90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XVIII

• 35 910
  • 737
  •   1
Отговори
# 300
Довечера ли ще дават "Двойките разказват" на "90 дни: Наобратно"? Че май минаха 18 епизода от сезона.

# 301
Не знам.
Аз днес гледах повторение от новия сезон. Този с морските свинчета вярно каза, че не излиза никъде, даже работата му е от вкъщи - поне да ходеше на работа, щеше да има някаква социална среда...

# 302
  • Sunshine state
Сакън ако не заголи бедър даже и пред Дядо Коледа. 😆

# 303
Гледам сега и честно казано разбирам Йохан. За него тази кола и апартамент под наем са нищо - все едно си изхвърля парите (за мен е същото). Ясно е, че той е използвач, но Даниел го знаеше предварително.

# 304
  • Sofia
Сакън ако не заголи бедър даже и пред Дядо Коледа. 😆

Те, с Джоуви, май ще се местят да живеят във Флорида, и по-точно – Маями, та горе-долу комшии ще ставате в скоро време. Grinning

# 305
От снощния епизод...  интересно беше в Индия как имаше кравешко изпражнение на масата, за да "очисти" къщата Grinning И американската снаха беше в пълен потрес. Каза, че цялата къща мирише на кравешки л**на.  Отделно нейният съпруг (TJ му казва тя) напръска вратите с кравешка урина, за да имало мир, здраве, любов, щастие, да била благословена къщата. Той буквално намаза вратите. Каза, че щяло да се отмирише до няколко дни Grinning
 Бил съм в Мумбай, вярно че кравите са навсякъде по улиците и нямаш право да им бибипкаш с колата даже, не може да ги прогонваш... Свещено животно, окей.. ама чак па да си сложа кравешка тор по средата на масата... Даже видях, че са запалили някакъв огън в кухнята, да изгорят т.нар. "ако". Миризмичката е била чуднa Grinning

# 306
Този, който напръска вратите, беше Яш - девер й. По принцип е вярно, че урината има дезинфекциращи свойства, но все пак - много, много гнусно!
Не знам дали не го направиха нарочно, за да я шокират.

Преди време четох, че през ковида много индийци се мажели с кравешки л..на, за да се предпазват.

# 307
Абе и баш младоженецът мажеше по вратите, помагаше на другите в "дезинфекцията". А свекървата как нравоучително приказва...и слага в мръсната загоряла тенджера някакви зеленчуци, уж учейки снахата как се готви. Егати мизерията.

А успях да гледам и Семейството на Шантел. Половината епизод беше посветен на Лидия, как се сваля с някакъв Скот. Той негодува, че тя не знае английски, говореха с ел-преводач, въпреки че тя вече ходи на уроци по английски, макар и на тези години. Лидия каза, че през трупове ще мине, но ще се омъжи за американец и ще се установи в САЩ. Харесва си Скот, бил мускулест, бла бал бла. Никол недоволства, че въпросният Скот бил лош Grinning

# 308
Скот я заряза за по-млада колумбийка (май).

# 309
  • София /Абсурдистан
Снощи казвах на ММ, че за пенсиониране / ако доживеем/ трябва да отидем да живеем в Индия и пенсиите ще са ни достатъчни за приличен живот там Simple Smile Той обаче се опъва и каза, че в такава антисанитария кракът му не стъпва Simple Smile Та по този повод  се чудя, навсякъде ли там е толкова мръсно, или само в бедните квартали.

# 310
Имам наблюдения само от щата Махаращра (Мумбай, Матеран и о-в Елефанта). Принципно се хвърлят боклуци, също както в България, Турция и Египет например. У нас не е много чисто. Мумбай е финансовата столица, карат се скъпи коли, има небостъргачи навсякъде, хубави молове, сравнително по-чисто е.  За Делхи и Калкута съм чувал, че е доста по-мръсно. А в малките населени места - мизерлък отвсякъде.  В района на Калкута има и проказа Wink

# 311
Не всички са такива - явно зависи от средата. Сумит никога не е мазал с л..на, само веднъж каза, че ако кравата, която беше довел, за да благослови новия им дом, се изака, това било на късмет.
Струва ми се, че домът на Риши (дето се сваляше с една Джени, но не Джени на Сумит), беше най-зле изглеждащ от индийските домове, които са давали. А той твърдеше, че е адвокат, модел, фитнес инструктор и не знам още какъв...

# 312
В момента дават "Семейството на Шантел" (от 10 до 11ч), повторение от сряда вечерта. Шантел и майка й правят разпродажба, отървават се от вещите на Педро. Продават гейминг стола му за 1 долар и се смеят. Доста злобни жени се оказаха.

# 313
Нещата, които Педро казва за Шантел са факти - тя наистина се държи незряло и детински, майка й също - все едно са от анимационно филмче. Аз мислех, че тези пози и странни изказвания са само за предаването, но май ще се окаже, че и когато не ги снимат са си същите. Те може да са живели цял живот така и на бащата на Шантел да му харесва, но разбирам защо Педро не е могъл да свикне - аз ще се побъркам, ако трябва да търпя някого, който се държи непрекъснато по този начин.

А Никол и Лидия (майката на Педро) са нещо като ц..анки - и като външност, и като поведение, и като морал - може би пък това е нормално в тяхната държава, но няма как да ми хареса.

# 314
Ужасни са и Лидия, и Никол. Не знам колко е нормално, има си доста нормални хора и в Доминикана. Просто те не са интересни за предаване като това.

Общи условия

Активация на акаунт