90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XVIII

• 35 806
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
  • Sunshine state
И аз харесвам Дарси и откачената Джазмин, ама Натали грам. Такива долни златотърсачки ме отвращават. 😃😬

# 646
Аз пък Джасмин едва я трая. Толкова е противна и с неуважение се отнася към Джино. Натали ми е жалка. 3 развода, претенции до небето, държи се като 3-годишна, а вече гони 40-те. И все така сама, търсеща някаква реализация, известност, но все удря на камък. И ако Джош не беше някой с връзки и възможности, отдавна да му е била шута заради отношението му към нея.

# 647
Аз оправдавах Джазмин, докато мислех, че намеренията й са искрени - да живее с Джино, да доведе децата си при него в САЩ. Вярно, че крещи ужасно, но си мислех, че може би си е такава - откачалка, но не задължително злонамерена.
Обаче напоследък ми се струва, че тя само гледа да измъкне колкото може повече от него и да си намери по-богата жертва.
Джино със сигурност има вина. Не знам дали е лош човек (че е гнусен е факт - щом не си чисти тоалетната след голяма нужда - дори и да нямаше друго, това е достатъчно, за да се отврати човек завинаги), но всичките жени в живота му са като Джазмин. В същото време той се чуди защо не може да създаде стабилно семейство и да има собствени деца.
Мъж над 50 години, с образование, семейство и приятели, които са лоялни към него и добра работа (май беше инженер) би трябвало да може да се ориентира и да си намери подходяща съпруга и майка на децата си. След като го интересува само външния вид, той заслужава това, което получава.

В Редит имаше предположения, че той всъщноост е мазохист и поведението на Джазмин, както и унижението в национален ефир го кефят. Вече си мисля, че може и да е вярно. Той реално няма извинение да се държи по този начин - не е тъп или откачен (за разлика от други участници - например Пол, Асуело), не е беден, не е прекалено млад или неопитен (имал е достатъчно връзки преди Джазмин, дори брак)...

Последна редакция: ср, 13 мар 2024, 13:11 от pppqqq

# 648
  • Sunshine state
И аз така го усещам Джино - той просто обича да го мачкат. Има си такива мъже, колкото и откачено да звучи. Nerd

# 649
Нещо сбъркано има, защото по много мъжки критерии Джасмин е секси, а той някак си няма такова влечение към нея. Даже имам спомен, че са имали скандали, че той не иска да прави секс с нея. Което е доста странно. Тя такава тунингована и направена със сигурност може да си хване някоя “батка”, казано по нашенски. А, е с този пън. Някак си не си подхождат двамата. Не знам какви са й истинските цели. Съвсем малко %-и, мисля че тя изпитва любов към него.

Догледах и от неделя епизода. Най-накрая свърши тая мъка на Джош с Натали. То просто не виждах защо са заедно. Заедно даже силно казано. Сега не знам как ще се оправи в Ел Ей или Флорида беше, без работа, без Джош, с още едно гърло за хранене, че и тръгнала в репродуктивна клиника. Не знам тази жена от къде намира пари. Едва ли толкова много плащат от предаването. Снимат я веднъж годишно в някакво разклонение. И евентуално да поработва нещо почасово от време на време. Добре си беше с Майк. Да, в гората, в колибата, но поне той я обичаше и ценеше. Тя никога няма да си намери мъж по нейните изисквания. Просто такива мъже не биха изтърпели такава досадна жена, която нищо насреща не предлага. Само да мрънка и да изисква.

# 650
Джино направо каза през сезона, че либидото му изчезва, защото Джазмин му крещи. Не е невъзможно - стресът действа на тези неща. Но пък това противоречи на версията, че е мазохист и му харесва да го мачкат.

# 651
  • През девет планини в десета...
Снощи гледах сватбите на повечето нови двойки. Беше интересно. Джасмин беше много красива, като холивудска звезда 😍,... и смирена 😃, даже обеща че ще правят опити за бебе. Голяма кукувица, но не ме дразни.

# 652
  • Швейцария
И на мен Джасмин много ми хареса. Беше много стилна. И Ситра беше добре, но не чак толкова.

# 653
  • Cyprus, Пловдив
На Джасмин ме подразни разликата от бански по раменете Grinning дребен, детайл, но пък разваляше цялостната визия, нямаше ли как да го изравни...

# 654
  • Sofia

Кара певица ли е?

Последна редакция: пн, 18 мар 2024, 21:44 от Doli

# 655
  • sofia
Радвам се за Ашли
Готви ли се нов сезон? 🤔 на нещо ?
Нямам търпение за тел ол 😁

# 656
Започнал е нов сезон на И заживяха ли щастливо - в САЩ е излязъл един епизод.
Обаче от сега се знае, че някои от участниците не вървят на добре, заради неща, които са се случили след сезона.
Скрит текст:
Никол и Махмуд - той идва да живее в Америка и тя очаква, че той изведнъж ще се превърне в нов човек. Обаче преди около месец той беше задържан заради домашно насилие (доколкото разбрах, не я е бил - имали са скандал на улицата и някой е съобщил в полицията). Негов приятел му е платил гаранцията и този месец Махмуд ще ходи на изслушване (като Лариса едно време).
Анджела и Майкъл - той най-после дойде в САЩ и уж се адаптира, но знаем, че Майкъл избяга от Анджела, като е казал в полицията, че тя го е държала заключен в къщата и е избягал през деня без нищо, когато тя е забравила да заключи, след като е излязла до магазина. Освен това Анджела държала под ключ документите и телефона му и заплашвала живота му.
Прави ми впечатление, че Анджела, за разлика от Махмуд не е арестувана и за нея няма никакви последствия.

За Софи и Роб се говори, че са разделени, въпреки че не се развеждат.

# 657
  • sofia
Олелее.....🤣🤣 лудница

# 658
  • Sofia

Последна редакция: вт, 19 мар 2024, 08:07 от Doli

# 659
Да са им живи и здрави, ама кой ще ги гледа...

Общи условия

Активация на акаунт