Бачорски и златната ябълка - семейно риалити (Тема 3)

• 39 208
  • 734
  •   1
Отговори
# 555
Шошка как като блокира наред, станаха последователите й 87.4 ...Нарастват стремглаво нагоре.

Пък тя блокира наред

Абе и вие какво толкова ги следите тия последователи в профила на Наска. Сигурно индекса Дау-Джоунс не го следят толкова често вдига ли се, спада ли

# 556
Ама какво друго да е, иначе?!

Гледаемост.
Нали щеше да развива кариера, която в момента е в пика си и не искаше да е инкубатор.

Трябва да ѝ е ясно, че тази кариера вече потъва.
Аз не съм сигурна, че Белисимо ще я искат след този скандал.

# 557
При раждането на Емели, беше снимал входната врата на родилната зала. Дали е влязъл или не, нямаме представа.
Като цяло, подобни Радини вълнения, мъжете имат, когато не са виждали гинекологичен кабинет. Никога не са имали деца и са като в зоопарк. При него, случаят не е такъв. И затова, го прави още по-тъпо.

Той се е развълнувал все едно до сега тая Наска на доктор не е била. Нали имат едно дете, какво очаква да види доктора там долу, че влиза с нея да и светят с фенерчето. А пък може и да е бременна, все пак заявката и за кариера е била по време на снимките през лятото, сега може да е преосмислила решението си. Но определено този му клип ни беше излишен. След вибратора и гащите сега ще се вълнуваме и Наска дали има здравен проблем. Утре може и на зъболекар да я заведе.

# 558
Нали стана ясно, че Наска нищо не решава! Ще ражда, колкото трябва, когато трябва и когато Даниел и Господ решат!
As simple as that!

# 559
Толкова гнусна постъпка от страна на изявения бизнесмен. Седнал да говори всеки ден и да поства за семейни ценности и как по-важно от семейството няма, а ще си водиш ЛЮБОВНИЦАТА ПО КОМАНДИРОВКИТЕ ТИ, докато жена ти стои вкъщи и те чака БРЕМЕННА .

# 560
Ох, с глас ви се смях на някои коментари Grinning
Според мен също Ананаска е бременна. Ще видим съвсем скоро поредната натруфена фотосесия.
Последователите им са измислени профили, според мен яко пазаруват. Чекнах профила на Даниел след всички писания тук и началните профили си бяха тролски, без последователи и без постове.

# 561
100% ако е бременна ще има фотосесия, балони, рокли..... Изобщо кич в техен стил.

# 562
Ако е бременна бива ли да се смеят и двамата така дебилски? Тя първото си дете не гледа особено (имам преди не прекарва време с него много - често са на почивки без децата, от рано е пуснат на ясла, бабата е наета в тях да го гледа…), та второ ли?

# 563
Тя вчера пусна стори, което също загатва бременност. Живи и здрави да са! Даниел ще е много щастлив!

# 564
Ако е бременна защо пък да не се смеят?
Неуместни бяха всички подробности за прегледа, даже ненужно стори, но .. това са те!

# 565
Само с бременностт могат да омилостивят хейта в този момент,но и това не знам дали ще свърши работа.

# 566
Спасява си положението и връзва възела по-здраво. Дали хейтът ще спре или не, не знам. Аз лично съм си изградила мнение за нея и не ме интересува дали е бременна и колко деца ще има. 😀 Ама не им пиша и коментари, не виждам това какво може да донесе на някого.

# 567
Ооо а после ще ни се държи сметка , как не ни е било срам да плюем по бременна жена!

# 568
И аз мисля че е бременна, да натрие носа на Емилия, че тя е родила 2 деца…

# 569
Според новите сторита на Даниел, получавал на лични заплахи, закани и обещания за мъст. Съобщения в стил "Искрено и лично" с лични истории, може би подобна на тяхната, също.
Аз се чудя, какъв трябва да си, че да направиш кое да е от двете неща..чак на лични да пишеш. Това, вече ми се струва прекалено. Коментирай си под постове, ползвай форуми, мери си думите, ама пак пък да пишеш на непознат, който има предаване в YouTube ми се струва крийпи. Той на всички е изпратил сърце, както винаги отговаря, вместо усмивка, ама все пак. И да е прочел наистина 15 процента от този ужас е много.

Общи условия

Активация на акаунт