90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XVIII

• 35 834
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
Да бе, ясно, че ще живеят заедно. Но нека изискванията не започнат още от вратата. Когато знам, че няма да имам право на работа и няма да мога да допринеса нищо с финансите в първите 6, 12 или 24 месеца... ще гледам да внимавам с претенциите "искам това, искам онова" (като онзи Гийермо, дето искаше латпоп на apple още на втория ден, ама... Кара да му го купи). В първите месеци еквадорецът може да живее и със завеса, вместо врата. Вещицата как си живее с тази завеса, без да й пука. А самият той в Еквадор как живее, по-добре ли? Айде да влезем в неговата къща и да видим дали имат комарник на прозореца, дали има климатик по време на жегата и още куп неща, които в нейната къща ги има, но в неговата ги няма? Нелепо е това още от вратата да се мрънка и да се недоволства. И кученцето му легнало до крака, горе на дивана, той му вика "Долу, Рико"... Аз викам "ти долу. Кат не ти харесва - обратно в Еквадор".
Видях му градчето в Гугъл.... много природа, много красота.
Напишете в Puyo Ecuador (в google images) и ще излязат хубави снимки.

С две думи... когато човек, дошъл отнякъде си в САЩ, поне в първите 2 години, в които не може да работи и да спечели 1 стотинка... ако може, да понамали претенциите. И впоследствие, колкото може да помага.

# 136
Да почистиш не струва много - белина и ръкавици. Ама ги мързи. От първия ден ще съм претенция за хигиена, та стой и гледай.
Липсата на врата не е от липса на пари. Просто тя иска кучето да се движи свободно.
Тия претенции за лаптоп, къща, кола (като Йохан) са неоснователни, така е.

# 137
E да, за хигиена ...разбира се. Пълна гнусарщина е някой и да не си пуска водата, след като е ходил до WC, независимо дали живее сам или не. Вода ли пести, какво? Това е диагноза, едва ли ще се промени

# 138
Не стига, че са използвачи и искат някой да ги измъкне от калта, пък и големи претенции. И всичко да им е осигурено наготово.  Сещам се за един от предишни сезони дето трябвало да има биде , и то веднага, че и не можело мъж да влезе в къщата за да го инсталира.

# 139
Е, това беше египтянинчето.. един мускулест, уж хубав. Ама дотук свършват положителните качества. Пълен цербер. А и принуждаваше бъдещата му жена да ходи на джамия и да прави намаз с него.
А и не позволяваше непознат мъж да влиза в къщата, съответно и работници, които да инсталират въпросното биде. Явно трябва жени да го инсталират?
Мохамед ли се казваше... не  помня.

# 140
  • Sofia
Имаше и някои заможни,бизнесмени,с хубави имоти.Напр.Майкъл/на Джулиана от Бразилия/,също на Джейда/забравих му името/,дето я посрещна с някакъв раздрънкан бус и реши да я заведе първо в старата къща от детството му…да видел реакциите ѝ 🤔

Последна редакция: нд, 03 дек 2023, 22:09 от Doli

# 141
Имаше и още един с хубава къща. Патрик и Таис. Живееха в Далас, после им се роди дъщеричка. Дарситата или по-скоро баща им също е с хубава къща. Бащата на Елизабет. Родителите на Шантел. Но май на Билял и Шейда беше най-луксозната къща.

# 142
Ох, Билял с неговото ОКР, много странен човек, дребнав... Горката Шаида, как го търпи този... не е ясно.
Но сто пъти е за предпочитане пред Джино и всякакви там гнусляри.

# 143
  • Швейцария
Билал за мен няма ОКР. Ако някой дойде у нас и си забоде фибата в дивана ми, и аз ще полудея. Това е неуважение най-малкото. Диван не се купува всеки ден, защото някой просто иска да го съсипе за 5 минути.

# 144
Абе той за някакви капки на пода в кухнята и незабърсани веднага я направи на луда. Жената ползвала мивката и капнала нещо, този като някоя свекърва, докато не си го избърше, не я остави на мира.

# 145
  • Sunshine state
За мен пък е чудно - как не можеш да си намериш партньор на цял континент, та си хукнал да търсиш по света. Айде разбирам ги донякъде отчаяните от западнали страни, ама американците не ги разбирам. Значи ти има нещо, та да не можеш да си намериш наоколо.
Шефът ми и той така - биполярен нарцисист с три брака зад гърба си (обвинява все жените за разводите си) и хукнал по нета украинки да дири. 😵 Брат му абсолютно същият като него. Една го лъга над 2г и го завлече с 80 бона и пак е по сайтовете на 60г. То тях няма и кой нормален да ги хареса, де - кофти хигиена и отвратителен характер.

# 146
  • Швейцария
Е, то това е по сценарий. Иначе и мен би ме подразнило ММ ако не си забърше мивката след като я е ползвал. Но това да имаш чувство за ред не е ОКР. При тях са репетитивни действия, резултат от обсесивни мисли. Билал не търчи по цял ден с парцала, обсебен от мисли, че нещо лошо ще се случи, ако не забърше. Имам такава приятелка, която идва у нас и хваща да бърше и дезинфекцира измитите чинии, защото мисли, че ще умре, ако хапне от тях. Билал може да харесва реда и чистотата прекалено много, но чак ОКР не е.

# 147
Точно египтянинът си би шута от Ийв веднага щом си получи документите. Даже я обвини в домашно насилие.

Имаше слухове, че ще бъде депортиран, но за сега не е. Американците (вкл.журналисти, блогъри, влогъри) много често разпространяват такива слухове, в повечето случаи не става нищо.
Последно за Асуело пишеха, че ще бъде депортиран, защото Калани се развежда с него - съмнявам се да е толкова лесно след поне 5 години брак и две деца.

На нея кой й е виновен, че е глупава и го е поканила в дома си?

# 148
@Pupitka, кажи твоето мнение за Детройт и изобщо за щата Мичиган? Не би живяла там, нали?

# 149
  • Sunshine state
@Pupitka, кажи твоето мнение за Детройт и изобщо за щата Мичиган? Не би живяла там, нали?
Като се има в предвид, че цветнокожото население съставлява 80% от популацията, категорично НЕ. Градът е известен с високата си престъпност. Отделно, че и щатът е демократичен накланя везните значително.
Разликата от нашият град до този е от земята до небето. Добре си ни е тук. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт