Бачорски и златната ябълка - семейно риалити (Тема 3)

• 39 167
  • 734
  •   1
Отговори
# 105
"любови" го наричаше май 🤣

# 106
Георги не иска да боядисва на Атанаска, за това явно се изказа така или пък той наистина си е гражданин, софиянец, нз.
Тя му вика "любов моя", той направо затвори телефона .. 😅
То и на Георги излаза "Няма да боядисвам на тея селяни" май беше ,заради нея...Как го нарече само "Любов моя" Grinning Пък той друго разказа за техните взаимоотношения
Да, изказването, че е мислел, че никога няма да срещне кралицата е грубо. Можеше да каже, че Наска е жената, която е обичал най-много, но ..
На мен ми хареса как Атанас пита Атанаска дали й приличали на майстори и после пък дали нямала работа. 🤣

# 107
Тя Атанаска също не е била свободна и е щяла да се жени. Бачорски колко беше горд, че е развалил годежа. Само Емилия спечели от този разказ, сигурно Наска ще си изяде г*а от яд сега./не че има какво да се яде толкова от него де/ 😃😃. Само едно ми е чудно, Даниел как разбра, че това е жената на живота му като е била на 20 години, че тя до 30 ще си смени мирогледа за много неща. На 25 и на 35 разбиранията за живота са коренно различни. Да не го смени за някой мускулест млад мачо и да му секне егото.

# 108
Ще го смени, ама друг път. На пазара са млади и наистина хубави момичета.
Амбицията е се простира да пази Данко, а не да стиска пъпки. Така, че и по тая линия издиша.

# 109
Ако не спре да изкарва пари и да и ги дава щедро, това ще е нейният мъж. Той е и много податлив на капризите и за известност и фотосесии, което е рядко срещано при богатите.
Повечето не дават да ги правят на маймуни.
Все пак тя го преследва от 16 годишна. Не са минали само с по един поздрав за РД.
Така че, надали ще го смени.

# 110
Разгледах малко профила на Атанаска във фейса. Няколко неща видях. Първо,на двете снимки с Емилия и огледалото,някой тук беше питал,що на Емилия снимката има къща на прозореца,на Атанаска не. Ами на Атанаска има ограда вече,сегашния голям дувар. Явно като е заживяла и са го вдигнали да не ги снимат папараците..хаха ,това е шега. После,видях,че е фен на онова предаване Мис Пепеляшка. Явно още от тогава има този хъс и мечта да си показва скъпото,както там момичетата си показваха дрехите и скъпотиите. После видях въпросната снимка от имения й ден на 18.01.2020г,за която дата говореше Емилия,Атанаска си снимала големия букет рози. После,виждам снимка от видеото им,с чат на Атанаска и нейния поздрав за рд на Даниел. 2014 г. Тя е родена 98г ,съответно е била на 16г,той на 26г. Мислех,че е мой набор 89г,но се оказва,че 21ва година ставал на 33г по пост на Атанаска. И накрая,явно господин шеф Йордан Бачорски я обича,щото такива суперлативи във фейса за нея,че чак се учудих.
Аа,и още нещо. Само една снима намерих с уж предишния й приятел,с когото са били кумове на сватба. И се чудя кое ли е било толкова важното за нея,че била сгодена и пред сватба,че пък и не видяла в него това ,което видяла в Даниел
 Много хаотично пиша,но съм навън и ми е аааадски студено.

# 111
"С всичко с което съм на фотоса" .. тя му е избрала тоалета, така ли, оле мале, до къде стига тази мадама.
Ама си я нарича Атанаска поне, не й пише фалшивото име.
Бачорска още не е, но нали тя вметна, че подготвят сватбата, явно ще е догодина.

# 112
То за сватбата отделен сериал явно ще се прави.

# 113
Не знам защо всички обвиняват нея , по- скоро мъжа е най- виновен .

# 114
Ау, качила сторита от вечерта на събитието със списанието и излизат на сцената, където Бачорски пак я засича на шегичка уж. 😅
Скрит текст:

Хейта по нея е заради поведението й, многократно се писа това.

# 115
Не знам защо всички обвиняват нея , по- скоро мъжа е най- виновен .

Може би, защото го е набелязала от 16-тата си година и го е подгонила оттогава?
Вижда се, че е много напориста.
Тя е публикувала достатъчно снимки, за да ядоса бременната му жена, защото Бачора е такъв мишок, че не я е извадил на светло.
Жените трудно прощават предателство спрямо друга жена.

# 116
Добре де, Атанаска има хубаво тяло, ама може ли винаги на тоалетите всичко да е на показ? Разбирам да беше Бионсе или някоя друга световна звезда, дето трябва да провокира, но Насето от Абдовица, примерната майка с ДВЕ деца би трябвало да си покрива срамните части на официални събития. И да спомена, че има достатъчно стилни тоалети, които ще подчертаят фигурата й и без да има такива разрези по дрехите. Да си наеме стилист ако сама не може да се усети. За карираните костюмчета на съпруга й в цвят развалена горчица  няма да отварям дума, там нещата са безнадеждни.

# 117
Днешното стори с каляската във Виена и натъртването на годежния ѝ пръстен кърти.. сега ще показват послания тип “обичаме се и хейта ви не може да ни събори”, но самият факт, че го правят показва, че отвътре горят заради този отзвук.

# 118
Да не забравяме,че бащата е коцкар .Или си я е харесал или може нещо да е имало там.Кэм днешна дата не виждам да й пише.

# 119
Добре де, Атанаска има хубаво тяло, ама може ли винаги на тоалетите всичко да е на показ? Разбирам да беше Бионсе или някоя друга световна звезда, дето трябва да провокира, но Насето от Абдовица, примерната майка с ДВЕ деца би трябвало да си покрива срамните части на официални събития. И да спомена, че има достатъчно стилни тоалети, които ще подчертаят фигурата й и без да има такива разрези по дрехите. Да си наеме стилист ако сама не може да се усети. За карираните костюмчета на съпруга й в цвят развалена горчица  няма да отварям дума, там нещата са безнадеждни.

Според мен, така гали Бачорски. Той си има някакви фетиши и нужда да и показва бедрата и не само тях.

Общи условия

Активация на акаунт