90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XVIII

• 35 891
  • 737
  •   1
Отговори
# 255
  • Sofia

Последна редакция: чт, 21 дек 2023, 22:06 от Doli

# 256
# 257
# 258
  • Sofia
Последно за Асуело пишеха, че ще бъде депортиран, защото Калани се развежда с него - съмнявам се да е толкова лесно след поне 5 години брак и две деца.

Чета малко със закъснение, но да кажа за Асуело. Simple Smile Доколкото знам, той няма как да бъде депортиран, защото е от American Samoa, а те се водят американски граждани. Демек, не му трябва никакъв брак, за да живее легално в САЩ.
Тя, нали и сестра му, беше там?

# 259
  • Sunshine state
Точно така е, Black Cat. Те нямат нужда от зелена карта. Обаче Асуело май е от другата Самоа, не американската. И въпреки това няма как след легитимен брак и две деца да го депортират, то те нелегалните не депортират, та него ли. 😂 Не виждам и защо.

# 260
  • Sofia
А, ясно. Grinning Значи, в лека грешка съм. Аз даже не бях много наясно, че има две "Самои". Mr. Green My bad!
Но нали и сестра му живееше в САЩ? Интересно, по каква линия? Изглеждаше като доста проста и елементарна жена.

# 261
Никой ли не гледа новия сезон на "Семейството на Шантел"? (Даже го казват като "Семейство Шантел", а не е правилно, защото това е малко име и става въпрос за нейното семейство).

Заедно не ги дават, само говорят по синхрони и се хейтят един друг. Шантел и майка й се оказаха доста отмъстителни, пробвали са да депортират Педро, запорирали са сметките му...
Жалко, че нещата се развиват така. Красиви млади хора, а какви мръсотии си правят...

# 262
Педро излезе голям гадняр.  Явно целта му е била да се добере до САЩ и няколко години се е прикривал, за не го депортират. Всичко е било внимателно планирано.

# 263
Явно целта му е била да се добере до САЩ и няколко години се е прикривал, за не го депортират. Всичко е било внимателно планирано.
Това обаче е версията на Шантел. Защо ли не й вярвам.
В края на епизода при подялбата на мебелите той поиска любимия му гейминг стол (който си го ползва само той), но Шантел не му го даде. Нищо, че тя няма да го ползва никога. Ей така, мръсотия да има.
Педро изглежда по-зрял, с очила, с брада. Шантел е още по-хубава.  Защо не могат да имат нормални отношения тези хора, не знам. Но семействата им са... от съсел нагоре, особено майките им.

# 264
За мен Педро е невинен, аз не бих издържала нейното семейство. А тя се държи като психично болна - гледах в Ю туб как гони демони, насред заведение.

# 265
Гледах и “Наобратно” от сряда. Младоците от Филипините се оправят някак, но майката на момчето (не помня имена, съжалявам) никак не харесва момичето, и то с право. Сега малката фръцла не е доволна, че свекървата е дошла от САЩ.

JW двойката в Южна Африка е доста скучна за гледане. Американката не може да привикне с тази престъпност и умира от ужас като спре тока, защото тогава започват обирите по домовете. Мъжът не й дава да работи, каза “абсурд е жена да работи, няма го това в нашите традиции, мъжът издържа жената”.

Сарпер говореше за миналото си, май е осиновен, издирва майка си. Разсейвах се и не разбрах точно историята. Даваха му снимки като 18-25 годишен, изглеждал е много добре

# 266
Не, уж има син, който никога не е виждал и издирва него. Бил е на 18, когато е бил с някаква рускиня за седмица и тя му писала после, че е бременна.

# 267
Сега си пуснах малко стари серии.

Майката на Брандън има защо да не харесва Мери, но тя е зарязала три деца (Брандън и две по-малки) на социални грижи, защото е била наркоманка. Така че няма право да има големи претенции.

# 268
Аз съм на страната на Педро. Мисля, че се обичаха, обаче и двете майки са ужасни кобри. И Шантел бива обработена от майка си. Накрая се случи това. Не смятам, че Педро е искал само зелената карта. Това са 7 (толкова ли казаха) брак. Не може да е преструвка.

# 269
Шанел го измъкна от калта, а сега всичко трябва да дели с него.  Нормално е да се чувства използвана. Той вече се има за голям бизнесмен - "Пази Боже,  сляпо да прогледне". И Педро, и семейството му са много гадни... сестра му Никол е олицетворение на злото.

Общи условия

Активация на акаунт