Бачорски и златната ябълка - семейно риалити (Тема 3)

• 39 194
  • 734
  •   1
Отговори
# 120
  • На зелено
Вече се започнаха демонстрациите на колко се обичаме, разбират ни само хората, които "го живеят този живот" и т.н. ДБ и той в същият стил, за да защити имиджа на жена си. По-добре да си вземат един добър ПР и да им излъска малко т.нар. имидж. Защото Атанаска е много податлива на външното мнение и това и е важно, иначе нямаше да се интересува толкова много как се представя тяхната история. Всъщност те самите достатъчно страхливо, с много подбиращи думи и с няколко пъти "отново започваме" я представиха. Тогава Атанаска беше уплашена, гледаше като теле в Даниел какво казва и защо не е по начина, по който тя иска. На няколко пъти наистина аха и да се разплаче от яд.

# 121
И аз очаквах да ревне, когато той каза, че го е целунала в колата на втората среща.
Къде отиде класната дама от патриархалното семейство от втори епизод.🥲

# 122
Чак пък да е имало нещо ..
Да не забравяме,че бащата е коцкар .Или си я е харесал или може нещо да е имало там.Кэм днешна дата не виждам да й пише.

# 123
И аз очаквах да ревне, когато той каза, че го е целунала в колата на втората среща.
Ма тя не помни бе!

# 124
Рязко взе да забравя
Ма тя не помни бе!

# 125
Настина малко се прекалява с измислиците.Fearful
2014-та   кой го е знаел Бачорски?

Последна редакция: сб, 04 ное 2023, 11:49 от Candy_girl

# 126
Докато тук и навсякъде ги коментираме…. Те ще продължават да си мислят, че са много интересни и им завиждаме. Ясно е че и двамата са страшни комплексари. Даниел поне работи, а Атанаска излага семейството си или може би и те я подкрепят в това да си уреди живота с богат батко като му роди дете. Ако всички тук спрете да ги коментирате и гледате тази тъпотия, девидентите им ще намалеят. Това е начина да ги “накажете” за непристойното им поведение, а не да влизате, коментирате и носите приходи. Хубав ден аз бях до тук с тях. Съветвам и вас същото 😊

# 127
Кво ще кажете за къщата , надпис Бачорски само в кенефа няма

Голям кич. Само детската става донякъде, макар че липсва цвят.

Почти нищо не ми хареса. Абсурдно поставен пред входа шкаф със стъклени врати, пълен с обувки, кичозна спалня в която няма никакъв уют, тоалетка с изкуствени лампи затрупана с десетки парфюми. Кухнята пък черна и недокосвана. Отвън пък по стените накичени фотографии. Да, парите със сигурност не купуват вкус.

# 128
Вече се започнаха демонстрациите на колко се обичаме, разбират ни само хората, които "го живеят този живот" и т.н. ДБ и той в същият стил, за да защити имиджа на жена си.
Ми не го живея този живот ей на - кофата ми за смет не струва 500 лв. УжаССС. Аз затова не мога и да ги разбера. Имам усещането като ги следя, че АА започва леко по леко да се еманципира и вече да не се оставя така ДБ да я използва, тя се е окопитила и започва да прави някои хапливи забележки, включително и на коментари оставени по неин адрес. Придобила е самочувствие и тепърва ще се променя. За съпругът й настъпват трудни времена. Да си търси номер три час по-скоро.

# 129
На мен Даниел ми се струва по-инфантилен от Атанаска ,дори Емилия каза ,че с нея се разбира за децата Противно на повечето мнение , мисля че на нея ще и писне от него.

# 130
Изгледах и трите епизода, интересно ми беше.
Голямо, щуро семейство със своите демони.
Симпатични са всеки с по нещо.
За Наска ми е малко жал да ви кажа, селска мома с големи амбиции, построила си щастието върху сълзите на бременна жена, това никак не е стабилна основа. Мъж като Данчо дето може да зареже първата в такова състояние не ми се вижда особено надежден, че какво гарантира, че след 1-2-3 г няма пак да го блъсне влака на любовта, пак да му запърхат пеперудите?!
Тя затова е така неспокойна и дебнене. Знае колко му е плитък коловоза.
Грозно го е отиграл Даниел, като плъх, подмолно, лъжливо, зад гърба. Това най- боли.
Никой не е застрахован, влюбил се е, не обичал Емилия, ми иди, като мъж и ѝ кажи, бе мухльо. Кво се криеш и отричаш.
В момента Наска му почерня живота, горчива е чашата на славата. Той и обяснява, че лоша реклама няма и така.
Ще попрочета какво сте коментирали за предишните епизоди.

Коментарите са много адекватни и да трият и да не той конят уйде у рЯката

.

Последна редакция: сб, 04 ное 2023, 12:13 от JACKLIN*

# 131
Не го наричайте Данчо, че го бъркам с дъртия Йордан и се връщам да прочета внимателно за кой всъщност говорите. То ясно, че се обсъжда Даниел, но все пак… предполагам за занапред ще включат и дъртия Бачор.

# 132
В шеф под прикритие не знам кога участва

# 133
Дано Атанаска излезе наистина хитра и да се подсигури в случай, че не издържат дълго заедно. Той не е никакъв чехльо, а тарикат. Може да ѝ ходи по акъла за скъпи кофи за боклук, да сменя плочки, огради, дивани и т.н., но всичко си остава в неговия дом. Спомням си преди години фолкпевицата Рени, то беше хвалби, любов, парадиране и като я заряза без нищо рев по телевизиите.

# 134
В шеф под прикритие не знам кога участва

2018 и 2019 мисля, че участва.

Общи условия

Активация на акаунт