90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XVIII

• 35 817
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
Мисля, че виждам банел под едната гърда, така че не е гола - илюзия от цвета на роклята Simple Smile
Може би от позата размерът изглежда различен - наклонила се е към Джови.

# 616
Не ми прилича на банел, а по-скоро на операцията й, но не съм сигурна.

# 617
  • Sofia
Винаги съм се чудела, защо при жени с явна разлика в големината на двете гърди, не се слагат различни по обем импланти, ...
Различни слагат, по принцип. Simple Smile

Не ми прилича на банел, а по-скоро на операцията й, но не съм сигурна.
И аз мисля, че е разрезът, откъдето са вкарали импланта. Доколкото виждам, прозрачен плат има само вдясно на Яриното зърно, под дупето на тарантулата.

Вероятно гърдите ѝ са с еднакъв размер – просто едната в момента виси леко, а другата е вирната (затова и при нея белегът отдолу се вижда).

# 618
  • Sunshine state
И на мен на разрез ми прилича. Голяма грозотия. И тя е тръгнала по пътя на Дарси и Стейси. Ами не можеш да победиш ходът на времето, колкото и да искаш.. Доказано. И на лицето си е правила допълнителни 'подобрения'.

# 619
# 620
Мери се извинява, че е излъгала за рака - според нея не е лъжа, а понеже страда от тревожност, е прибързала и когато докторът казал, че има стомашни проблеми, тя е разбрала, че има рак:

# 621
  • sofia
Тази/този Ники с Молдовеца са разделени нали ? 

# 622
Не е потвърдено официално; според едно промо от сезона, Игор ще скъса с Никито, но още не е излъчен този епизод.

# 623
# 624
Това с изчезването на Майкъл ми звучи като изчезването на Пол в Бразилия, миналата година.

# 625
Майкъл е в САЩ?

# 626
Да, рекламираха, че той и Анджела ще участват в новия сезон на Заживяха ли щастливо?.
Бих повярвала, че е избягал от нея, но не и без багажа си.

# 627
  • sofia
Помните ли на Майкъл приятелите 🤣🤣 сега за тях се сетих... много ми липсват
Не им вярвам на нищо на тези - изчезнал не мисля ,че е
Добавям ,че не се стърпях 🤣🤣 тази баба с перата си намери папагал като нея 🤣 тия хора не са нормални
Натали милата , хем ми е жал , хем.... ми е жалка

Последна редакция: вт, 27 фев 2024, 18:42 от YANA1986

# 628
Намерих това:

# 629
А, избягал е Grinning Сега сигурно ще иска убежище.

Разбирам защо не иска да е с Анджела, но не знам защо хора като него - без професия и някакви големи перспективи, толкова искат да са в САЩ. Мохамед на Даниел се оправи... Явно животът му в Мароко е бил по-лошо от този в Америка, щом на него си му харесва.

Общи условия

Активация на акаунт