Любители на котки - Тема 189

• 37 291
  • 752
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте !
Изпуснала съм много, но съм притеснена и ще наваксам по-късно.
От седмица, две, забелязвам, че котката повръща. Онзи ден направо на леглото при нас, днес веднъж на терасата и сега преди малко. Повърнатото е с жълтеникав цвят, примесен с някоя и друга гранула (забелязах, че гранулите са цели). Не съм му сменяла основната храна, има апетит, ходи редовно до вц. На терасата съм взела котешка трева, която си пасе като излиза. Игрив е, няма никаква промяна в поведението. Не знам на какво може да се дължи, но съм изтръпнала, предвид короната, на която е носител и едвам спасихме в началото като го взехме.

# 376
Ами, той си маркира, щом не е кастриран. Не трябва да те учудва. Simple Smile
Те не маркират ли вертикални повърхности с малко урина? Макар че съм засичала жълти вадички и по страничните плочки, ама не го отдадох на това, защото пък миризмата не е толкова силна или поне на мен не ми е, а си мирише както обикновена урина и количеството си е стабилно. Знам ли, всичко ми е ново с този мъжкаран.
С женската не съм имала никакви проблеми, освен че като беше в период зачиташе само мъжете вкъщи. 🤭

# 377
  • на брега на морето
И ето колко очарователно сладък е, сам се беше напъхал под завивките:
Обожавам рижавите. Много си приличат с Нала. Тук е първата вечер у дома, изкъпана и нахранена.

Имах случай да спипам един рижко по средата на платното на "Вълкович" и така се бях унесла, че не видях такси, което искаше да влезе в улицата и така заедно с търпеливите клиенти ме чакаше да ги забележа.

# 378
Здравейте !
Изпуснала съм много, но съм притеснена и ще наваксам по-късно.
От седмица, две, забелязвам, че котката повръща. Онзи ден направо на леглото при нас, днес веднъж на терасата и сега преди малко. Повърнатото е с жълтеникав цвят, примесен с някоя и друга гранула (забелязах, че гранулите са цели). Не съм му сменяла основната храна, има апетит, ходи редовно до вц. На терасата съм взела котешка трева, която си пасе като излиза. Игрив е, няма никаква промяна в поведението. Не знам на какво може да се дължи, но съм изтръпнала, предвид короната, на която е носител и едвам спасихме в началото като го взехме.
Заведете го на вет. Стигнах до извода, че повръщането е ок, но когато е често вече не е. Не чакайте като мен! В нашият град вет. каза, че имало бум, на онази болест, която я коментираха (не знам как се казваше), за това по-добре го заведете за преглед!

# 379

Имам въпрос към тези, които обезпаразитяват с пипети.
Случвало ли се е котката да се оближе?
За първи път когато и поставях пипета,не успях да я сложа на правилното място и естествено Меги веднага започна да се ближе,много се  притесних ,но слава богу ,нищо не  прояви като реакция.

abrikotinnn, сурово месо? (Предварително замразявано, там имаше тънкости.)
Миналата седмица за първи път се пристраших да и дам сурово,предложих и свински дроб ,ами изяде го с голям апетит:smile:
Ноо не знам ,дали искам да започвам да я храня със сурово....
Ще помисля ...

А тази сутрин както обичайно ,нали  си ме буди към 5 часа и реших да пробвам да и сложа от нейния любим пауч ,ами изяде го без претенции  Laughing 
По късно пак и дадох малко и без проблем си го изяде
Моята лигла ,явно това ще е.... Blush

# 380
Да си покажа българската любов.Най-големия сладкиш за мен❤️

Последна редакция: чт, 23 ное 2023, 07:59 от red soul

# 381
  • София
В първия момент реших, че "сладкишът" е Миро 🤣🤣🤣..., после видях тази прелест.
Много интересно коте 😻

Последна редакция: ср, 22 ное 2023, 21:18 от AnyHr

# 382
И аз това щях да питам, Миро ли е най-големият сладкиш? Joy

# 383
# 384
Да си покажа българската любов.Най-големия сладкиш за мен❤️

Скрит текст:

Двуцветно клинче и бяло жабо, много шик Simple Smile

# 385
Момичета, не знам какво става с моята Кити, но тя не яде. Днес почти нищо не е яла.
Туко-що се връщам с покупки от магазина на Стефанов, отворих пауч на Шезир, само го подуши, същото се случи и с още един/не помня каква марка/. Последният ми отчаян опит беше с едно гурме, което не одобрявам много, но  е по-добре от нищо.
От него хапна, но минимални количества.
Както писах вчера, изпражненията са добре и там проблем няма. Не дава признаци да се е натровила от близането на НексГард-а.
Активна и жизнена е, но апетита никакъв го няма.
Какво можем да направим? Сега пак ще звънна на доктора.

# 386
Хубава ли е тази  марка храна ? . За всички видове питам суха, мокра давали ли сте?
8 килограма за колко ли време ще ми стигне се чудя?

# 387
  • София
Взимала съм от горната, но не повторих. Като евтините храни е с парченца и сос, моите само соса облизваха.

# 388
Хубава ли е тази  марка храна ? . За всички видове питам суха, мокра давали ли сте?
8 килограма за колко ли време ще ми стигне се чудя?
Точно на тази фирма са ѝ доста добри храните. Специално паучове не съм ползвала, но лечебните са им добри.

# 389
От лечебните, кои си пробвала?

Общи условия

Активация на акаунт