90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XVIII

• 35 809
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
Казал й, че не я обича вече и сега се страхувал за живота си… и аз на негово място бих се страхувала Grinning

# 631
  • БГ
То това с Анджела - живот ли е 😃😃

# 632
Като стъпят в Америка и рязко разлюбват половинките си 🤣🤣🤣

# 633
  • Sofia
Като стъпят в Америка и рязко разлюбват половинките си 🤣🤣🤣
Вярно... Ама той не пристигна ли съвсем скоро? Буквално преди седмици. Grinning Не съм сигурна, че ще успее да се пребори за Visa-та, при това положение.

... но не знам защо хора като него - без професия и някакви големи перспективи, толкова искат да са в САЩ.
Реално, точно за хора, като него, които не са с голям потенциал, е по-добре да са в Щатите. С неквалифициран труд може да си докарва чудесни пари, ако е работяга – несравнимо с това, което би могъл да изкара в Нигерия.

# 634
# 635
Много точна рисунка на Дарси и Стейси, дори не мога да я нарека карикатура - те така изглеждат!

Майкъл пристигна скоро, но е с Анджела от десетина години - нормално е да му писне.

# 636
  • sofia
Оф много ми липсват Дарси и Стейси 😃 няма ли да дойдат в БГ

# 637
  • През девет планини в десета...
https://youtube.com/shorts/NVDCtTKi4ns?si=tStQ0m8XU6HEIJNV Дарси и Стейси през годините

# 638
  • Sofia

Лида и Ерик

Последна редакция: пн, 04 мар 2024, 20:35 от Doli

# 639
Стейси добре е отслабнала, но защо са нужни двама души да я крепят?

# 640
  • София
Стейси добре е отслабнала, но защо са нужни двама души да я крепят?
Според мен е с операция, а не по естествен път. Това вдясно май е лекар. Мен ми прави впечатление, че двете с Дарси сто операции, уж кифли, а редовно са с бели корени. Особено Дарси май доста рядко се боядисва.

# 641
  • Швейцария
Те и двете имат коси като гнезда. Как не си намериха свестен фризьор. Това до Стейси е лекар.

# 642
Съгласна съм за косата. Дават десетки хиляди на година за операции, а екстеншъните им все едно са от Всичко по лев.

# 643
  • sofia
Натали си е куку , ама винаги ми е било жал за нея 🙄😁 То аз и Джазмин на Джино я харесвам де 🤣 и Дарси 🤣 Ще бъде голям цирк на Тел ол  , на 90 дни до сватбата - гледах в инстаграм - ще се посмеем 🤣😁🙄

# 644

Общи условия

Активация на акаунт