90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XVIII

• 35 823
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
Само да не е продала всичко в САЩ? Или тя живееше под наем в Ню Йорк? Имам спомен, че май плащаше 4000 долара наем или нещо от сорта?

# 121
  • Sofia
Много време им отделят на гнусните Джино и Джазмин 😤 ,прекаляват и с описанието на джиновото 💩
🤢🤮🤬

# 122
Даниел не притежава нищо в САЩ - тя се правеше на много богата, но всъщност е обявила фалит (имам предвид истински фалит - такъв за пред кредиторите) и затова искаше да живее в друга държава.
Уж че наемите в Ню Йорк били много високи и градът я стресирал...

Йохан е дъно, но тя го мамеше, че може да му осигури много неща, които реално не може.

# 123
А от снощната серия ... ми стана интересно, как гостите, които идват в САЩ да живеят при половинката си имат претенции за подредбата на къщата и за куп неща. Джасмин не спря с мрънкането и претенциите, тя започна още от мрачното време и от клоните на дърветата, дето били без листа, било депресивно. После мрънкаше за всеки един предмет в къщата, за цвета на стените, за банята, за тоалетната, за леглото ... всичко трябва да се смени. Кой ще плати?
Онзи нагъл еквадорец едва пристигнал в къщата на вещицата започна да се разпорежда къде да има врата, къде да няма врата... да не влизало кучето в спалнята нощем, не обичал котки... ами проблемът си е негов. И не иска кучето да се качва на дивана отгоре, вика му "слизай долу"... Чувствам как ще изхвърчи с 200 обратно към Еквадор.

Последна редакция: нд, 03 дек 2023, 11:05 от diziler

# 124
  • Швейцария
На мен ми направи впечатление, че американците живеят в много грозни къщи и апартаменти. На Джино е ужас, външната врата аз да я духна ще падне, стари грозни мебели, малката кухничка...той толкова ли няма пари за хубаво жилище... При вещицата е същата работа, а при този с англичанката тази една стая цялото жилище ли беше? И мен там да ме заведат ще изпадна в тежка депресия. Средностатистическият американец така ли живее?

# 125
При американеца с англичанката положението беше най-зле. Явно му е малко жилището и всичко е наблъскано в една стая. А и при сам ерген... не може да очакваме всичко да е подредено. При вещицата беше най-добре. Джино... има по-голям апартамент, просто да го подреди малко. Изобщо няма нужда да сменя цвета на стените. Джасмин, ако беше отишла при онзи в LA (с англичанката), е тогава щеше да е тежката критика. Там притеснителното е и че е в престъпен краен квартал. Той хубаво я успокои в колата, "тук има стрелби чат пат", хахаха

Последна редакция: нд, 03 дек 2023, 11:05 от diziler

# 126
  • Швейцария
Дизилер, Джино е с Джасмин, Елисзабет е на Андрей.

# 127
Джино не си пуска водата в тоалетната... При това положение може би не трябва да очаква жена да се задържи при него? ...

А за вратите го разбирам онзи - аз съм гледала домашни любимци и обичам животните като цяло, но не съм ок с това да влизат където си искат, когато си поискат.

# 128
Обърках имената, сори, рядко помня. Дори и този в LA още не му помня името... дето пералнята и спалнята бяха в едно помещение (с англичанката, и нейното име не запомних). А освен за сбърканите имена, кажи нещо и за останалото, което написах... Очевидно никой не живее "в центъра", никой няма голямо жилище... То кусури винаги могат да се намерят. При вещицата положението беше сякаш най-добре, засега. Там просто една врата дето липсвала за спалнята и завеската върши работа, та кучето я избутва и си влиза свободно.

Странно е как тези, дето идват от третия свят в САЩ правят забележки за апартаментите и обзавеждането им. Ми като не им харесва, да си стоят в собствената си мизерна държава (Еквадор, Панама...) с перфектното обзавеждане на апартамента, в който са живели до вчера. Ама има и разлика в заплатите и в перспективата да изплуваш. Еквадорецът се учуди, че има топла вода от чешмата. Нормално било да бъде студена. Та вещицата се налага да му обяснява, че е добре да имаш топла вода, когато миеш съдове, когато се къпеш... Смятай на какво ниво е разговорът...

Последна редакция: нд, 03 дек 2023, 11:09 от diziler

# 129
аз съм гледала домашни любимци и обичам животните като цяло, но не съм ок с това да влизат където си искат, когато си поискат.
Не е така, едно домашно животинче се привързва КЪМ ЧОВЕКА и иска нощем да е до него, а не изолирано само̀ в кухня или коридор. У нас има котарак и той си е царят на къщата. Влиза където си иска и когато си поиска. Ляга и спи където си иска. И на никого не му е неприятно.

