Бачорски и златната ябълка - семейно риалити (Тема 3)

• 39 224
  • 734
  •   1
Отговори
# 495
А иначе в някоя от предишните теми се обсъждаше баба Сийка и какво работи. В Смолян беше фризьорка, сега явно е фул-тайм домашна помощница. Бащата се занимаваше с един магазин, който не вървеше особено добре. След това Бачора го направи "Pause Jeans". Не живея в Смолян от много време, та не знам вече какво се случва Grinning Още една смолянска помакиня из света, хахаха. Много ми е смешен този израз, но семейството на Наска не са помаци Grinning

# 496
Вярно ли е, че Даниел е зарязал бременната си жена, заради сегашната?
Да, то заради това е този хейт към него. Не само че я е зарязал, но е и лъгал доста време. Много подло. И въобще някой мъж като реши да прави дете хубаво да си прави сметката, това не е торта да си я поръчаш от магазина и да  и се насладиш веднъж.

# 497
Сега изгледах клипчето за гинеколога.. Нямам думи, то бива да си селянин и простак, ама този е нещо повече! Първо не разбирам защо трябва да ни информират за такива неща, второ да кажат и дамите в темата, но пред кабинетите пише, че не се допускат придружители, аз лично нито бих отишла с мъжа ми на профилактичен преглед, нито бих го вкарала в кабинета с мен. Говоря за профилактика, не за бременност. Липсваше само клипче от самия преглед…

# 498
Данко се появи отново с поредната тъпотия..
Ходил с Наса на гинеколог.. как може иначе, един мъж трябва винаги да е до жена си,
И оназ се хили като тиква отзад.. Рядко противни.
Резултатът от цитонамазката ще го видим ли в стори?

То резултата е добре, радвам се че не видяхме самото взимане, че както и знаем гащите за менструация току виж ни запознае и с интимните и части. Вече знаем, че не пръцка, знаем и гащите, остава да ни сподели дали колко и миришат краката. Човека е прост на гъба. Ако мислят, че са интересни с тъпотиите си нека видят другите инфлуенсъри какви сторита правят/не на Джулиана Гани де/. Например Наум и Теа са къде по-обрани и културни в сторитата си, макар че и Теа ме дразни с постоянното си влачене по Наум, но явно така и е добре.

# 499
Може и бременна да е, нали все говори за следващо дете. Кой знае.

# 500
Явно новата стратегия е да привличаме с простотитии! Даниел може и да си обича децата и да дава пари за тях, както и да има цивилизовани отношения с Емилия, но за мен не е добър родител, не отделя време на децата си, а предпочита да се шлияе по света и у нас и на баницата мекото.

# 501
Като имаш деца , трябва да се гледат , те половината година не са си вкъщи .

# 502
Като имаш деца , трябва да се гледат , те половината година не са си вкъщи .

Ама Бачор реве за още и още..
Мислех да му пиша, но сме от различни светове по темата..

# 503
То и да му се пише, не мисля, че ще има разбиране. Не ми изглежда като човек, който приема различно мнение или пък критика, независимо дали е градивна или не. Много е твърд в убежденията си, иначе няма да ни обяснява нон-стоп как да бъдем човеци с главно Ч, а всъщност той да е мъж с много малко м.

# 504
Вярно ли е, че Даниел е зарязал бременната си жена, заради сегашната?

е не гледахте ли епизод 3 ? не я е зарязал бремнна, докато била бременна и изневерявам с Атанаска. Емилия сама си тръгнала 4 месеца след като се родило детето.

Ама той децата ги гледа на снимки. Кога му остава време да се грижи за тях и да ги възпитава като или работи или обикаля по коктейли и пътешествия.  Да са живи и здрави Емилия и баба Сийка.

За мен е просто осеменител, баща не ....

# 505
Сестрата на Атанаска, Рая беше се гаджосала със сина на бившия кмет Стефан Сабрутев. От бала и миналата година валяха стори след стори от събитието и гостите. Синчето беше малчуган като нея, но към момента не виждам да е обвързана, но самочувствието вече е на макс покрай известната кака.

# 506

Не разбирам какво има предвид с този отговор.

# 507
Кълне жената, какво може да очакваш от пълен простак.

# 508
Че и Марая може някой ден да се окаже бременна от един такъв Даниел.

# 509
Сестрата на Атанаска, Рая беше се гаджосала със сина на бившия кмет Стефан Сабрутев. От бала и миналата година валяха стори след стори от събитието и гостите. Синчето беше малчуган като нея, но към момента не виждам да е обвързана, но самочувствието вече е на макс покрай известната кака.

Сабрутев не е бил кмет никога ^_^
Но да, Рая и тя се бута по по-богатите семейства

Общи условия

Активация на акаунт