Бачорски и златната ябълка - семейно риалити (Тема 3)

• 39 254
  • 734
  •   1
Отговори
# 180
За мен ситуацията с чистачката беше напълно измислена или поне мнооого преувеличена.

Но да приемем, че е вярна - вие как бихте постъпили на мястото на Михаела?
Първото и най-логично е да я отстрани от обекта, докато се изясни какво се е случило.

Няма какво да се лъжем - повечето директно биха я изгонили, никой не би рискувал да загуби клиент заради една чистачка.

# 181
За мен ситуацията с чистачката беше напълно измислена или поне мнооого преувеличена.

Но да приемем, че е вярна - вие как бихте постъпили на мястото на Михаела?
Първото и най-логично е да я отстрани от обекта, докато се изясни какво се е случило.

Няма какво да се лъжем - повечето директно биха я изгонили, никой не би рискувал да загуби клиент заради една чистачка.
Ако е измислена ситуация, да са се направили на добри и справедливи, не да местят жената "понеже не е ок". Ако аз съм на тяхно място също бих преместила жената, но дори бих и се извинила, не да я обвинявам "че бързо пали". Чистачката в службата ми е най-големият шеф между другото. Никой не може копче да й каже, прави си каквото иска, щото "дефицитен кадър". Оперативките както ги наричам аз, тоест кавгите между нея и "мениджъра" се чуват чак на третия етаж.

# 182
Здравейте! Не знам дали някой е обърнал внимание досега, но днес реших да потърся Емилия във фейсбук и пишейки името ѝ в търсачката, ми излезе доста интерес и меко казано скандален пост. Оставям сами да си формирате мнение (след като вече сте чули разказите и на тримата), няма да пиша нищо повече за въпросните снимки. Те говорят сами за себе си.

# 183
Потресена съм ..... Рязко ми паднаха още повече в очите
Здравейте! Не знам дали някой е обърнал внимание досега, но днес реших да потърся Емилия във фейсбук и пишейки името ѝ в търсачката, ми излезе доста интерес и меко казано скандален пост. Оставям сами да си формирате мнение (след като вече сте чули разказите и на тримата), няма да пиша нищо повече за въпросните снимки. Те говорят сами за себе си.

# 184
Аз не разбрах каква е драмата със снимките.

# 185
Е Атанаска верно е изключително нагла.

# 186
Чак сърце сложила тая .. наистина върха на наглостта!
Емилия доста неща е спестила от историята им. Фактът че не я нарича с името й е показателен за отношението й към нея, поддържа някакъв контакт заради децата. Наистина доста е израстнала покрай тази случка.

# 187
Бачорски тъкмо го представят в “ Bulgaria wants you”, излъчват го онлайн във Фейсбук.

# 188
Аз съм от хората,които симпатизираха на Бачорски, но Наска никога не ми е била симпатична. Прекалено фалшива и елементарна ми е..
След трети епизод още повече не мога да я трая камоли да слушам и гледам за гащите й за цикъл и кофите за боклук от по пет стотака..

Емилия многоооо ме кефи. Не знам какво ще излъчат занапред,  че да я почернят понеже нали все казват,че още нищо не сме видели,но определено в момента Бачор и Монако са дъното и съвсем заслужено получават този хейт..

Добре,че Емели прилича на мама. Simple Smile

# 189
Ооо, не, говори за Танаска колко я обича и как се е борил за нея на такъв форум. 🙄😳

# 190
Аз пък си мислех,че този мус ли какво е не го знам за лице е лично неин продукт и идея,но явно не. Странно
 А поста с колата,ужас

# 191
Аз не разбрах каква е драмата със снимките.
Аз лично така го разбирам - Емилия сподели, че още в осмия месец от бременността е разбрала за отношенията на Бачорски с Атанаска. Явно е имало някакъв конфликт юли месец, както и обвинения към него, че има любовница и доколкото виждам от снимката дърво му е паднало върху колата 😀😀😀. Той в поста обвързва нещата по този начин, че сякаш случилото се на колата е в резултат от това, че Емилия му е била ядосана заради нещо - като карма. И типично в негов “естествен и истински” стил помества накрая частта с “Л”юбовницата като насмешка с оглед ситуацията, но към днешна дата знаем всички как са се развили всъщност нещата… А Насето, знаейки че точно нея визира (шеговито или не толкова), праснала едно сърце да се набие на очите на Емилия, предполагам.

# 192
А какво е това за любовницата и офиса? Да не е имало още любовници и всяка да си мисли, че е за нея Joy

# 193
Да, характерно за Даниел. Изпляска някаква наглост  или нещо пиперливо и намига насреща "Живия живот". Просто си представям Емилия с щастлива връзка и Емели с тях. Даже спи в едно легло с тях (както при Бачорски). И отдолу надпис "Живия живот". Това заслужава този. А Насето ще се удави от хейта на околните. Не вярвах, че толкова хора ще се възмутят. Наистина е много известен Даниел и това понякога не работи в негова полза. Емилия спечели, че разказа всичко спокойно и без преструвки. Дори каза, че още го е обичала когато го е напуснала, но не е съумяла да го задържи. Не като Насето, която не помни първата им целувка, нали?

# 194
Отишъл на форум за кариера да говори за Наска....Много беше смешен Grinning Хората,които се обичат истински по друг начин мисля се държат.Не е нужно постоянно да натъкваш колко го обичаш даден човек.

Общи условия

Активация на акаунт