Последна редакция: нд, 03 дек 2023, 14:05 от diziler

# 130
Няма нужда да ми обясняваш - това е твой избор. Аз написах, че съм гледала животни и съм против да влизат където си поискат. Животните не са глупави - също като хората те се научават кое е приемливо и кое не.

И какво като са от по-бедни страни - трябва задължително да харесват кочините на американците, защото са американци?
Скрит текст:
Аз нямам топла вода (всички във входа са с бойлери), родителите ми имат - това не е свързано с развитието в държавата, а с положението в конкретната кооперация. Един от съседните блокове няма прекарано парно (знам със сигурност, защото една приятелка живееше там и тя го констатира още когато го купуваха - при построяването не е прекарвано - всеки сам решава дали му харесва или не; не бълва дим от комини - всички се отопляват с електричество).

И след като са отишли заради възможностите, които предоставя държавата, а не по любов, няма нищо чудно в това, че щом си получат документите следва развод.

# 131
Аз не съм направил такава връзка. "Кочините, в които американците живеят". Далеч не всички американци живеят в кочини, както и не всички българи живеят в кочини, не може да се обобщава. Да, в конкретното предаване тези няколко американци живеят в кочини, факт.
Това, на което акцентирах е, че един ГОСТ (откъдето и да идва той) не е в позиция да поставя условия. Идва от Еквадор и започва да казва къде да има врата, къде да няма врата. Защо имало топла вода от чешмата, това било глупост. Не може като си гост в една къща да поставяш условие да се сложи врата на спалнята, за да не влиза кучето.
Иначе... животни всички сме гледали. Но по отношението към животните може да се съди и за това какъв е човекът.
Тези, които гледат "дворно куче", т.нар. "куче-пазач", не заслужават изобщо да гледат животни. Това не е грижа за животното, а обричане на мъка за животното. У нас масово е така. Метнат му комат хляб и го държат на верижка в двора. Зимата на минус 10. Страхотно "гледане на животни" е това. Такива хора не заслужават да се докоснат до животно. Когато не може да се ГРИЖИШ за животно, тогава не си взимай животно.  Кучетата се привързват повече към човека, отколкото към територията. И където е той, там са и те. Абсурдно е да го изхвърлиш от спалнята, като наказано в коридора или в кухнята. И това е.. все пак в рамките на апартамента. А какво да кажа за тези, които си държат кучето НА МИНУСОВИ ТЕМПЕРАТУРИ НА ДВОРА... Не знам какво заслужават такива хора.

# 132
Аз имах предвид конкретно американците, които се коментират в последните постове.
А те (чужденците неамериканци) не са гости, а годеници - ако са гости, нямат право на забележки, ако идват, за да свържат живота си с тези хора и да живеят на това място -  имат право да кажат какво не им харесва.

Не съм гледала кучета пазачи, нито съм ги коментирала, нито ме интересуват.

# 133
По принцип, в това предаване участват пълни лузъри ... то е ясно, че няма да участват хора с луксозни къщи.

Но това, което яко ме депресира и мене е въпросният щат Мичиган. Джасмин наистина изтегли късата клечка. От дете знам, че Детройт е най-престъпният и един от най-бедните големи градове в САЩ.  То си е символ на престъпност. Скоро четох, че там стават най-много убийства на глава от населението, годишно. Най-престъпният град в САЩ е Детройт и най-престъпният щат е именно Мичиган. Стрелби има и в другите градчета в този щат, за щяло и нещяло. Иначе дори и визуално, като гледа човек на картинки... грам не ме блазни да стъпя там, небостъргачи, останалото е мизерия. А в крайните квартали - да не стъпваш. А и бъка от всякакви наркокартели. Единственото предимство е, че има бърза връзка с Канада и през един мост си влязъл в Канада. Може би центърът на Детройт се ядва, но Джино едва ли живее в центъра.

# 134
Сори, ама не си прав. Те не отиват там на гости, а да живеят. Нормално е да изискват. Джино можеше един препарат да метне на тая тоалетна. Това не е чистено от месеци, да не кажа години. Гнусотия. Аз, ако отида в такава мизерия, самолетчето и обратно. За мен хигиената е от голямо значение и говори също за човека. По принцип по почивки и ваканции също можеш да разбереш един човек, но като му влезеш в дома - тотално. Джино е гнусен!
За липсата на врата. Аз никога не съм имала животно вкъщи и не знам какво е. Не съм привързана към животно, не е спало животно в леглото ми и няма също да съм ок партньора ми да настоява за това. Смятам, че леглото е за двойката и не мисля, че е приятно да правиш секс и някакви животински очи да те гледат. Може би и не бих живяла с партньор, имащ животно. Слава Богу мъжа ми няма и не иска, та не съм стигала до такива разговори и дилеми.

Общи условия

Активация на акаунт