90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XVIII

• 35 866
  • 737
  •   1
Отговори
# 450
Някой знае ли какво стана с последния епизод на Наобратно по нашето ТЛС? Очаквах да го пуснат вчера вечерта, но само Шантел са давали.
и аз влизам да питам същото. Дали проблема не е само при определени  потрежители

# 451
  • Швейцария
И при мен беше така.

# 452
Дано е някаква грешка и да има повторение. Мисля че за втори път ми се случва такова нещоно не помня на кое друго предаване. А тези епизоди са доста интересни

# 453
Ани и Дейвид работят за дете?

А Джени и Садна са в тон - с подобни шалове Simple Smile Само да спре да й вика майко, защото е по-възрастна и не върви - най-добре да я нарича по име.

Предполагам, че в индийската култура би било неуважително ако снахата се обръща по име към свекървата

# 454
Сега гледам новия сезон от неделя.
Майката на Натали е истинско мрънкало. А, Натали е 3 пъти по-ужасна глезла от нея. Как държи сметка на Джош да й намери дом и работа. Изумена съм просто. Даже Джош трябва да бяга с 200 от тая жена. Не знам дали някой друг, освен Майкъл, би я изтърпял. Не осъзнава ли, че застарява и с тия номерца никой няма да излезе повече от веднъж с нея. Ужасна, ужасна жена. Нямам думи!

# 455
Наталия е възпитана, че някой трябва да я издържа. За майка й това се подразбира - тя изобщо не проумява защо Джош не иска да го прави.
Тя сигурно затова има три провалени брака (с Майкъл и два от преди) - защото си мисли, че е в реда на нещата непрекъснато да иска и ако човекът откаже или не може да си позволи - тръгва да търси някой по-богат.
Може би трябва да се обърне към Дейвид на Лана - той твърдеше, че е милионер и няма роднини, които да й пречат.

# 456
Тя иска и богат, и млад, и красив, и да й угажда, и да има мнение, да не е някой льольо. Общо взето, няма да намери такъв с това държание. Не знам от къде идва самочувствие при положение, че не е и особена красавица.

# 457
Сега гледам новия сезон от неделя.
Майката на Натали е истинско мрънкало. А, Натали е 3 пъти по-ужасна глезла от нея. Как държи сметка на Джош да й намери дом и работа. Изумена съм просто. Даже Джош трябва да бяга с 200 от тая жена. Не знам дали някой друг, освен Майкъл, би я изтърпял. Не осъзнава ли, че застарява и с тия номерца никой няма да излезе повече от веднъж с нея. Ужасна, ужасна жена. Нямам думи!
Натали, като повечето украинки, смята, че всички са й длъжни.
Докато тя си правеше скъпи пластични операции, Майкъл пращаше пари на майка й, въпреки, че вече не бяха заедно.
Чудно ми е, че Джош  още не я е зарязал .

# 458
Има версия, че участието в предаването се отразява добре на бизнеса му.

# 459
Какъв е бизнеса му?
Иначе не намирам логика да я търпи.

# 460
Има версия, че участието в предаването се отразява добре на бизнеса му.
Много е вероятно да има нещо такова.  Че то колко ли мъже биха издържали на такива абсурдни претенции и капризи?! И то от "дама" , която нито е много красива, нито е много млада, а и главата не я слуша много

# 461
Директор и основател на агенция за модели - Натали сигурно се е надявала да стане звезда покрай него, но човекът е сериозен бизнесмен и сигурно и през ум не му минава да я наема.

# 462
При това положение - да, той ако искаше, отдавна щеше да я направи супер модел. А и сигурно има опит с моделите и тя, може би, не отговаря на представите му за “супер модел”. Явно я държи, за да си вдига рейтинга с нея. Като му гледам колите, със сигурност изкарва пари и може да си позволи да я издържа, но и той не е глупав. Някои мъже не обичат жените да ги възприемат за касичка и не са готови да пръскат пари в несвяст, особено, ако говорим за застаряващи и неуравновесени “красавици”, че и за майките им. Аз съм сигурна, че на Джош му се лепят много жени и сигурно има и други. А, Натали даже си прави сметки някой ден да живеят заедно.

# 463
Бившата жена на Джош прилича повече на супермодел от Натали. Не че е грозна, но има абсолютно нереална представа за себе си.

# 464
О, да. Бившата му в страхотна и две (май) деца му е родила. Гледах този епизод и мисля, че Натали доста се комплексира от нея. Не, че Натали е грозна, просто не отговаря на претенциите си. И тая руса коса я прави да изглежда доста евтино.

Общи условия

Активация на акаунт