
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Нейните родители... Не знам Коби дали започна да работи. Виждаше ми се сериозен, но дали е така не знам.
Иначе за Амджела е много вероятно да се държи така с Майкъл. Малко като със собствен слуга (да не кажа друга дума) за забавление. Не знам американската мечта дали си заслужава.

# 661
И аз не знам дали си заслужава; Майкъл остаря, докато чакаше за тази виза, роднините му създадоха семейства и си гледат живота, а той непрекъснато се занимава с Анджела...
Той май чака по-дълго от всички, за да го допуснат в САЩ. Други участници от Индонезия, Филипините и т.н. можеха да дойдат без проблем, но за нигерийците изглежда има по-особен режим. Дори Кобе от Кения беше одобрен сравнително бързо.

# 662
Сигурно взимат предвид факта, че Майкъл е с доста по-възрастна жена от него, която не може да му роди деца. При Кобе можеш да повярваш, че е истинско, а и те май имаха вече дете, когато него го одобриха.

# 663
  • Sofia

Последна редакция: ср, 20 мар 2024, 11:31 от Doli

# 664
  • sofia
Джеси на Дарси чака бебе .... Много го обичам това предаване 🤣 чудя се , парите на Натали са само от формата, явно, как успява ???Какъв живот е това ?! Там в гората при Майк беше гадно , в Украйна не може да се върне ,какво ще прави не е ясно 🤔 Дарси и Стейси са си ок с младежите. Искат добър и редовен кекс, някой да им носи багажа - пито платено
Започва нещо като пилол толк на стари двойки ,които ще са събрани заедно в една къща - дано го дават при нас

# 665
И аз не знам защо Натали, която е завършила за журналист и актьор, се задоволява с такъв живот. Парите от формата (за един сезон) са доста по-малко от средностатистическия годишен доход да САЩ, а тя не си докарва допълнително от п.рно, за разлика от хора, като Лариса и Джазмин. Вместо това непрекъснато си търси мъж, за когото да се присламчи.
Ако е искала такъв живот, не е имало нужда да учи нищо. Тя би трябвало да може сама да се справя по някакъв начин, вместо да чака на други.

# 666
  • Sofia
За нея, щом и в Щатите работа не се намери, направо не знам. Simple Smile

# 667
Тя беше страшно обидена, когато Триш (майката на Майкъл) й каза да работи като преводач. Натали може да работи само като актриса или евентуално да бъде жена на милионер.

# 668
И аз се чудя Натали как се оправя финансово - има наем, кола и майка й за капак. Със сигурност не изкарва достатъчно от предаването.

# 669
  • София
Кълчи се в Инстаграм. Може да прави някакви реклами и да припечелва. В един светъл миг ще й се наложи по-сериозно да се заеме с изкарването на парите.

# 670
  • Sofia
Ами, според мен, даже бабата трябва да се впрегне на някаква работа в L.A. Градът е адски скъп, непонятно ми е как ще се оправят занапред.

# 671
  • sofia
Аз бая бих се притеснила и изпаднала в паника 🤔 сам сами ,ни напред ни надад... не знам
Сетих се за една от франция Амира може би беше ...🤣 помните ли по ковид , как беше в Сърбия в карантина🤣🤣 на път за Америка и така и не отиде 🤣 ох , големи образи имаше

# 672
Амира, да. Тя после ходи в САЩ и уж имаше връзка с Дейвид (влюбеният в украинката Лана - възрастен мъж, който твърдеше, че е богат), но според мен, това беше опит да стане популярна, като някои други участнички, което така и не се случи.

Еми, и аз не го разбирам. Моята заплата определено не е висока, но от това, което виждам, стандартът ми на живот е по-добър от на повечето от тези американци (даже Джино, който има 600 000 долара в спестявания, живее общо взето мизерно); нямам никакво желание да си правя пластични операции или да ставам известна. Не знам защо някой би зарязал установения си начин на живот, за да отиде да живее в която и да е друга държава, без да има конкретен план - примерно да развива бизнес, който по-трудно ще се разрастне тук, или да работи някаква професия, която не е доходна или изобщо не съществува тук.

# 673
  • Sofia
Не знам защо някой би зарязал установения си начин на живот, за да отиде да живее в която и да е друга държава, без да има конкретен план - примерно да развива бизнес, който по-трудно ще се разрастне тук, или да работи някаква професия, която не е доходна или изобщо не съществува тук.

Аз отивам одма. Simple Smile Даже не само в САЩ – имам си и други любими държави. Много са причините, поради които бих емигрирала – културни, климат, възможности за работа и образование, авантюризъм и др.

# 674
Аз не съм авантюристка и не харесвам западната култура. Всъщност бих се почувствала доста гадно да съм заобиколена от чужденци непрекъснато. Екскурзиите ми стигат.

Общи условия

Активация на акаунт