Бачорски и златната ябълка - семейно риалити (Тема 3)

• 39 143
  • 734
  •   1
Отговори
# 90
И аз най-накрая успях да намеря време да изгледам еп. 2. Само на мен ли ми направи впечатление в частта, където ставаше дума за историята с Емилия, как Наска дишаше доста учестено и изглеждаше доста напрегната? Laughing

# 91
Кво ще кажете за къщата , надпис Бачорски само в кенефа няма

Не се знае. Само там не снимаха 😃😃😃

# 92
Няма да може да спи тази нощ от напрежение да следи и да трие коментари.

# 93
Кво ще кажете за къщата , надпис Бачорски само в кенефа няма

Да, ще кажеш, че Доналд Тръмп живее там.

# 94
Ама защо така набляга на РиАЛИТИ? Да,реалити е ,но историята,заради която  отнася лоши коментари и мнения, е съвсем реална
Никаква логика в това " риалити е". Да го кажеш за ББ,където е реалити и са в къща ,и не знаят какво правят,и са предизвикани и тн. Тук ,някакви хора си разказват живота. Или иска да ни каже,че всичко е лъжа и си правят т@#@к с нас

# 95
Мале, това е ужасно.
В Инстаграм я питат зад ъгъла на къщата ли е чакала тези два дни и дали е миришело още на бебе.. това е толкова жалко, толкова долно, а тя дори се е похвалила чрез снимка.
Каква класа, какъв стил, каква кралица?!

# 96
Ужасно е, ама и тя ужасно се е държала..
Каквото повикала ,това се е обадило
Мале, това е ужасно.
В Инстаграм я питат зад ъгъла на къщата ли е чакала тези два дни и дали е миришело още на бебе.. това е толкова жалко, толкова долно, а тя дори се е похвалила чрез снимка.
Каква класа, какъв стил, каква кралица?!

# 97
По-голяма глупост не съм прочела до сега!
Скрит текст:
Нека направим кампания всички големи фирми работещи с Бонанза да прекратят договорите си и да не дават очерк на такъв изрод да прави деца и да заблуждава жени , този не трябва да е пример!
В дясно има един дълъг коментар от жена, която била в нейната ситуация преди време, това го е качила да покаже, че не е само тя ли? Да се оправдае може би .. това е ясно, но ти гледай себе си!
Скрит текст:
Осем позитивни коментара е качила, но всъщност са седем, един се повтаря. В повтарящия се човека ѝ пише, че дори нея/него е подразнила Атанаска 😄 Останалото са го писали приятелките ѝ със сигурност.

А относно ситуацията с тяхната служителка съм склонна да вярвам, защото после и другите мениджърки разказваха техните работнички какви ги вършат. Може да не се е случило същия ден, а да са решили да я разкажат просто като по-интересна.
Аз харесвам Михаела, страхотна жена и това, че Георги отишъл при нея да й каже .. ами нормално, тя е след Даниел, изпълнителен директор е все пак!

Последна редакция: сб, 04 ное 2023, 08:39 от krystall

# 98
те докато спят коментарите пак се събират, спокойно Grin

# 99
От тук насетне виждам два варианта, по който ще тръгне реалитито.
Първия е, че ще гледат да поочернят по някакъв начин и Емилия, за да смекчат хейта по тях.
Вторият е да ни заливат с море от любов и да ни натякват как са любовта на живота си и така да оправдават гнусната си постъпка.

На тая рокля всички и се изредиха, голям хит, голямо нещо.

# 100
Изключително много симпатизирах на Даниел и донякъде все още му симпатизирам. Видях, че имаше леки разминавания между неговата история и тази на Емилия. Тя казва, че първоначално го е питала, а той е отричал, той казва, че тя изобщо не го е питала. Но като знаем какво е правил, докато има бременна жена вкъщи, определено вярвам на Емилия. Тя се показа, като истинска Жена с високо вдигната глава! За мен не е нормално да говориш за първата си жена все едно ти никога не си я обичал и просто е трябвало да имаш дете, и затова си ѝ направил, изобщо не мъжка постъпка! Атанаска от патриархалното семейство, видяхме на какво са я научили. Да се натиска по чуждите джипове с мъж, чакаш дете, докато е сгодена. Страхотен пример! Мисли си, че му е вързала ръцете с едно дете, ама да не ѝ изневери след някоя друга година и на нея. Да не се окаже на мястото на Емилия и 2 дни след като се изнесе, да се нанесе друга госпожица.. За пореден път се убедих защо Емилия ми е по-симпатична. Развеждането из къщата го пропуснах, нямах нерви да слушам гласа на Наска и колко е превъзбудена и фейк.

# 101
Да, изказването, че е мислел, че никога няма да срещне кралицата е грубо. Можеше да каже, че Наска е жената, която е обичал най-много, но ..
На мен ми хареса как Атанас пита Атанаска дали й приличали на майстори и после пък дали нямала работа. 🤣

# 102
Да не се окаже на мястото на Емилия и 2 дни след като се изнесе, да се нанесе друга госпожица..
Да, изневерил веднъж и ти се надай да не се повтори... Трябва да й е като обеца на ухото. Разбирам я Атанаска защо е толкова ревнива и навсякъде с него. Ще видим дали след време няма да се окаже и тя в същата ситуация.

# 103
То и на Георги излаза "Няма да боядисвам на тея селяни" май беше ,заради нея...Как го нарече само "Любов моя" Grinning Пък той друго разказа за техните взаимоотношения
Да, изказването, че е мислел, че никога няма да срещне кралицата е грубо. Можеше да каже, че Наска е жената, която е обичал най-много, но ..
На мен ми хареса как Атанас пита Атанаска дали й приличали на майстори и после пък дали нямала работа. 🤣

# 104
А Атанас ми стана любимият персонаж. Толкова емоционален и искрен, уникална душа е! Георги и Антон също са много стойностни и чисти! Очаквам да видим повече от Антон. За момента не го показват много, но се надявам скоро да покажат повече от него.

Общи условия

Активация на акаунт