90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XVIII

• 35 886
  • 737
  •   1
Отговори
# 375
На мен ми стана тъжно за Ким. Предполагам как се чувства съвсем сама там, а и щом като се карат той я оставя сама, тя реално говори само с него. Но също така мисля и че сама си е виновна за тази ситуация, можеше и да положи малко усилия да се сближи със семейството му и да не в това положение в което е. За йохан беше ясно че използва Даниел и се очакваше да се занимава с още жени. Сарпър изглежда найстинавлюбен в чакайна. Надявам се да им се получи,малко са странни, но изглеждат един за друг. След 90 дни гледах шантел, толкова токсично семейство, с това ровене, детективи и т. Н си мислят че ще и помогнат, а всъщност я тормозят още повече. Защо просто не оставят така нещата и да се опита сама да го преодолее

# 376
Йохан е класически използвач и измамник. Много отдавна трябваше да се усети Даниел, но и тя си е виновна. Заради единия ке*с е била заслепена, склонна да прави всякакви компромиси в началото... младо, мускулесто гадже... Ама после всеки си показва рогата.
Тази, дето сама се завря в Индия по собствено желание... също си е нейна глупостта да го направи. В САЩ живеят 333 милиона души, предполага се, че половината са мъже. Е все ще си намери някого, а там има и индуси, и всякакви раси, щом такива търси. Не е в България, а в САЩ, там има разнообразие.. раси, религии, всичко е мулти-култи.

Шантел и майка й са болни хора.  Педро започва да ми допада все повече като разсъждения. И го поздравявам за реакцията спрямо Скот.  Доня Лидия не се дърпа много от Скот, ама и тя заради единия к**с.
Сарпър изглежда найстинавлюбен в чакайна.
Сарпѐр и Шикайна са това. Но и в дублажа си ги казват всеки път както си искат.
Това пък ми е една от най-абсурдните двойки. Мега неприятни за гледане.

# 377
С кой ли акъл Скот реши да опита отново с вещицата Лидия? !  Не, че той е свестен, де.

# 378
  • Sofia
Не знаех,че Лидия и Скот имат интимна връзка.
Мислих,че са се разделили 🤔
И двамата са ми неприятни.

# 379
Толкова са противно и двамата и по скоро ми е да изкарат пари особено лидия

# 380
# 381
Лидия каза, че целта на живота й (т.е. новата цел) е да се омъжи за американец. А Скот иска безплатен с.кс и се възползва от нея - едва ли има намерение да се жени.

# 382
Щом колумбииката е била с него, дори и за пари би следвало да си намери и други млади момичета, а от предния сезон ми се върти че си пада по млади с големи дупета и гърди нали и майка му се вайкаше че Лидия не е такава

# 383
  • Sofia
Участвала в “Милионер търси жена”
Била е много по-хубава от сега.

Последна редакция: пт, 12 яну 2024, 08:45 от Doli

# 384
Малкото чаве си е направо бащѝчко (засега изглежда покъртително) Grinning

# 385
Не знам, на мен Мурсел винаги ми напомня на Ицо Хазарта, има нещо в очите Joy

# 386
  • Sofia

Последна редакция: сб, 13 яну 2024, 21:40 от Doli

# 387
Тази с трето ли е бременна? Нямат пари, ама въртят дете след дете...

# 388
Да, с трето. Май се коментираше тук.
Нямаше ли информация, че Шайда може да е бременна? Какво се случва с тях? Тя толкова искаше дете и годините я притискаха.

# 389
Май се е поналяла или просто панталонът е тип ватиран анцуг и затова е така обемен. А този Ед е пълно перко.

Общи условия

Активация на акаунт